artık beklemek istemiyorum, sabredemiyorum. ama çok utanyorum :(

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
kızlar bundan sonraki yaşayacaklarımı beraber yaşamak istediğim biri var bu dünyada.. ama o kişi benim 3 sene önceki sevgilimin çok ama çok yakın arkadaşı

o 3 sene önceki sevgilimle çok kısa bir ilişkimiz olmuştu. ama ben duygusal biri olduğum için, aptal gibi masallardaki aşklara inandığım için, ayrıldıktan sonra da bir müddet onu sevmeye devam etmiştim.. fakat asla söylemedim ona onu sevdiğimi. hoş onunla birlikteyken bile söylememiştim ki.. :) ve şu var, biz ayrıldıktan sonra eski sevgilim benimle hep konuştu, konuşmalarımız devam etti yani ama ayrıldıktan sonra bir daha asla sevgili durumumuz olmadı..

şimdi eski sevgilim tam 6 ay önce evlendi. evlendikten sonra da bir daha facebooka girmedi. o evlendikten sonra bir daaha hiç konuşmadık yani.

gelelim şimdiki istediğim kişiye o 3 sene önceki eski sevgilimin en yakın arkadaşı.. hem de yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.. :18: çocuğun facebook hesabında bile hep eski sevgilimle karısınla fln resimler var

of ben ne yapacağım şimdi buraya yazıp yazmamak konusunda da tereddüt ettim. ilk defa da başıma böyle bir şey geliyor :18:

bu arada ben eski facebook hesabımdayken bu çocuk beni kendisi eklemişti.. sonra ben o eski hesabımı kapattım yeni bir hesap açtım. şimdi de ben ekledim onu.. o da kabul etti.. ama bir görseniz ekleyene kadar canım çıktı. eklesem mi eklemesem mi diye günlerce haftalarca düşündüm şimdiyse ekleştik.. peki şimdi ne olacak :18: çok utanıyorum zaten onu eklediğim için. ben normalde hiçbir durumda çekingen biri değilimdir rahat hareket eden biriyimdir içimden geldiği gibi davranan biriyimdir. ama bu çok farklı.. şimdi onunla olmak istiyorum ama bu doğru mu yanlış mı onu bile bilmiyorum. hadi onu bir kenara bıraktık diyelim ki peki ne konuşucam ben onunla çok utanıyorum

çok istememe rağmen tek harf bile yazamam ki o derece utanırım bir de yanlış anlamasından çok korkuyorum.. ya belki de yazsam hiçbirşey olmayacak, yanlış anlaşılmayacak ama bana öyle geliyor işte..

sevgili kk lütfen beni yalnız bırakmayın bu konuda.. yapmam gereken doğruyu görmem için yardım edin bana, ve yapmam gerekeni yapmam için destek verin cesaret verin.. kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum ve imkansıza yakalanmışım gibi hissediyorum

kusura bakmayın biraz uzun oldu ve karışık anlatmış olabilirim. ama o kafa karışıklığımdandır allak bullak oldum ne yapacağımı şaşırdım.

fikirlerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var bu aralar.. şimdiden Allah razı olsun..

o kadar çok düşünce geçiyor ki aklımdan..

ya eski sevgilim yüzünden onu eklediğimi düşündüyse diyorum, ya eski sevgilimde de bu çocuğun şifresi varsa ve bakarsa bana diyorum, ya hala eskisini unutmadığım için onu eklediğimi düşündüyse diyorum.. .. birsürü birsürü düşünceler geiyor aklımdan

olmayacak duaya amin mi diyorum acaba

canım bence ne yap biliyo musun bu çocukla konuş sen..ama hiç stres yapmadan.yani hiç öbür konuyu düşünme.sonuçta öbür defter kapanmışmı kapanmış o kişi evlenmiş mi evlenmiş ayrıca çok büyük şeyler yaşamamışsınız sevdiğini söylememenden anladım.şimdi gayet normal bi şekilde konuş eklediğin kişile naber nasılsın tarzında.ve akışına bırak birşeyler rayına oturur su akar yolunu bulur bu kişi konuştukça senin öbür niyetle onunla konuşmadığına kanaat getirir sen rahat ol

aşkım yaa inan çok istiyorum onunla diyaloğa geçmek ama ilk defa böyle utanıyorum ilk defa böyle hissediyorum :s ne oldu bana anlamıyorum. bir de şimdi konuştum diyelim ki ' bu kız bana niye yazıyor allah allah ' diye düşünmez mi.. bir de o eski çıktığım çocukla evleri de çoook yakın hemen her gün görüşüyorlar. kesin ama adım gibi eminim söyler gülşen bana yazdı diyeee yanlış anlaşılmasından çok korkuyorum.

eğer uzak olsalardı ben birşekilde ikna ederdim hoşlandığım çocuğu.. mesela şöyle bir iki hafta bir zamanım olsaydı..

ama şimdi bugün yazsam yarın kesin söyler benim eskisine off

Son düzenleme:
ilk konuşmayı sen başlatma derim ben karşındakini tanımıyosun çok fazla galiba ne düşünüceğini kestiremeyebilirsin
rahat ol öyle bişey yaşanmamıs gibi davran

oyy canım yaa durumun hakikaten fena.gönül işte.eski sevgilinin sana bir şey söylemeye hakkı kalmamış sonuçta o evlenmiş gitmiş.eğer onu isteseydin barışma ihtimaliniz olurdu.sonuçta konuşmuşsunuz falan.Allah yardımcın olsun.başkasının başına gelmiş gibi olayı ona anlatmak geldi aklıma.yalnız tabii büyük ihtimal olmaz diyecekdir.yalnız dışardan konuşmak kolay tabii.toplum kurallar falan.ama ne olursa olsun 3 senedir bu çocuk aklındaysakonuş onla.sende farkındasın yalnız di mi kabul etsede etmesede çok zor günler seni bekliyor.bu yüzden güçlü olmaya çalış

rahat olmaya çalışıyorum ama ne mümkün :) kendime de kızıyorum başka çocuk mu yoktu yeryüzünde. az önce bu hoşlandığım çocuğun resimlerine falan baktım da içim cız etti.

