çocuk gibimi resmen ezmeye çalışıyo seni ezdirme kendini çocuğun yaşındayım zaten deonun kadar olgun olamazsın tabiki o yaşıyacağını yaşamış artık durulmuş bi tipe benziyo . şu dakkaya kadar durduğun kabahat
Kafaya takılmıcak gbı değil haa. Özlemez mi insan hiç. Aynı şehirde olupta görüşmemek de ne demek. Ki aynı evde fln kalabıldgnze göre dışarı cıkamama aıle baskısı gbi bi sorununuzda yok anladgm kadarıyla. Bu düşük muhabbetinde tavrı nasıl oldu peki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bebegi ogrendigimde gec davranmistim yani kist saniyordum oda israrlar dr git tutturmustu hamile olabilirsin diye dogruda cikti ama kalbi durmustu aldirmak zorunda kaldim ayni hafta kendisi yanımdaydi operasyon aninda izin kullandi iki gun boyunca beni birakmadi yorumu da evlenmeden once kazayla olmasi aileler tarafindan hos karsilanmaz di ama yanındayim hep oldu
Off çok zor bi durum yaabelki bu yüzden sizde hassaslaşmış olablirsinz.
Belki dinlediginiz ve yardımci oldugunuz icin tesekkur ediyorum :) umarım duzeliriz oda caba gostericekmis duzelmesse biter zaten zor olmas ki size cok dua edicem bize siz gibi ornekler lazım :) yaşamayı sevdiren inşallah mutlu olmaya devam edersiniz her dem
Rica ederim canım ne demek. Allah razı olsun ne güzel temennilerde bulunmuşsun öyle. İnşallah bu sıkıntıları atlatırsınız ve birlikte yaşayacagınız güzel günleriniz olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.
Inşallah güzellik :) öpüyorum yanaklarından bi sikintin olursa yardimci olmaya can atarim her zaman ama inşallah güzel haberler verirsin bana hep iyi geceler cok tesekkur ederim iyi dileklerimle opuldun seni daha cok uykusuz birakmak istemiyorum :)))
Sende tatlım her zmn yazabılırsın. Ama inşallah çeyiz düğün vs gbı konularda denk gelırızbdv olmasın hadi ozaman uyku vakti. iyi geceler
:)) olurmu heç olmas tabiki iyi geceler muc
Şişşşttt bn geldm
Hos geldiiiinn :) nasılsın
İyiyim cnm nolsun yatakta dönüp duruyorum uyku yok :/ sen nasılsın asıl seni sormalı. Var mı bi gelişme, aranız nasıl enişteyle
Idare ederiz ankarada beyfendi tatil yapiyo :) senin neden uykun yok bakyim bu arada kac yasindasin
Yasitiz sevindim :) bu uyku problemi devam ederse bi çözüm bulmaya bak sonrası ilac kullanmak zorunda kalirsin ki iyi bisey degil ben boyleyim gece kusu misali sizin nasıl gidiyor :)
Yaa aslında btn kış camiiye gttm 8 ay. Kuran kursuna gttm yani. Hatim ettim. Ozaman sabah erkenden uyanıodum snra kurs btti ramazan başladı sahur ezan falan derken saati 4 yapıorm illa. Bizim iyi gdiyor şükür. Ctesi pazar gelsede denize gtsek dıye bakınıom
Oy oy maşallah daim olsun :) Allah kabul eylesin hatmini inşallah denizd gidersen bide benim icin dokun suya bizim yaşlı gelcekte gidicez seneye artik :)) tadini cikar lütfen
Hay allah seni deli yaaayaşlı diyo bide denize girmeden olur mu yaa. Ben deniz aşığıyımdır. Geçen hafta ctesi hava çok kötüydü sağanak yağmur rüzgar soğuk falan. Bizde deniz planı yapmıştık. Ağlıcaktm sinirden. Hemen plaj çantamı aldım gttim Gurura. Dedim kalk doluda yapda bugün o denize gircez gittik tabii :) girdik denize ama güneşlenemedik gölgelendik. Bizim gbi deli olan bi kaç kişi vardı zaten. Onlarda şenzlongta havlulara sarınıp yattılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?