canım bence ne yap biliyo musun bu çocukla konuş sen..ama hiç stres yapmadan.yani hiç öbür konuyu düşünme.sonuçta öbür defter kapanmışmı kapanmış o kişi evlenmiş mi evlenmiş ayrıca çok büyük şeyler yaşamamışsınız sevdiğini söylememenden anladım.şimdi gayet normal bi şekilde konuş eklediğin kişile naber nasılsın tarzında.ve akışına bırak birşeyler rayına oturur su akar yolunu bulur bu kişi konuştukça senin öbür niyetle onunla konuşmadığına kanaat getirir sen rahat ol
ilk konuşmayı sen başlatma derim ben karşındakini tanımıyosun çok fazla galiba ne düşünüceğini kestiremeyebilirsin
rahat ol öyle bişey yaşanmamıs gibi davran
oyy canım yaa durumun hakikaten fena.gönül işte.eski sevgilinin sana bir şey söylemeye hakkı kalmamış sonuçta o evlenmiş gitmiş.eğer onu isteseydin barışma ihtimaliniz olurdu.sonuçta konuşmuşsunuz falan.Allah yardımcın olsun.başkasının başına gelmiş gibi olayı ona anlatmak geldi aklıma.yalnız tabii büyük ihtimal olmaz diyecekdir.yalnız dışardan konuşmak kolay tabii.toplum kurallar falan.ama ne olursa olsun 3 senedir bu çocuk aklındaysakonuş onla.sende farkındasın yalnız di mi kabul etsede etmesede çok zor günler seni bekliyor.bu yüzden güçlü olmaya çalış
zor bir durum gerçekten.. peki bu eski çıktığınız kişinin en yakın arkadaşıymış ya o zaman tanışmışmıydınız yani daha önceden bir muhabbetiniz var mı?
ilişkinizin uzun süreli falan olmadığı biliyor mu?
bence bu işi başlamadan içinizde bitirin derim ama bu da şu durumda pek olacak gibi değil sanırım :)
peki o senin hakkında ne düşünüyo acaba biliyomusun
adan bide ona yakın olmak için beni kullanacak dersee
Sevgilisi var mı acaba canım benim aklıma ilk o geldi.Onun dışındaa şimdi sen yazmasan ilk o yazsa diyoruz ama yazmazsa.Şöyle yap bencee.Sen bir kaç gece o online iken sende online ol.Bir kaç gece yap.bakalım yazıcak mı?:44:
bebeğim çok saol senin fikirlerin benim için önemli.. :) sevgilisi yok bunu kesin biliyorum.. hatta uzun zamandır yok sevgilisi.. ben zaten kendimde ona yazacak cesareti bulamıyorum şuanda dediğim gibi bir sürü düşünce geçiyor alımdan ya şöyle olursa ya böyle olursa diye..
yukarda belirttiğim sebeplerden dolayı o yazmaz gibime geliyor.. dediğin gibi yapıcam. pazar gecesinden itibaren online olucam facede, ve bekliycem.. .. ..
daha çok beklerim gibime de geliyor :d
off aşkım yaa bu aralar aşk konularında kafamı karıştıran çok kişi ve çok şey var.. hiç ne yapacağımı bilemiyorum
Canım eğer sana yazmazsa başkaa bir çözüm yoluuu buluruz. Kadınlar birşey isterse gerçekten yapıyor.
bu çocuk seninle birlikte olmayı kabul etmez bence... yani çok yakın arkadaş oldukları için istemeyebilir...iyi düşün acele etme
farkındayım.. aslında herşeye razıyım. sonuçta ben eskisine hiçbirşey hissetmiyorum. o da başka biriyle evlendiğine göre bana karşı birşey hissetmiyor. aslında yanlış bir durum yok bu saatten sonra ama gel de bunu bana anlat..
şimdi ben ona bu akşam faceden yazsam mesela diyorum belki de ben yazarken eski sevgilim ve karısı da orda olacak. onlar da görecekler yazdığımı. ki karısı beni tanımıyor gerçi :s off. durum çok zorben nasıl iletişim kurabilirim bu çocukla
facede sohbeti kullananlardan senin o an çevrim dışı olduğunu görmelerini engelleyebilirsin.sohbet tablosunda güneş gibi bir simge var ya.ona tıkla.ondan sonra gelişmiş ayarlara tıkla.orada seni görmesini istemediklerini yazarsan görmezler.hem görseler bile onlara ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?