Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

allah anali babali buyutsun canimm:) benimkinin cinsiyete daha cok var iki ay falan :) migren cok kotu ya alllah yardimcin olsun....benim buaralar cok artti mide bulantim istahim onceden cok iyiydi bu hafta cok kotu hic yok

allah anali babali buyutsun canimm:) benimkinin cinsiyete daha cok var iki ay falan :) migren cok kotu ya alllah yardimcin olsun....benim buaralar cok artti mide bulantim istahim onceden cok iyiydi bu hafta cok kotu hic yok

Allah sabır versn canm ama merk etme elbet geçecek hepsi biraz daha sık dişini zaten hamilelik dediğin şey bir gnün diğerini tutmadığı şeydirhergün yeni bişey olur sonra hepsi mutlulukla son bulur

kızlarrr bende 3 haftalık hamileyim,doktor henüz keseyi göremedi sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah ter bişey olmaz

canım merak ettiğim bişe var kimseyede soramıyorum yeri gelmişken sana sorayyım..ilişkiden sonra hmen kalkmadım sabaha kadar yattım demişin ya o şekilde nasıl yatılıyor..içinde sıvı varken yani hiç mi akmıyor bulaşmıyor...yada wc ye falan gidilmesinde sakınca varmı sıvı çıkar die falan..bunu bi anlatırmısın bana acaba

buarada hayırlı olsun allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Allah razı olsn canım!bu arada tam adamına soruyosn ben bu konularn konuşulmasndn nefret ederm(utanıyorm sonuçta mahremiyet konuları ):)
canm biraz beklersn sonrasnda zaten tuvalete gireceksn sonra duş alma hemen sabaha kadar değilben namaza kadar dedm yani bi kaç saat
canm Allah korusun öyle uyunmaz gece bişi olur abdestsiz giderz inan ki
bide ne yaparsan yap hayırlı zamanı iste çok dua et gerisi rabbimin bileceği iş.rabbim nasip etmedkten sonra istediğin kadar uğraş
bide sana tek tavsiyem şu arkadaşm sakın site site gezip tüm yorumları okuyup ona göre pozisyon seçme,her duyduğunu uygulama gibi hataları yapma sadece kafan bulanır ve daha çabuk ümitsizliğe kapılırsn sen korunmayı bırak gerisini rabbime tevekkül et o ne zaman vereceğini bilir

buarada hayırlı olsun allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

mrb canim...naslsin?6 aylik mi evlisin...bebek istedigin halde olmuyor demi?bende 6 aylik evliyim taa ilk evlendimizden beri istiyordum bebek ama olmuyordu hic bir problemimiz olmadigi halde...en son 7 subatta doktr gttim olmuyor diye oda bana sadece folik asit verdi onu ictim 10 gun falan....sonra onun yanisira ya bu batil inanc falan deil yada kulaktan dolma bisey deill :) boyle aksam yemeklerinde soganlari ince halkalar halinde dograyip limonla ve az bisey kirmizi biber ler karistirip yedim :) esimde bende...(tabi yemekle ekmekle birlikte yedik).vala boyle bi iki hafta yedim ve hamile oldumu ogrendim :) ben once alllahin sonrada bunlarin sayesinde diye dusunuyorum acikcasi...sana da soylemek istedimm belki denersin diye....ins faydasini gorursun:)

soğanın yaramadığı şey var mı acabaaa.
Allahım sen ne güzelsn!!!

bebişlerinin olacağını öğrenen bütün annelere hayırlı olsun demek istiyorum bebeişleriniz nasıl sizler nasılsınız. ben şuan en rahat dönemimi yaşıyorum belkide bulantılarım geçti iştahım var. bebeğim büyüyor. eşimle çok mutluyuz. minik kuzumun tekmeleri arttı ve baya hissedilir durumda çoook keyifliyim allaha şükür bebiş hazırlıkları yapıyorum yavaş yavaş. kuzumuzun cinsiyetini daha öğrenemedik onuda sabırsızlıkla bekliyoruz ama en en en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı olsun bahtı güzel olsun hep gülsün bizi hep çok sevsin inş.. amiiiiinnnn

Allah razı olsn canm benm rabbim senin evladını da hayırlı etsn inş
mutlu olmana çk sevindm umarım bebeğin de mutlu bi bebek olur!!!!
cinsiyet noktasında rabbime tevekkül et o en iyisini bilir
benm meleğim erkek:)ben şehzade anasıyım yani
Allah isteyen herkese nasip etsin

aynen öyle allaha güvenmek verdiğini kabul etmek şükretmek en doğrusu fakat ben düşünmek istemesemde eşimin ailesi hep bi tahminde bulunuyo ister istemez etkileniyosun ama artık etkilenmiyorum cinsiyetini bilsemde bilmesemde o benim canım minik meleğim bebeğim bu değişmicek ama millete anlatamıyosun işte. siz nasılsınız .. rabbbiim bebeişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş. umarım çok rahat bi hamilelik geçirirsiniz 2nizde

MERHABA KIZLAR
bende hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz folik asite başladım düzenli besleniyorum
evet tecrübelerinizi paylaşır mısınız

bu arada bebişleriniz hayırlı olsun

canim allah anali babali buyutsun :) bende 9 haftama giricem....ama hergunum nerdeyse banyoda lavabonun basinda geciyor hele bu haftalar cok arrti bulantilarim kusmalar falann.bir gun cok iyiyim cok istahliyim ertesi gun se hayat cekilmez oluyor bana :) ama dayancam mecburenn napalim...cinsiyetini de 23 mayista ogrencez 3.5 aylik oluyor ozaman seninkide saglikli olsunda ins kiz erk fark etmez :)

MERHABA KIZLAR
bende hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz folik asite başladım düzenli besleniyorum
evet tecrübelerinizi paylaşır mısınız

bu arada bebişleriniz hayırlı olsun

canim cok tesekurler allah sanada nasip etsin ins..bak ne dicem sayfa 5 te bise yazmistim ben bi bayana :) onu okumani tavsiye ederim :)

canim cok tesekurler allah sanada nasip etsin ins..bak ne dicem sayfa 5 te bise yazmistim ben bi bayana :) onu okumani tavsiye ederim :)

okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş

okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş

Canım benim inş allahım sanada saglıklı bir bebek nasip eder. İnşşşşşşşş :) aslında simdiki zamanda eski halimi özlüyorum ama :) napalımm. Sen ince ince soğanı doğra her yemekte ye limonla kırmızı biber ek az birsey :) ben aslında bilinçli olarak yapmadım inan birde yataktan hemen kalkma sakın tamam bir iki saat öylece yat :)

aynen ben 10dk yatar kalkardım ama artık kalkmıcam yatcam 1 2 saat =) soğana da bu akşam başlıcam denicem bakalım eşimde sever zaten bi ara yapardık :)
ay Allah inşallah ya bu ay benim ayım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…