- Konu Sahibi yellowbomb
-
nie beyaz olmak istiorsunki bende peynir gibiyim güneşe çıkamıorum anında pişio yüzüm krmsiz asla denize giremiorum girdikten sonrada koruyucu sürmem lazım hemen sıcaktada sokuktada yanaklarım hemen tahriş oluo
esmer olupda güneşten korkmamamk varken neden bukadara takdın beyaz olmayı anlamdım doğrusu
kızlar evet oldu artık beyaz tenliyim eskiden ben aşırı karaydım ya nebilim görenler dalga geçerdi o derece yani ama şimdi görenler bana laf açılınca kumralsın diyorlar mesela biz 4 kız kardeşiz ablam kumraldır gerçekten ama bir misafir gelse kimse birbirine benzmior diyolar mesela sen beyaz tenlisin diğerleri esmer diyolar ya bir seviniom kii bunu neye borçluyum?? gerçekten güneşe çıkmamaya çok özne gösteriorumalkisalkisalkis ve yüzüme limon sürüyorum bunun yanında yüzümü hacışakirle yıkıyorum yani sürekli aklıma geldikçe yıkıyorum yüzümü bununla limonuda ihmal etmiorum bukadar ve sonuç artık beyazımm darısı beyazlamak isteyenlere selametle kalınhihoyyythihoyyythihoyyyt
repimi isterimdelikafaduldendelikafadulden
Normalde esmermisin, yoksa gunesten dolayimi esmerlesiyorsun?
canım limonu direk mi sürüyorsun yüzüne? zarar vermiyor mu cilde?
bacım günde kaç konu açıyon sen başım döndü :S
beyaz sabunlar cidden beyazlatıyo cildi...bende bi ara sürekli beyaz sabunla yıkardım pampak olurdu yüzüm...esmer olunca iki bi güneşe çıksn anında kararıyosun ya..hiç sevmiyorum:dilcikar:
Keşke bende esmer olsamda güneşe çıkınca tavuk gibi kızarıcam leke olucak diye korkularım olmasaydıı..
Güneşlenemezsin yanmak istersin esmerleşmek istersen kıpkırmızı olur acı çekersinn...
pamuk gibi beyaz değilde buğday tenli olmayı çok isterdimm ahhh keşkee
Renginden memnun değilsin,boyundan memnun değilsin..bence sen kendinden memnun değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?