Artık başlamam gerek dedim ve başlıyorum............

çok mutsuzum kızlar. Kendimi çok kötü hissediyorum.kaç gündür yüzüm gözüm şiş içinde . Vücudum da öyle.kilo mu aldım reglden dolayı şişmiyim bilmiyorum ama çok kötü şişman görünüyorum.bayrama böyle gitmek istemiyorum.sizce geçer mi şişliğim . Iki gündür dikkat ediyorum ama az bi düzelme bile olmadı bende.akşamları bitki cayı da içiyorum kiraz sapı da ama yok.oofff offff

regl dönemindendir canım. benimde yeni bitti diyorum ki kilomu verdim :9: şişlik bu dönemle biter. ama sen buna takılırsan diyeti bozacaksın sonra pişman olursun. bozmasaydım şimdi şu kadar kilo vermiştim diye. bence önce sakinleş bu iş sabır gerektirir. 4,5 5 ayda 8 kilo verdim ama almadım.şu kaçamakları yaptığın zaman ertesi günü dikkat et bence. bide benim gibi dayanamıyorsan haftada 1 gün bir öğün (öğlen olursa ii olur akşam yakamıyoruz) canının istediği şeyi ye ama az. sonuçta bir dilim yesen de on dilim yesen de alacağın keyif aynı ama kalori fazla olur.

regl dönemindendir canım. Benimde yeni bitti diyorum ki kilomu verdim :9: şişlik bu dönemle biter. Ama sen buna takılırsan diyeti bozacaksın sonra pişman olursun. Bozmasaydım şimdi şu kadar kilo vermiştim diye. Bence önce sakinleş bu iş sabır gerektirir. 4,5 5 ayda 8 kilo verdim ama almadım.şu kaçamakları yaptığın zaman ertesi günü dikkat et bence. Bide benim gibi dayanamıyorsan haftada 1 gün bir öğün (öğlen olursa ii olur akşam yakamıyoruz) canının istediği şeyi ye ama az. Sonuçta bir dilim yesen de on dilim yesen de alacağın keyif aynı ama kalori fazla olur.

haklısın canım ama her gün yüzüm gözüm şiş bacaklarım şiş böyle gitmek istemiyorum bayrama.çok çirkin hissediyorum kendimi.inşallah düzelir bir kaç güne

kahvaltım

yarım poğaça ve yarım bardak nesgafe

Son düzenleme:
daha da kötü oldum ben çünkü öğle yemeğinde

1 tabak patates biber kızartması yedim yanında ekmek ve üstüne de mayonez ketçap kattım . ağlamak istiyorum yaa.sinirlerim bozuldu

selam kızlar. dün akşam çok abarttım o yüzden yazmadım yediklerimi sinirliydim. zam yapmadı bana patron:47:

neyse bugün ayran detoksu yapayım dedim ama çok geç kalktım . kahvaltıyı şimdi yaptım

1 yumurta ve bie tane domates ile.malzemeleri alırsam ayran çorbasını yapıp akşama yerim

selam kızlar. dün akşam çok abarttım o yüzden yazmadım yediklerimi sinirliydim. zam yapmadı bana patron:47:

neyse bugün ayran detoksu yapayım dedim ama çok geç kalktım . kahvaltıyı şimdi yaptım

1 yumurta ve bie tane domates ile.malzemeleri alırsam ayran çorbasını yapıp akşama yerim

malzemeleri almadım şimdilik erteledim detoks işini.

ara da 2 tane bayram çikolataları olur ya onlardan yedim.daha bir şey yemedim akşama

akşam yemeğim

2 kase çorba toplam 90 kalori

4 dilim peynir toplam 72 kalori

yarım dilim ekmek

sonralardan da 2 nesgafe içtim 80 kalori

arkadaşlar aranızda lahana diyetini uygulayan ya da daha önceden uygulamış olan varmı ? cevap yazmadan çıkmayın lüüüüüttffeeeeeeeeeennnn:50:

geç kalktım bugün saat 14-15 arasında yedim.

