Lekeler, Çiller artık bende beyaz tenliyim sanırım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar evet oldu artık beyaz tenliyim eskiden ben aşırı karaydım ya nebilim görenler dalga geçerdi o derece yani ama şimdi görenler bana laf açılınca kumralsın diyorlar mesela biz 4 kız kardeşiz ablam kumraldır gerçekten ama bir misafir gelse kimse birbirine benzmior diyolar mesela sen beyaz tenlisin diğerleri esmer diyolar ya bir seviniom kii bunu neye borçluyum?? gerçekten güneşe çıkmamaya çok özne gösteriorumalkisalkisalkis ve yüzüme limon sürüyorum bunun yanında yüzümü hacışakirle yıkıyorum yani sürekli aklıma geldikçe yıkıyorum yüzümü bununla limonuda ihmal etmiorum bukadar ve sonuç artık beyazımm darısı beyazlamak isteyenlere selametle kalınhihoyyythihoyyythihoyyyt
repimi isterimdelikafaduldendelikafadulden

nie beyaz olmak istiorsunki bende peynir gibiyim güneşe çıkamıorum anında pişio yüzüm krmsiz asla denize giremiorum girdikten sonrada koruyucu sürmem lazım hemen sıcaktada sokuktada yanaklarım hemen tahriş oluo
esmer olupda güneşten korkmamamk varken neden bukadara takdın beyaz olmayı anlamdım doğrusu

valla bende tam tersini düşünüodum esmersin güneş seni dahada esmerletio ama beyaz tenliler nasılsa kararmıor istediği kadar güneşe çıkabilir ...ah ah sen bide onu bana sor beyaz ten güzel bişey çok hemde...

beyaz sabunlar cidden beyazlatıyo cildi...bende bi ara sürekli beyaz sabunla yıkardım pampak olurdu yüzüm...esmer olunca iki bi güneşe çıksn anında kararıyosun ya..hiç sevmiyorum:dilcikar:

canım limonu direk mi sürüyorsun yüzüne? zarar vermiyor mu cilde?

benim bir arkadaşım vardı annesi isveçliydi ama annesi sarısın mavi gözlü felandı kızın asırı beyaz bir teni vardı yürürken herkes bön bön bakardı ve hic ama hic kararmazdı günesin altına kaç saat yatardı sadece pembeleşirdi o kdar oda gecerdi ertesi gün oyle paylasmak istedim ha bide bu sabun limon krem vs seyler sizi sadece %30 etkiler tabi yine etkisi var günese cıkmayıp yüzünü bol bol yıkayıp cildinizi temiz tutarsanız fakat anne ve babadan kaynaklanıyor %70 :1closedeyes:

bende açık tenliyim malesef güneşe çıkınca yüzümde güneş lekesi çıkıyo.esmer bayanlara bakıyorum yüzünde ne leke var nede güneşe çıkmaktan dolayı kızarıklıklar.bende esmer olsammı diye düşünüyorum.açık teni seviyorum ama lekelerde olmasa

bacım günde kaç konu açıyon sen başım döndü :S

bacım günde kaç konu açıyon sen başım döndü :S

bacım yaw yine mi sensempatiksalakcinni diyom ya bende dert çok yazacağım şey çok çünkü uzun zamandır takipçisiyim sitenin ama üye olmuodum nedense dur kız rahat ver sende şöle içimi dökeyim susarım laelaelaelaelaeopuyorumnanaktan

beyaz sabunlar cidden beyazlatıyo cildi...bende bi ara sürekli beyaz sabunla yıkardım pampak olurdu yüzüm...esmer olunca iki bi güneşe çıksn anında kararıyosun ya..hiç sevmiyorum:dilcikar:

çok haklısın canım hacı şakir ve dove beni çok beyazlatıor (reklam olursa silebilirisniz buarada kusura bakmayın)
aynen esmersen güneş hepten karartıo kızarmada yok direkt karartıo ay çok sinir oluyom yaaa..ama bende az uğraşmadım değil kız 2 yıldır güneşe çıkmıom hep kaçıom güneşten denize havuza gitmedim 2 yıldır gitsemde suya girmiom çadır la geziomlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Keşke bende esmer olsamda güneşe çıkınca tavuk gibi kızarıcam leke olucak diye korkularım olmasaydıı..
Güneşlenemezsin yanmak istersin esmerleşmek istersen kıpkırmızı olur acı çekersinn...
pamuk gibi beyaz değilde buğday tenli olmayı çok isterdimm ahhh keşkee

aman güzelim napıcan esmer olmayı vallahi güneş öle bi çekioki arap bacı gibi oluyomsempatiksalakcinni bembeyaz pamuk gibi olmak varken otur aşşa napıcan ya

hacı şakir sabunu dove sabunundan beyazlatma yönünden daha etkiliş cidden bembeyaz edior ama yüzü çok kuru yapıo sürdüğünüz anda krem sürünce geçior ama beyazlıkda geçior ya krem sürmücen yada o kurluğa katlanacan ama ciddi anlamda bembeyaz edio yaaa

ya bu genlerle ilgili bişey deilmi insanın rengi açıırmı hiç. rahmetli maykılada söyleseydin keşke adam boşuna oynadı genleriyle falanaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…