- Konu Sahibi yellowbomb
-
ya bu genlerle ilgili bişey deilmi insanın rengi açıırmı hiç. rahmetli maykılada söyleseydin keşke adam boşuna oynadı genleriyle falanaklinialirimsmile
yani şimdi yüzünü hacı şakirle yıkayıp limon sürdüğün için esmerlikten beyaz tene geçtin öyle mi?
hmmm peki vücudunun diğer kısımlarına limonu sürdün mü?
seni bu sıcaklar mahfetmiş bence soğuk ayran iç iyi gelir..
bu biraz ilginç geldi bana,sabun ve limonla cilt beyazlar mı hiç yahu?Ya önceden esmer değildin ya da şimdi bembeyaz değilsin,belki ufacık fark oluşabilir ama esmer insan bu şekilde bembeyaz olmaz.
yellowbomb canım sıkma sen canını boşver de gitsin :) bende limon kullandıgımda açılma olmuştu ama devam edemedim.. şimdi soda ve lımonu bi şişeye koydum buzdolabında hep.. ve aklıma geldikçe yuzume fıslatıyorum :) bakalımm ne olcekk inşallah işe yarar
kızlar ben zaten beyaz tenliyim ama bembeyaz olmak ıcın cabalayanlardanım =) yüzümü hacı şakirle yıkıyorum ben,beyaz kalıp sabunuyla hem sivilce vs cıkmasını engellıyo hemde yüzü arındırıyor .evet yüzümde etki etti dahada uğraşıyorum napabilirim diye.hem ne demişler ne varsa eskilerde var ..eski sabunlar bir başka gerçekten.yıkadıktan sonra yüzüm kuru kalıyo ama onuda beyazlaştıcı krem surerek gideriyorum =)
Bu arada limonla yüzümü pamukla siliyim dedim nasıl yandı nasıl yandı anlatamam :S üstüne bebek pudrası sürdüm o rahatlattı yüzümü..
ya bende bıraz beyazlamak ıstıyorumbirde sağ gözümün altında bir tırnak üstü kadar koyulaşma oldu deli oluyorum ya (
birazdaha kendinle barisik olmayi denesen .. sanirim bir konu acmistin 1.65 boyum var ve cok uzun oldugum icin topuklu giyinemiyorum diye... esmer tende beyaz tende bakimli olundugu zaman güzel olur bunu bu kadar dert etme bence.. herkesin kendine göre bir güzelligi vardir birazdana kendinle barisik olmayi dene
bu arada artik topuklu giyiniyormusun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?