1 buçuk kase çorba 90k
2 domates 30k
3 dilim peynir 54k

birazdan da nesgafe içerim 40k

toplam 214 kalori

geç kalktım bugün saat 14-15 arasında yedim.

1 buçuk kase çorba 90k
2 domates 30k
3 dilim peynir 54k

birazdan da nesgafe içerim 40k

toplam 214 kalori

akşam yemeğim

1 üçgen peynir
yarım dilim ekmek

ama birşeyler daha yerim çünkü açım şuanda

arkadaşlar aranızda lahana diyetini uygulayan ya da daha önceden uygulamış olan varmı ? cevap yazmadan çıkmayın lüüüüüttffeeeeeeeeeennnn:50:

canım ben lahana suyu diyeti uyguladım bundan 4 yıl önce sorma istediklerini sorabilirsin. buarada diye başladığımda 70 kiloydum 1 ayda 14 kilo verdim 57 oldum ( biliyorum çok sağlıksız ama yaptım ) 4 yıl boyunca kilomu korudum. en fazla 2 kilo aldım 1 haftalık detokslarla tekrar 57 ye indim ama şu an 61 im ve 5 gündür diyet yapıyorum, buraya da yazmak isterim yarından itibaren yediklerimi

canım ben lahana suyu diyeti uyguladım bundan 4 yıl önce sorma istediklerini sorabilirsin. buarada diye başladığımda 70 kiloydum 1 ayda 14 kilo verdim 57 oldum ( biliyorum çok sağlıksız ama yaptım ) 4 yıl boyunca kilomu korudum. en fazla 2 kilo aldım 1 haftalık detokslarla tekrar 57 ye indim ama şu an 61 im ve 5 gündür diyet yapıyorum, buraya da yazmak isterim yarından itibaren yediklerimi

çok sağol canım .nasıl yaptın anlatırmısın.bende en son 60 kilodaydım ama şuan 65 varım tartılmaya korktuğum için tartılmıyorum.zorlandın mı canım çorbayı nasıl yaptın tam tarıf verır mısın.aralarda ne yedin mesela ve günde kaç kase içtin

çok sağol canım .nasıl yaptın anlatırmısın.bende en son 60 kilodaydım ama şuan 65 varım tartılmaya korktuğum için tartılmıyorum.zorlandın mı canım çorbayı nasıl yaptın tam tarıf verır mısın.aralarda ne yedin mesela ve günde kaç kase içtin

canım ben önce lahana çorbası diyetini denedim olmadı içemedim çorbayı tadı çok kötü geldi. ben normal diyet yaptım seninkine benzer şekilde sadece kahvaltıdan 1 saat önce bir yaprak lahanayı 1 bardak suyla haşladım suyunu içtim akşam da aynı şekilde yemekten önce içtim.

tabi canım buyur gel çok iyi olur

canım ben önce lahana çorbası diyetini denedim olmadı içemedim çorbayı tadı çok kötü geldi. ben normal diyet yaptım seninkine benzer şekilde sadece kahvaltıdan 1 saat önce bir yaprak lahanayı 1 bardak suyla haşladım suyunu içtim akşam da aynı şekilde yemekten önce içtim.

şimdi sen 14 kiloyu bir ayda normal diyet yaparak mı verdin.2 bardak lahana suyu içerek mi verdin yoksa lahana çorbası yiyerek mi verdin anlamadım ben

Merhaba kızlar bende tamm böyle bir konu arıyordum :) yeni katıldım aranıza ..dogum yaptım ve asırı kilo aldım neyseki cok kısa bir surede 18 kilo verdim hala rejimime devam ediyorum ama saglıklı bir diyet uyguluyorum protein acısından oldukca zengın yani cok motive olmus durumdayım :) umarım sizlerde bir an once ıstedıgınız kilolara inersiniz

Back
X