arkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve hiç çocuk düşünmemiştim,ta ki yazın bi hormonlarıma baktırim nolur nolmaz diyene kadar.doktor fsh hormonumun yüksek olduğunu (12) yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi.sonra başka doktora gittim progesteron hormonuma baktı oda 2.5 çıktı yumurtaların çatlamıyor dedi ve hemen tedaviye başlayalım dedi.ben kendimi resmen kısır ilan ettim üzüldüm falan ama araştırdım bitaraftanda.ve geçen ayki adetimle beraber hergün hayıt tohumu çayı demledim içtim 2 bardak,12 gün bal+tarçın +çörekotu yedim,adetimin 7. gününden başlayıp hergün kuru incir tüketttim ve bu ay progesteron hormonum 17 çıktı doktorda çok şaşırdı tedaviye gerek yok dedi zaten çatlamış yumurtan,bekleyelim mutlaka olur çocuüun olmazsa gelirsin dedi.ben çok sevindim hormonlarımın düzeldiğine ve sonra adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptım hafif silik te olsa pembe çizgiyi gördüm birkaç farklı testte tekrarladım hepsi aynıydı ama ev taşıdık o ara arkası bayram derken acilde yaptırdığım testte değerim ara bir değer çıktı düşükle sonuçlamndı sanırım kanamam oldu ve bitti.
Yarın doktora gidicem inşallah.ama umudunuzu sakın kaybetmeyin arkadaşlar herşeyde bi hayır vardır ve bir zamanı...