a bak ben bunu bilmiyordum.. :) beni sohbette görmesini istemediğim birkaç kişi var. peki ben şimdi onları senin dediğin gibi yapsam onlara herhangi bir bildirim gidiyor mu :26: mesela ' gülşen sizi engelledi ' gibi birşeyler :26: olmuyordur inş. öyle birşey :)
bildiğim gitmiyor.bence o çocukla ne kadar iletişimde olursan o kadar iyi.iyice samimiyetini ilerlet.hem bu sayede nasıl bir yol izleyeceğine daha rahat kara verirsin
canım suan hoslandıgın cocukla bır gecmısın var mı ?
yanı yuzyuze gelıp bır muhabbetlıgınız sohbetınız ya da arkadas ortamın da
da olsa bulusmuslugunuz var mı ?
hayır yok ıse ; sadece facebook da gordum hoslandım etkılendım ama eskı sevgılımın
arkadası dıyorsan kesın ama kesın uzadk dur derım .
cocugun sana karsı bır ılgısı var mı o'nu bıle bılmıyorsun ,sanırım bır ılgısı yok kı sen adım atmayı dusunuyorsun
sakın ama sakın boyle bırsey yapma derım .
dalga bıle gecebılır senınle .
koskoca çocuk dalga geçer mi dersin ?o 81li ben 88liyim
bu arada evet bebeğim çok az da olsa bir geçmişimiz, aynı masada oturup muhabbet etmişliğimiz var bir kaç sefer.... :)
kuzum şöyle olabilir.bunun arkadaşıylaydın ya bu yüzden ilk önce mutlaka şaşıracaktır.ayrıca bu yüzden de acaba biri benle dalga mı geçiyor diyebilir.tuzağa bile düşürüyor diyebilir.gerçekten senle konuştuğunu anlamasını sağla.
dediğin gibi bir beğeniyle ne olur.bir şey olmaz.bence beğendiğin paylaşımlarını beğen, arada yorum yaz.her şeyi beğenme.bazende paylaşımlarını beğenme.tartışma ortamı oluşturmaya çalış.faceden sadece samimiyeti ilerletirsin.ona olayı bize anlattığın gibi anlatıp tepkisini ölçsene.tabii bir bşkasının başına gelmiş gibi.böylelikle daha net yol çizebiliriz.
beğendikten sonra hiç bir şey yapmayacağım deme.sadece beğenirsen bundan bir şey çıkmaz.herkes beğeniyor sonuçta.yorumda yazsan karşılıkta vermeye bilir.ama bu kendini hatırlattığın gerçeğini değiştirmez.bir şey yapmazsada hemen paniğe kapılma.ne yer ne içer,hoşlandıklarını biliyorsundur.mesala beğendiği şarkıcılardan parçalar paylaş.ne bileğim ortak hoşlandığınız bir yazarın kitabını okuduysan onla ilgili yaz ve buna benzer yaz.böyle böyle konuşma ortamı oluşur.oluşmasada kendiliğinden benzer şeylerden hoşlandığınızı görür.beğenilee falan baktın di mi.onlara göre paylaşımlar yap.yalnız paylaşım yapmıyor buna rağmen face girdiğine emin misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?