• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ben de evlenmek istiyorum ama olmuyor :((

dilan2552

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
33
1
98
40
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar tüm okuyucu arkadaşlarımı tek tek slmlıyorum benim bir derdim var en yakınıma bile anlatamadığım içimde kördüğüm oldu beni boğuyor artık herkes kendini yaşantısı doğrultusunda fikir verebilir deneyimleri ve kendi doğrularıyla ben sizi sırdaş olarak görüyorum bakalım siizin düşünceleriniz nasıl ; ben üniversitede okurken arkadaş ortamımdan birisiyle çıkmaya başladım yalnız çocuk bana ilk görüşte aşık olmuş sonra üç ay beklettim daha sonra karar verdim ve çıkmaya başladık yıl 2004 sırılsıklam aşıktı bana o yaz tatilleri geldiği zman otogarda benim için hüngür hüngür ağlardı bende manasızca bakardım ona aslında aşık değildim ozamanlar telefon servislerimiz ayrı olmasına rağmen arardı saatlerce konuşurduk ilk yıl ev arkadaşlarıyla kalıyordu ben olduğum için tek başına ev kiraladı ki maddi durumu o lükse müsade etmediği halde gidip orada kalabiliyordum sınıf arkadaşlarımla oraya gidip kısır partileri veriyorduk okeyler oynuyorduk vs. çok güzeldi kavgalarımızda çok oluyordu tabi mesela ben bunu terk ettim ve hiç söylemedim ilk yılımızda telefonlarına cevap vermedim terk etme sebebimde dolduruşlara gelmemdi yapım müsait zaten de :) teyzemler annem hakkarili diye istemediler bende bırakmıştım neyse okul kayıtları var ben en son güne sakladım cuma günü geldim kayıda otobüsten indim ben gidiyorum birsi beni takip ediyor bir baktım o ben hala soğum beni görünce gözleri doldu ben ev tuttum gel bir çayımı iç dedi sevgili olmaktan ziyade biz seninle arkadaşız dedi gittim yalnız tutmuş evi etkilendim bende üüldüm tekrar başladık ve o zmandan bu zmana hiç ayrılmadık kavga etmedikmi çok ama ikimizde küsmedik asıl konumuza gelelim bu halen okuldan mezun olamadı ve ben hala onu bekliyorum ben çalışmaya başladım herkes soruyor neden evlenmiyorsun utanıyorum bende oda çalışıyor ama düşünmüyor diyorum çünkü herkes evlendi çevremdekiler hiç aşık olmadan yada bir sne içinde tanışp tanışıp gittiler ben yıllardır bekliyorum kardeşim bile evlendi ama ben yalnızım ve şuan ikimizde uzağız görüşemiyoruz geçen görüştük altı ay sonunda sanki beni unutmuştu :((( çok soğuk davrandı yada bençok fazla ilgi bekledim ama hakkım değilmiydi rejimler yaptım 16 kilo verdim görünce sevinsin die saçlarımı yaptırdım ama o çok ilgisizdi eskiden ağlayan çocuk gitti ben onu istiyorum artık beni sevmiyormu acaba okulum bitsin diyor sabırlı ol diyor her fırsatta seni gerçekten çok seviyorum diyor ama ben bunalımdan çıkamıyorum :((((((

kaçan kovalanır derler

kaçmıssın koşmus sımdı sıra sende galıba

heycan ve askın senelerce aynı sekılde devam etmesı bence zor bısey

umarım duzelır aranız sizin ve boşa beklemıyorsundur

Canım gün gelir devran döner. Bu işler böyle. Bir taraf çok seviyorsa eğer, bence mutlaka tam tersi oluyor ilerde..

Evlilik de kader işi. Ama gerçekten seviyorsun sanırım artık onu. Yakınındayken istemiyorsun ama uzaktayken bile yürütebildiğine göre bu ilişkiyi seviyorsun. Konuş o zaman. Onun planları düşünceleri vardır mutlaka. Yolunu ona göre çiz. Yaş kaç bu arada.

Yirmibeş bitti arkadaşım ,sorun onun mezun olamamsı bu sene mezun kursada gidiyor gelecek planları iyi bana vaatte bulunmuyor sadece sabırlı ol ve bekle diyor sen böyle ağlayıp zırlaığında bişey değişmez diyor benim duymak istediklerimi söylemiyor ben eski onu özledim acaba kendinimi benden uzaklaştırmaya çalışıyor iyice paranoya oldum oda söyledi zaten :(

sen gerçekten mi seviyosun onu yoksa alışkanlıkmı oldu başka bi ilişkiye başlayamamaktan mı bekliosun bu çocuğu
ki kaldıki ailen çıkarken bile istememiş şimdi isticeklermi

Ailemle ilgili sorunum kalmadı şimdi annem ve babam gördü kız kardeşim tanıştı onlardan onay var arkadaşım benim derdim ooooooooo acaba beni sallamaya mı başladı en son görüşmemizde beni yıktı okursan iyice hiç ilgilenmedi

Canım hayırlısı neyse o olsun diyeyim ben bence acıkca konuş neden böyle yapıyor öğren yoksa kendini üzersin rabbim yardımcın olsun we doğru insanla karşılaştırsın

Canım seni yıkacak bişey yapmamış ki. Bence sen abartıyorsun. her insanın dönem dönem gel gitleri olabilir. Bunları sorun ederek ilişkinii yıpratma. Ailenle de tanışmış artık. Ondaki biraz da bunun verdiği rahatlık olabilir. Erkeklerin elinde her an uçmaya hazır bir kuş gibi duracaksın ki üzerine titresinler. Üzerine gitme. Bırak o arasın o ilgilensin ve o merak etsin senin gelecekle ilgili düşüncelerini. Biraz da böyle bir yol izle. Onda senin verdiğin bir eminlik ve kendine güven oluşmuş.. Biraz çek kendini bence. Mutlaka seviyodur ve ciddi düşünüyodur. Zaten şu anda sana bişey vaad etme durumu yok. Yeni mezun kursa gidiyormu. Seviyorsan bekleyeceksin canım. Yapacak bşey yok. Allah yardımcın olsun.

Ailemle ilgili sorunum kalmadı şimdi annem ve babam gördü kız kardeşim tanıştı onlardan onay var arkadaşım benim derdim ooooooooo acaba beni sallamaya mı başladı en son görüşmemizde beni yıktı okursan iyice hiç ilgilenmedi

bunu direk ona sorsan daha iyi olmaz mı?

belki zamannda senin yaptıkların üzerinde yoğunlaşıyor,senden intikam alma peşindedir

evlenme teklif et çocuğa madem istiyorsun sositososito

haklısın arkadaşım beklemekte hayır vardır herşey zamanla karşındakine güvenmekle başlar herşey bende güvenip beklemek zorundayım geri çekmek derken işte ben onu birtürlü başaramıyorum o yolu izleyemiyorum çok net bir insanım

Back
X