ayy cnmm hayırlı ugurlu gelssin inşallah..saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn
canım hayırlı olsun gerçekten de insan korkuyo bişey olur diye ben de yeni yeni söylemeye basladım ALLAH esirgesin
çok sevindim .hayırla kucağına alırsın inşallah.
bende hamileyimmmmmmmmm yuppiiiiiallah herkese yasatsin bu duyguyu....uff 8 ay bi gecsede dogsa saglikli birsekilde ....
Allah hayırlı etsin inş son sevindim fatos3541!
rabbim bi avazda kurtarsın inş hepimizi
amin ins canimm hepimizi ....cok tsk ederim
nasıl gidiyo peki canm var mı bi sıkıntı
yerimde duramıyorum birilerine anlatmak istiyorum ama bişi olur korkusuyla her tanıdığa söyleyemiyorum amaaaaa siz benim ailemsiniz sizden gizleyemem
kızlarrr artık bende hamileym(elhamdülillah)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş!!!
hadiyin bakalım tecrübeliler anlatın bildiklerinizi
merhaba oncelikle,bakuden her kese selamlar saygilar ,turkcem ne kadar iyi bilmiyotum ama kusuruma bakmayin kizlar neyse kecelim konuya ben 29 ocak son adet gunum mart 11 hala adet olmadim test bi defasinda pozitiv silik cikoyor bi dafasinda hic bir sey yok kibi kafam cok karisik ( bu defa olmazsa eger bi daha umutlanmicam(( beni rahatsiz eden konu su ki neden 11 gun gecmis ama test hala silik(( doktoro persembe gedecegim aranizda benim durumumda olub hamile olan varmi (( soz bile olsa insani rahatliyor ( biri bana tecrubesini anlatsin acaba hamilemiyim ( olmazsa ilik neden var ama ( off ya tum belrtilerim var ama psikolojik belkide deye endise ediyorum 3 yildir cocukm yok(
hayırlısı olsun canım ALLAH sağsağlim kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende 2 aylık hamıleyimmm :)
merhaba oncelikle,bakuden her kese selamlar saygilar ,turkcem ne kadar iyi bilmiyotum ama kusuruma bakmayin kizlar neyse kecelim konuya ben 29 ocak son adet gunum mart 11 hala adet olmadim test bi defasinda pozitiv silik cikoyor bi dafasinda hic bir sey yok kibi kafam cok karisik ( bu defa olmazsa eger bi daha umutlanmicam(( beni rahatsiz eden konu su ki neden 11 gun gecmis ama test hala silik(( doktoro persembe gedecegim aranizda benim durumumda olub hamile olan varmi (( soz bile olsa insani rahatliyor ( biri bana tecrubesini anlatsin acaba hamilemiyim ( olmazsa ilik neden var ama ( off ya tum belrtilerim var ama psikolojik belkide deye endise ediyorum 3 yildir cocukm yok(
allaha sukur simdilik iyi gidiyor canimm midem bulaniyor ama arada onu inkar edemem :) ahh birdeeee su uyku olmasa :) senin nasill gidiyor cinsiyeti belli oldumu?bu arada kadinlar gunun gunumuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?