yerimde duramıyorum birilerine anlatmak istiyorum ama bişi olur korkusuyla her tanıdığa söyleyemiyorum amaaaaa siz benim ailemsiniz sizden gizleyemem
kızlarrr artık bende hamileym(elhamdülillah)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş!!!
hadiyin bakalım tecrübeliler anlatın bildiklerinizi
Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin.. Tebrikler
gozun aydın canımmmm sen anlat bıze bısıler bızde hamıs kalalım
Allah razı olsn canım benim rabbim sana da hayırlı yuva kurmayı ve vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsnçok sevindim çok .. ne kadar güzel böyle şeyler okumak gün gelir bende anne olurmuyum evlenirmiyim hep bunları düşünüyorum bir yandan çok sevindim allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun canm :)
rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsn canum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inştebrik ederim ben dee kimseye söylemedim daha anneler babalar biliyo tek. kardeslere bile demedik.. :)
kızlar bende hamileyim ama ben tedirginlik korku yüzünden mahvoldum şu anda dün test yaptım çift çizgi dünya başıma yıkıldı tayınciyiz biz mayısta taşınıcaz benim ağzımda bekleme sürecinde implantlar var offf Allahım sen yardım et herşey üst üste geldi yanımda kimse yok aileler uzakta kaldım buralarda tek başıma bügün test yaptırdım iki gibi gidip sonucu alıcam doktor gidecek falan desin istiyorum bazen. temmuzdada bir düşüğüm oldu ben anneliğe hazır değilim sanırım panik halim hamilelikten korkum var banada destek çıkın derdimi anlatamıyorum bıralarda eşimde üzülsün istemiyorum
hayırlı olsun inşallah :) Allahım kucagına almayı da nasip etsin :)
tebrikler,Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh:)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rabbim olmayanlara da nasip etsin
yerimde duramıyorum birilerine anlatmak istiyorum ama bişi olur korkusuyla her tanıdığa söyleyemiyorum amaaaaa siz benim ailemsiniz sizden gizleyemem
kızlarrr artık bende hamileym(elhamdülillah)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş!!!
hadiyin bakalım tecrübeliler anlatın bildiklerinizi
hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?