Lekeler, Çiller artık bende beyaz tenliyim sanırım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya bu genlerle ilgili bişey deilmi insanın rengi açıırmı hiç. rahmetli maykılada söyleseydin keşke adam boşuna oynadı genleriyle falanaklinialirimsmile

ya tabi genlerle alakalı tabi
süt beyaz bir tenin olur yada buğday tenin olur ama yinede tenin rengini aydınlatmak bir ton falan açmak bu şekilde mümkünmüş
ay sorma rahmetli maykıl hiç aklıma gelmedi..geleydi bi telgraf çeker hacışakir kullanmasını tavsiye ederdimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniama o çok abarttığı için bununla yetinmezdilülülülülülü

Rahmetli Jackson boşuna uğraşmış desene yıllarca...akannehir ay,benden önce yazan arkadaşlar olmuş şimdi gördüm. pp Aklın yolu birdir.

yani şimdi yüzünü hacı şakirle yıkayıp limon sürdüğün için esmerlikten beyaz tene geçtin öyle mi?
hmmm peki vücudunun diğer kısımlarına limonu sürdün mü?
seni bu sıcaklar mahfetmiş bence soğuk ayran iç iyi gelir..

insanları bi sevindirelim dedik laflara bak ey allahım sen sabır ver ya rabbi sen iftira edenin şerrinden beni ve diğer mazlumları koru

yellowbomb canım sıkma sen canını boşver de gitsin :) bende limon kullandıgımda açılma olmuştu ama devam edemedim.. şimdi soda ve lımonu bi şişeye koydum buzdolabında hep.. ve aklıma geldikçe yuzume fıslatıyorum :) bakalımm ne olcekk inşallah işe yarar

arkadaşlar limon doğal bir yumuşatıcıdır aslında cilt için çok ama çok yararlıdır içerdiği vitaminler cildi sarkmaktan korur kullanan kişilerden tecrübeyle tesbit edilmiştir ve ayrıca jackson cildiyde oynamamıştır yanlış biliniyor hiçbir kimyasal işleme tabi olmamıştır cildi jackson vitiligo hastasıydı zamanla tüm vücudu tutuldu öyle birşey yok yani

bu biraz ilginç geldi bana,sabun ve limonla cilt beyazlar mı hiç yahu?Ya önceden esmer değildin ya da şimdi bembeyaz değilsin,belki ufacık fark oluşabilir ama esmer insan bu şekilde bembeyaz olmaz.

bu biraz ilginç geldi bana,sabun ve limonla cilt beyazlar mı hiç yahu?Ya önceden esmer değildin ya da şimdi bembeyaz değilsin,belki ufacık fark oluşabilir ama esmer insan bu şekilde bembeyaz olmaz.

öle bembeyazda değilim ama anlattığım gibi gözle görülür bir fark var
öle ahım şahımda beyazlamak mümkün değil zaten

devam etmek lazım aslında canım bende saldım buara soda da çok faydalıymış cilde ama onun nasıl kullanıldığını bilemiyorum pamuk yardımıyla falanmı sürülecek cnm

kızlar ben zaten beyaz tenliyim ama bembeyaz olmak ıcın cabalayanlardanım =) yüzümü hacı şakirle yıkıyorum ben,beyaz kalıp sabunuyla hem sivilce vs cıkmasını engellıyo hemde yüzü arındırıyor .evet yüzümde etki etti dahada uğraşıyorum napabilirim diye.hem ne demişler ne varsa eskilerde var ..eski sabunlar bir başka gerçekten.yıkadıktan sonra yüzüm kuru kalıyo ama onuda beyazlaştıcı krem surerek gideriyorum =)

canım merhaba beyazlaştırıc krem in etkisi oluyormu evet hacı şakir bembeyaz yapıyor ama gerçekten kuru oluyor cilt normal krem sürüncede beyazlık kayboluyor bu beyazlatcı kremi biraz açarmısın

bununla alakalı bir topicte yazmıştım da kımse kaale almadı olay markalı kremin natural white cream olarak geçen bir ürünü.arkadaşım iranlı,anneme normal krem alıcam diye gitmiş yanlışlıkla bu kremi almıştı bende kullanmıstım ve sonuç cidden iyiydi yıkıyınca da cıkmıyo yani herkes bana bembeyazsın der şimdi mesela..ordan 4-5 kutu almıştı bide kendine de aynılarından almıştı valla onlarıda bana vermişti zamanında =) sımdı arastırmaya baslıcam olay marka krem satan yerlerde ve kozmetikçilerde türkiye de mutlaka vardır ve fıyatıda oyle abartılı olacagını zannetmıyorum.ben etkısını gerçekten gördüm kızlar ama tenım zaten beyaz dıye mı orasını bılemem işte.gittigidiyor'da buldum benımkı kavanoz tarzı kutudaydı böyle değildi ama sonuç olarak aynı marka aynı ürün ;
urun.gittigidiyor.com/OLAY-NATURAL-WHITE-FLUID-GUNDUZ-NEMLENDIRICI_W0QQidZZ18943870#aciklama
(link atamıyorum siz önüne www koyarsanız çıkacaktır )

Bu arada limonla yüzümü pamukla siliyim dedim nasıl yandı nasıl yandı anlatamam :S üstüne bebek pudrası sürdüm o rahatlattı yüzümü..

Bu arada limonla yüzümü pamukla siliyim dedim nasıl yandı nasıl yandı anlatamam :S üstüne bebek pudrası sürdüm o rahatlattı yüzümü..

canım benimde yanıyor ama çok da değil yahu
tabi tende tene değişebilir
kremlere güvenemiyorum canım kimyasal olduğu için..
buarada gittigiyor dan kargoyla mı yolladılar sana parayı nereye yatırdın

ya bende bıraz beyazlamak ıstıyorum birde sağ gözümün altında bir tırnak üstü kadar koyulaşma oldu deli oluyorum ya (

Bende 7/24 esmer 12 ay 365 gün esmeriiimmm bronzum ben yaaaaww
SEviyorum bu halimi hiç beyazlıyım diye düşünmedim

birazdaha kendinle barisik olmayi denesen .. sanirim bir konu acmistin 1.65 boyum var ve cok uzun oldugum icin topuklu giyinemiyorum diye... esmer tende beyaz tende bakimli olundugu zaman güzel olur bunu bu kadar dert etme bence.. herkesin kendine göre bir güzelligi vardir birazdana kendinle barisik olmayi dene
bu arada artik topuklu giyiniyormusun ??

aslında kendimle barışığım ama takıntılı biri olduğum için bu durum böyle....
topuklu giymeme cesratem var artık 3 -4 cm lik bir topuklum var onuda beğenmediğim için giymiyorum ama yenisini alıcam ve 5 cm çıkarıcam topuğumu giyicemyani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…