Artık başlamam gerek dedim ve başlıyorum............

Merhaba kızlar bende tamm böyle bir konu arıyordum :) yeni katıldım aranıza ..dogum yaptım ve asırı kilo aldım neyseki cok kısa bir surede 18 kilo verdim hala rejimime devam ediyorum ama saglıklı bir diyet uyguluyorum protein acısından oldukca zengın yani cok motive olmus durumdayım :) umarım sizlerde bir an once ıstedıgınız kilolara inersiniz

merhaba canım hoş geldin. inşallah vereceğiz beraber bu kiloları.ne kadar sürede 18 kg verdin neler yedin içtin söyler mısın bize .
bir de yaşın boyun kilon kaç acaba

merhaba canım hoş geldin. inşallah vereceğiz beraber bu kiloları.ne kadar sürede 18 kg verdin neler yedin içtin söyler mısın bize .
bir de yaşın boyun kilon kaç acaba

Hosbuldumm:)) Canım 23 yasındayım boyum 170 ben normalinde gayet zayıf cıtı pıtı bir kızdım :43: ama hamilelikte 27 kilo aldım ve psikolojim cok bozuldu kıyafetlerim bana ben kıyafetlerime bakıyordum ..77 kiloyla girdim doguma 9 kilo dogumda gitti dogum sonrasında kendi cabamla 9 kilo verdim.. Sole bi program uyguladım asla proteinden kesmedim sut peynir yumurta her sabah yedim asla es gecmedim cunku emziriyorum haftanın 3 gunu ızgara tavuk yada yagsız et yıyebılıyorum et yedıgım gunlerde hep oglen vaktıne denk getırıyorum boylece yakması daha kolay oluyor aksamları genlde bol yesıllıklı salatalar yapıp yagsız bol limonlu tuketiyorum bunun dısında sebze yemekleri yapıyorum kendime hamilelik donemnde sureklı dısarda yıyordum oda cok etkıledı benı

Aksam salata yedim bu ara cok misafirim oluyor onlara bırseyler hazırlamak benı mahvedıyor :)) dolapta magnalia olduunu bılmek en sevdıgım pogacaları yıyememekk :43::18::)) ama ben her sabah heyecanlı kalkıyorum dogum yapmadan once aldıgım pantolonlara gırebılmenın hazzını hıc bır se vermıyor :51::16:

Aksam salata yedim bu ara cok misafirim oluyor onlara bırseyler hazırlamak benı mahvedıyor :)) dolapta magnalia olduunu bılmek en sevdıgım pogacaları yıyememekk :43::18::)) ama ben her sabah heyecanlı kalkıyorum dogum yapmadan once aldıgım pantolonlara gırebılmenın hazzını hıc bır se vermıyor :51::16:

keşke bende tutabilsem kendimi akşamları yemesem ama olmuyor yapamıyorum ben geç yatıyorum zaten yiyorum yani.sizin gibi aşkamları hafif ve erken yesem en fazla 2 ayda veririm kilolarımı ama olmuyor işte

GÜNAYDIN KIZLAR

Kahvaltımı yazayım hemen.bu vakte kadar ara ara yaptım kahvaltıyı

2 dilim peynir
2 susamlı çubuk kraker
yarım nesgafe
biraz ekmek

Sabah kahvaktmi yeni yaptim kizlar
Küçük bir kase yogurt( bol baharatlı)
4 adet eti form (yogurda bandrp yiyorum)
Çay şekersz ama herzamn
Ama şoyleki bn gece gec saatlerde cok yiyorum offff

Sabah kahvaktmi yeni yaptim kizlar
Küçük bir kase yogurt( bol baharatlı)
4 adet eti form (yogurda bandrp yiyorum)
Çay şekersz ama herzamn
Ama şoyleki bn gece gec saatlerde cok yiyorum offff

aynen ya . bende geç yatıtorum ve yiyorum maalesef

öğle yemeğim

1 tabaktan az sulu köfte yemeği biraz ekmek
bir kaseden az yağsız salata

az sonra da nesgafe içerim

öğle yemeğim

1 tabaktan az sulu köfte yemeği biraz ekmek
bir kaseden az yağsız salata

az sonra da nesgafe içerim
Kızlar cookk zor bılıyorum bende cok zorlandım ama kahvaltıda bıle ekmek yememeye calısın cok etkısını goruceksınız su an hıc ekmek yemek ıstemıyorumm

ara öğün olarak bol şekerli bi çay içtim maalesef.çok tatlı istedi canım başka da bir şey bulamadım tatlı olarak

akşam yemeğim

toplam 4 adet domates 60
3 dilim üçgen peynir 54
1 sıcak çikolata 100
1 nesgafe 40
bir iki kaşık da yoğurt
toplam 300 kalori akşam yemeğim

Back
X