bir de ilk konuşmayı başlatacak cesaretim yok zaten şuanda kuşum o akşamları çevrimiçi oluyor mesela o zamanlarda ben de çevrimiçi olayım mı bana yazmasını beklerim. ama yazmaz ki ne kadar üstünden çok zaman da geçse sonuçta en yakınının sevgilisiydim bir zamanlar..

onu beklersem daha çok beklerim yani

ilk konuşmayı sen başlatma derim ben karşındakini tanımıyosun çok fazla galiba ne düşünüceğini kestiremeyebilirsin
rahat ol öyle bişey yaşanmamıs gibi davran

farkındayım.. aslında herşeye razıyım. sonuçta ben eskisine hiçbirşey hissetmiyorum. o da başka biriyle evlendiğine göre bana karşı birşey hissetmiyor. aslında yanlış bir durum yok bu saatten sonra ama gel de bunu bana anlat..

şimdi ben ona bu akşam faceden yazsam mesela diyorum belki de ben yazarken eski sevgilim ve karısı da orda olacak. onlar da görecekler yazdığımı. ki karısı beni tanımıyor gerçi :s off. durum çok zor ben nasıl iletişim kurabilirim bu çocukla

zor bir durum gerçekten.. peki bu eski çıktığınız kişinin en yakın arkadaşıymış ya o zaman tanışmışmıydınız yani daha önceden bir muhabbetiniz var mı?
ilişkinizin uzun süreli falan olmadığı biliyor mu?
bence bu işi başlamadan içinizde bitirin derim ama bu da şu durumda pek olacak gibi değil sanırım :)

evet o zaman tanışmıştık.. bir kaç gün beraber oturmuşluğumuz muhabbet etmişliğimiz var. o zamanlarda ben bu çocuğa karşı birşey hissetmiyordum tabi ama. eski sevgilim ne gözle bakıyorsa benn de o gözle bakıyordum.. ama şimdi böyle bir durum oluştu işte.. inanın nasıl başladı niye oldu ona karşı ilgim bilmiyorum

ve evet ilişkimizin uzun süreli olmadığını da biliyor kuzum.. ama büyük bir ihtimalle biz ayrıldıktan sonra bu eski sevgilim beni bir müddet unutmadı.. ben öyle hissediyordum. ve eğer doğruysa hislerim, benden bahsetmiştir mutlaka arkadaşına.. e arkadaşı da şimdi benimle konuşmaz ki o yüzden

onun benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bilmiyorum canım korktuğum şey zaten böyle düşünmesi yani benim ona niye yaklaştığıma anlam veremeyecek olması.. benim öyle birşey yapmayacağımı bilecek kadar tanımıyor beni çünkü henüz off. ben ne yapabilirim nasıl konuşabilirim bu çocukla yaa.. normal zamanlarda olsa aklıma şimdiye kadar binbir türlü fikir gelirdi ama şuanda elim kolum bağlanmış gibi hissediyorum. bütün fikirlere açığım

peki o senin hakkında ne düşünüyo acaba biliyomusun

adan bide ona yakın olmak için beni kullanacak dersee

Sevgilisi var mı acaba canım benim aklıma ilk o geldi.Onun dışındaa şimdi sen yazmasan ilk o yazsa diyoruz ama yazmazsa.Şöyle yap bencee.Sen bir kaç gece o online iken sende online ol.Bir kaç gece yap.bakalım yazıcak mı?:44:

bebeğim çok saol senin fikirlerin benim için önemli.. :) sevgilisi yok bunu kesin biliyorum.. hatta uzun zamandır yok sevgilisi.. ben zaten kendimde ona yazacak cesareti bulamıyorum şuanda dediğim gibi bir sürü düşünce geçiyor alımdan ya şöyle olursa ya böyle olursa diye..

yukarda belirttiğim sebeplerden dolayı o yazmaz gibime geliyor.. dediğin gibi yapıcam. pazar gecesinden itibaren online olucam facede, ve bekliycem.. .. ..

daha çok beklerim gibime de geliyor :d

off aşkım yaa bu aralar aşk konularında kafamı karıştıran çok kişi ve çok şey var.. hiç ne yapacağımı bilemiyorum

Canım eğer sana yazmazsa başkaa bir çözüm yoluuu buluruz. Kadınlar birşey isterse gerçekten yapıyor.

bu çocuk seninle birlikte olmayı kabul etmez bence... yani çok yakın arkadaş oldukları için istemeyebilir... iyi düşün acele etme

facede sohbeti kullananlardan senin o an çevrim dışı olduğunu görmelerini engelleyebilirsin.sohbet tablosunda güneş gibi bir simge var ya.ona tıkla.ondan sonra gelişmiş ayarlara tıkla.orada seni görmesini istemediklerini yazarsan görmezler.hem görseler bile onlara ne

a bak ben bunu bilmiyordum.. :) beni sohbette görmesini istemediğim birkaç kişi var. peki ben şimdi onları senin dediğin gibi yapsam onlara herhangi bir bildirim gidiyor mu :26: mesela ' gülşen sizi engelledi ' gibi birşeyler :26: olmuyordur inş. öyle birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…