artık bende anne olmak istiyorummm :(

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
363
1.5 yıldır bebek istiyoruz.bu ay sonunda çatlatma iğnesi oldum bi halta yaramadı.o kadar üzgünümkü. çtlatma iğneside işe yaramadıysa daha ne yapmalıyım eşimde sorun yok.bugünden itibaren soğan kürüne başladım.inşallah hayırlısı olur.ve bende artık anne olurum :16: :49:

bu zorlu yoldan geçen ve anne olan bayanlar sizde bişeyler yazın o kadar moralim bozukki :5:

1.5 yıl olduysa dr. a gitmeli yardımcı üreme tekniklerinden yararlanmaya başlamalısın.3 ay yumurta takibi sonrasındada 3 aşılama denersin yine olmazsa tüp bebeğe kadar gidersin.Bazen hiçbir sorun olmasada hamile kalma süreci gecikebiliyor

dr dedi zaten muayenede güzel dedi öbür aya hamile bekliyom seni dedi.zamanını bekliyodur belki.bilemiyorum

amin canım sende sağlıcakla doğurursun inşallah hayırlı ve sağlıklı bi evladın olur inşallah..

amin canım sende sağlıcakla doğurursun inşallah hayırlı ve sağlıklı bi evladın olur inşallah..

Amin....Bende 8 yıllık evliyim ve 3.5 yıl bekledik 6 ay yumurta takibi ikide aşılama yapıldı hamile kalamadım sonunda doğal yoldan geldi demekki zamanını bekliyormuş diyorum inşallah sende doğal yoldan hamile kalırsın.

Ama beklemek gerçekten çok zor o günleri yaşadığım için seni anlıyabiliyorum.Maddi imkanın elveriyorsa hiç bekleme aşılama yada tüp bebek yaptır

zehra bende senin gibiyim her adet dönemi bir güzel ağlıyorum bende istiyorum ama zamanı var demek ki Ya hay Ya varis de boş durdukça olur mu.

İnşallah Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

amin inşallah Rabbim de sizin bebişinizi korusun kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.

bende 6 yil evliyim iki asilama yaptim ama birsey yok hayirlisi bu heralde.benden sonra evlenen arkadaslarim hepsi dogurdu hata ikinciyide yaptilar ama brn hala sifir tik yok.insaallah bende bir gun buraya hayirli haberlerimi yazarim

sen ne yaparsan yap,ne dersen de boş bunu sizde biliyosun.benden size tavsiyem sabır,hangi ruh halinde olduğunuzu çok iyi biliyorum,çok ta iyi anlıyorum.bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadım,eşimde ve bende de bi sorun yok çok şükür ama olmuyo geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı bu ay da aşılama yapıldı ayın 19.unda ama zerre kadar ümidim kalmadı çok üzülüyorum çünkü geçen ay aynı duyguları bende yaşadım hatta iğneden bir hafta sonra sonucun pozitif çıkıcanı bildiğim halde sırf pozitif sonuç görüp kendimi birazda olsa hamile olduğumu öğrenmek için kan tahtili yaptırdım.ne kadar acı bişey:(((

mesela muhtemel bat ım 4 kasım ama zerre kadar umudum yok hissediyorum artık olmadığımı adet olucakmışım gibi,bide 5 ay önce kist yırtılmasından ameliyat oldum,bildğin sezeryan gibi,adetim yaklaşınca dikiş yerleri kaşınıyo tam rahimin üstü hissediyorum yani.:((

sonuç olarak siz kendinizi ne kadar kasarsanız,takarsanız sizinle devam eder gelmeye,farklı şeyler yapın,ne bilim nerdesiz bilmiyorum ama bi kursa yazılın ama yapın bişeyler....

inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız bana dua edin belki tutar:))))

dua ile...

hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım canım allah'ın dediği olur az önce bir topikte okudum hanımefendinin biri heray umut bağlayıp test yapıyormuş hayal kırıklığına uğrayınca saldım kendimi diyorr o ay hiç düşünmemiş ve hamile kalmıiş :16: birazda psikolojik sanıırm rahat olmak ve pozitifliği hiç elden bırakmamak lazım :119:

sen ne yaparsan yap,ne dersen de boş bunu sizde biliyosun.benden size tavsiyem sabır,hangi ruh halinde olduğunuzu çok iyi biliyorum,çok ta iyi anlıyorum.bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadım,eşimde ve bende de bi sorun yok çok şükür ama olmuyo geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptım ama olmadı bu ay da aşılama yapıldı ayın 19.unda ama zerre kadar ümidim kalmadı çok üzülüyorum çünkü geçen ay aynı duyguları bende yaşadım hatta iğneden bir hafta sonra sonucun pozitif çıkıcanı bildiğim halde sırf pozitif sonuç görüp kendimi birazda olsa hamile olduğumu öğrenmek için kan tahtili yaptırdım.ne kadar acı bişey:(((

mesela muhtemel bat ım 4 kasım ama zerre kadar umudum yok hissediyorum artık olmadığımı adet olucakmışım gibi,bide 5 ay önce kist yırtılmasından ameliyat oldum,bildğin sezeryan gibi,adetim yaklaşınca dikiş yerleri kaşınıyo tam rahimin üstü hissediyorum yani.:((

sonuç olarak siz kendinizi ne kadar kasarsanız,takarsanız sizinle devam eder gelmeye,farklı şeyler yapın,ne bilim nerdesiz bilmiyorum ama bi kursa yazılın ama yapın bişeyler....

inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız bana dua edin belki tutar:))))

dua ile...

çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun.bu ay güzel haberlerimizi yazarız inşallah.soğan suyu içiyorum ve incir kürü yapıcam sonra.

bende 6 yil evliyim iki asilama yaptim ama birsey yok hayirlisi bu heralde.benden sonra evlenen arkadaslarim hepsi dogurdu hata ikinciyide yaptilar ama brn hala sifir tik yok.insaallah bende bir gun buraya hayirli haberlerimi yazarim

sorun ne canım niye olmuyor.Allahım sanada hayırlı bir evlat nasib etsin inşallahhh

hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım canım allah'ın dediği olur az önce bir topikte okudum hanımefendinin biri heray umut bağlayıp test yapıyormuş hayal kırıklığına uğrayınca saldım kendimi diyorr o ay hiç düşünmemiş ve hamile kalmıiş :16: birazda psikolojik sanıırm rahat olmak ve pozitifliği hiç elden bırakmamak lazım :119:

çok takıyorum cidden nasıl olucak bilmiyorum.adetim yeni bitti şimdiden yumurtlama zamanını bekliyorum :34:

Back
X