artik beni sevmiyormu yada ben mi artik sevmiyorum onu

aaa inatçıyımdır çok. denize girerken "yok yaa cok soğuk girmeyelm çıkalm "dedi. Ben hiç çıkarmıyım. İyi madem sen çık otur orda ben gircem dedim. Yalnız bırakmayacagını biliyorum ya bi baktım bizimki cup daldı
Yalnız sende bıraz hata var. Pikniğe gdelim diyo terslıosun. Niye ki.. İyi fikir bence. değişiklik olur ne güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım ben piknigi sevmem o bunu bilir su olmuyor gittigimiz yerde mangal felan kokuyorsun bide el yikama olayi yok rahat edemiyorum :) sanki adam bile bile hazirlan diyo :) baksana sen enisteyi ezberlemissin ben daha taniyamdim nerede ne yapicagini az cok anliyorum ancak :))

E yanii. 10 sene olmuş ezberleyeyım artık bizim burda piknik alanları genelde sahil kenarındadır. Ye iç denize gir. Çık yine ye

E yanii. 10 sene olmuş ezberleyeyım artık bizim burda piknik alanları genelde sahil kenarındadır. Ye iç denize gir. Çık yine ye

:) ohh keyifff burada kuraklik dağların olduğu bi yer cok sıkıcı manzara var ama :) kuraklik ne edeyim ben oni bana eglenceli arladaslarla beraber aksam cafe diyceksin ooohh doyum olmas :)

Memleket neresidir bacım

erkekler evlendiklerinde boyle oluyolar. genelde siz evlenmeden karikoca gibi olmussunuz bi kiymetiniz kalmamis sizi kirmak istemem ama erkek arkadasiniz sizden sikilmis gibi geldi.amacim sizi yargilamak degil yanlis anlamayin sadece fikrimi yazmak istedim.

Göze alabildiğin kadar ayrıl bundan bence , aldattığını düşünmüyorum ama kötüymüş be durum kuzucm

Göze alabildiğin kadar ayrıl bundan bence , aldattığını düşünmüyorum ama kötüymüş be durum kuzucm

Telafisini yapmaya koyuldu ama duzelmesse zaten ayrilik olur bu yolun sonu kendinden olgun birini bulursun yasam uyusmaz yasitini bulursun oda gider cocuk gibi davranir ay ne zormus bu isler

Telafisini yapmaya koyuldu ama duzelmesse zaten ayrilik olur bu yolun sonu kendinden olgun birini bulursun yasam uyusmaz yasitini bulursun oda gider cocuk gibi davranir ay ne zormus bu isler

ee annen boşuna demiyordu bu işler zor kızım diye boşuna öğütler nasihatlar vermiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…