Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

ayy cnmm hayırlı ugurlu gelssin inşallah..saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn

kızlar elhamdülillah bebeğimin kalp atışını gördm içim bi nebze daha rahatladı!
çok korkuyodm yalancı gebelkse, kese var içine embriyo düşmezse ne yaparm diye ama kalp atışını görnce rahatldm biraz inş rabbim herkesn evladını hayırlısyla kucağına almasını nasip etsin içinde benmde

kızlar ben sanki şimdiden büyümeye başladm pantalonlarımı kapatrkn zorlanıyorm!karnıma baskı yapan şeyler giyince aşırı midem bulanıyo ve boğulacak gibi oluyorm sizce normal mi???

canım hayırlı olsun gerçekten de insan korkuyo bişey olur diye ben de yeni yeni söylemeye basladım ALLAH esirgesin

canım hayırlı olsun gerçekten de insan korkuyo bişey olur diye ben de yeni yeni söylemeye basladım ALLAH esirgesin

amin canım cümlemizin içinde benm evladım da hyırlı olur inş!
herkese söyleyp rahatlayasm geliyo ama bişi olur diye çk korkuyorm en tehlikli dönmleri sonuçta!
gerçi tevekkül etmek lazım,işte insanoğlu böyle

kızlarr bebişimin cinsiyeti belli oldu sonundaaaa
ben artık şehzade annesiyimmmm
çok mutluym rabbime binlerce kere şükürler olsn ve yüce rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almamı nasip etsinn inş
Allah isteyen herkese bebek nasip etsinn...
bana çok dua edinn:)

bende hamileyimmmmmmmmm yuppiiiii allah herkese yasatsin bu duyguyu....uff 8 ay bi gecsede dogsa saglikli birsekilde ....

hayırlısı olsun canım ALLAH sağsağlim kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende 2 aylık hamıleyimmm :)

merhaba oncelikle,bakuden her kese selamlar saygilar ,turkcem ne kadar iyi bilmiyotum ama kusuruma bakmayin kizlar neyse kecelim konuya ben 29 ocak son adet gunum mart 11 hala adet olmadim test bi defasinda pozitiv silik cikoyor bi dafasinda hic bir sey yok kibi kafam cok karisik ( bu defa olmazsa eger bi daha umutlanmicam(( beni rahatsiz eden konu su ki neden 11 gun gecmis ama test hala silik(( doktoro persembe gedecegim aranizda benim durumumda olub hamile olan varmi (( soz bile olsa insani rahatliyor ( biri bana tecrubesini anlatsin acaba hamilemiyim ( olmazsa ilik neden var ama ( off ya tum belrtilerim var ama psikolojik belkide deye endise ediyorum 3 yildir cocukm yok(

Son düzenleme:

meraba canim:) yok turkcen guzel merak etme...en son 29 ocakta adet oldun,11 mart oldu hala olmadin, idrar testi yaptin birinde silik cizgi cikti birinde negatif cikti demi????seni umutlandirmak istemiyorum ama yinede yaziyim bende reglim 2 gun gecince test yaptim negatif cikti sora 3 4 gun gecti yaptim ve ikinci cizgi silik cikti bir hafta sora kan testi yaptirdim 1 348 kan sonucum <5 yani hamileyim..idrar testleri yanilabiliyor yani canim en en garanti kan testi yaptirmalisin....allahim ins sanada nasip eder en kisa zamanda...

hayırlısı olsun canım ALLAH sağsağlim kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende 2 aylık hamıleyimmm :)

Allah razı olsn canm benm!rabbim hepimizi bir avazda kurtarsn hayırlısıyla ewlatlarımıza kavuştursn inş.çok sevndm senin adına nasıl hissediyosn kendini

canm bence de kanda test yapmak daha mantıklı çünkü idrar her zaman sonuç vermiyo ama bi kere çıktıysa çıkan silikte olsa hata payı yok biliyorm ama dediğim gibi sen işini sağlama al!rabbim hakkında hayırlısını nasip etsn inş

allaha sukur simdilik iyi gidiyor canimm midem bulaniyor ama arada onu inkar edemem :) ahh birdeeee su uyku olmasa :) senin nasill gidiyor cinsiyeti belli oldumu?bu arada kadinlar gunun gunumuz kutlu olsun

canm sennde geçmş kadınlar günün kutlu olsn
cinsiyeti erkek canım benm
benmde çok uykum oluyodu hatta hala oluyo desem yeridir!benim migrenm wardı hiç olmadğı kadar ağrı çektm doğal olark midem çok bulandı hatta 1 ay öldm öldm dirildm tüm doktorlar çaresz kaldı düşün ama şimdi elhamdülillah daha iiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…