canm sennde geçmş kadınlar günün kutlu olsn
cinsiyeti erkek canım benm
benmde çok uykum oluyodu hatta hala oluyo desem yeridir!benim migrenm wardı hiç olmadğı kadar ağrı çektm doğal olark midem çok bulandı hatta 1 ay öldm öldm dirildm tüm doktorlar çaresz kaldı düşün ama şimdi elhamdülillah daha iiyim
allah anali babali buyutsun canimm:) benimkinin cinsiyete daha cok var iki ay falan :) migren cok kotu ya alllah yardimcin olsun....benim buaralar cok artti mide bulantim istahim onceden cok iyiydi bu hafta cok kotu hic yok
kızlarrr bende 3 haftalık hamileyim,doktor henüz keseyi göremedi sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah ter bişey olmaz
kızlarrr bende 3 haftalık hamileyim,doktor henüz keseyi göremedi sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah ter bişey olmaz
canım merak ettiğim bişe var kimseyede soramıyorum yeri gelmişken sana sorayyım..ilişkiden sonra hmen kalkmadım sabaha kadar yattım demişin ya o şekilde nasıl yatılıyor..içinde sıvı varken yani hiç mi akmıyor bulaşmıyor...yada wc ye falan gidilmesinde sakınca varmı sıvı çıkar die falan..bunu bi anlatırmısın bana acabacanımbiz çok farklı bişi yapmadk sadece uygun anı yakalamak gerekiyomş ben onu yakaladm!iki adetinin tam ortasında ki haftayı iyi değerlendr derm ben ayrıca bn ek olarak normalde hemen duş alırdım bu sefer sbah namazına kadr bekledm yıkanmadm namaza kalkınca yıkandm!
bide önemli olan niyetine girip gerisini tevekkül etmek rahat olunca oluyo arkadşmn ilk gebeliği ikizdi ne yazık ki düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamile niyetine gir ama sakın olurmu diye kendini sıkma o zman olur dedi gerçkten de ilk denediğimz ay acaba olur mu diye kendimi çok sıkmıştm tutmadı ama bu ay olursa olur rabbim hayırlı zamanda nasip etsn diye dua ettm hatta şunuda söyliyim uygun olan haftada sadece bizde denedk ondan sonra araya küslk girdi ne olduysa bir haftada oldu yani
rabbim hayırlı zamanda hepinize nasip etsn işinizi kolaylaştırsın yüzünüzü güldürsn inşALLAH!!!
buarada hayırlı olsun allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
buarada hayırlı olsun allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
soğanın yaramadığı şey var mı acabaaa.mrb canim...naslsin?6 aylik mi evlisin...bebek istedigin halde olmuyor demi?bende 6 aylik evliyim taa ilk evlendimizden beri istiyordum bebek ama olmuyordu hic bir problemimiz olmadigi halde...en son 7 subatta doktr gttim olmuyor diye oda bana sadece folik asit verdi onu ictim 10 gun falan....sonra onun yanisira ya bu batil inanc falan deil yada kulaktan dolma bisey deill :) boyle aksam yemeklerinde soganlari ince halkalar halinde dograyip limonla ve az bisey kirmizi biber ler karistirip yedim :) esimde bende...(tabi yemekle ekmekle birlikte yedik).vala boyle bi iki hafta yedim ve hamile oldumu ogrendim :) ben once alllahin sonrada bunlarin sayesinde diye dusunuyorum acikcasi...sana da soylemek istedimm belki denersin diye....ins faydasini gorursun:)
bebişlerinin olacağını öğrenen bütün annelere hayırlı olsun demek istiyorum bebeişleriniz nasıl sizler nasılsınız. ben şuan en rahat dönemimi yaşıyorum belkide bulantılarım geçti iştahım var. bebeğim büyüyor. eşimle çok mutluyuz. minik kuzumun tekmeleri arttı ve baya hissedilir durumda çoook keyifliyim allaha şükür bebiş hazırlıkları yapıyorum yavaş yavaş. kuzumuzun cinsiyetini daha öğrenemedik onuda sabırsızlıkla bekliyoruz ama en en en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı olsun bahtı güzel olsun hep gülsün bizi hep çok sevsin inş.. amiiiiinnnn
Allah razı olsn canm benm rabbim senin evladını da hayırlı etsn inş
mutlu olmana çk sevindm umarım bebeğin de mutlu bi bebek olur!!!!
cinsiyet noktasında rabbime tevekkül et o en iyisini bilir
benm meleğim erkek:)ben şehzade anasıyım yani
Allah isteyen herkese nasip etsin
bebişlerinin olacağını öğrenen bütün annelere hayırlı olsun demek istiyorum bebeişleriniz nasıl sizler nasılsınız. ben şuan en rahat dönemimi yaşıyorum belkide bulantılarım geçti iştahım var. bebeğim büyüyor. eşimle çok mutluyuz. minik kuzumun tekmeleri arttı ve baya hissedilir durumda çoook keyifliyim allaha şükür bebiş hazırlıkları yapıyorum yavaş yavaş. kuzumuzun cinsiyetini daha öğrenemedik onuda sabırsızlıkla bekliyoruz ama en en en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı olsun bahtı güzel olsun hep gülsün bizi hep çok sevsin inş.. amiiiiinnnn
MERHABA KIZLAR
bende hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz folik asite başladım düzenli besleniyorum
evet tecrübelerinizi paylaşır mısınız
bu arada bebişleriniz hayırlı olsun
canim cok tesekurler allah sanada nasip etsin ins..bak ne dicem sayfa 5 te bise yazmistim ben bi bayana :) onu okumani tavsiye ederim :)
okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş
Canım benim inş allahım sanada saglıklı bir bebek nasip eder. İnşşşşşşşş :) aslında simdiki zamanda eski halimi özlüyorum ama :) napalımm. Sen ince ince soğanı doğra her yemekte ye limonla kırmızı biber ek az birsey :) ben aslında bilinçli olarak yapmadım inanbirde yataktan hemen kalkma sakın tamam bir iki saat öylece yat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?