Belli ki bayaa soğumuşsun sen. Pek sağlıklı görmedm ben ilişkinizi. Ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama sanki 40 yıllık evli gbisiniz tabiri caizse içiniz geçmiş. birlikte vakit gecirmıosunuz aramıo sormuo vs. , kaldı ki bakımsız erkek insan iticidir. Heyecanı kaybetmişsiniz siz. Zoraki devam edıyorsunuz gbı geldi bana. İçaçıcı konusmadım ama anlattgn kadarıyla söyluyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim sevgilimde biraz evcildir ve aramızda 7 yaş var ama seviyo ve seviliyosan herşey eğlenceli olur. seni aramaması anormal tabi. o şimdiden böyleyse evlenirseniz çabuk sıkılabilirsin. o yaşta ki bi adamıda daha düzeltemezsin diye sanıyorum..
Acik konusmak her zaman icin ferahlatir tesekkur ediyorum sizlere
erkek milleti değilmi onların gözünde doymak bilmiyo oluyoruz onların hayata bakış açısıyla bizimki çok farklı. o yüzden fazla takma canım daha çok gençsin hem
Ne kdr süredir berabersiniz cnm
çokta uzun olmamış. zararın neresinden dönersen kar bence. soğuduğun içede okadar acı çekmessin yazık etme kendine . gitsin yaşıtlarını bulsun bakalım içi geçmişlerle rahat eder
tatlım 1 yıl oldu beraberiz düzelir dedikce baktık iyice
Ooo 1 yıldamı bu hale geldınız kuzum yaabenim ilişkim 10 yıllık. Biz bile böyle olmadık. Yani be bilim gün içinde sureklı konusurz msjlasırız. Yarım saat aramasam merak eder. Her aksam bulusuruz. Evlere ayrılınca bile birbirimize foto yollarız özleriz hemen.hala yanına gderken güzelce gyınıp gderm oda aynı itinayı gösterir. Sinema,konser,semazen gösterisi,deniz, canlı müzik fln. Beraber eğlenmeyi biliriz yani. hani biz bile bu değerleri yitirmemişken bunca seneye rağmen, siz nasıl bu hale geldınız. ilişki, bişeyler paylastkca perçinlenir. Birlikte vakit gecırıp sahil kenarında çay içmek gülmek eglenmek dertleşmek bile bi artıdır ilişkinize. nasıl bi çözüm yolu üretebiliriz ki..
Allah daim eylesin mutlulugunuzu cok sevindim okurken umit oldu bana hala böyle sevmeler var demekki :) cok hos bunu bilmek morel oldu bana benim icin çözüm zor gibi degismesse tabi ayrılık bide o öğretmen lakin ben henüz mezun bile olmamisim acaba bunun bi etkisi varmi aileside elit insanlar biz biras isci sinifi
Ooo 1 yıldamı bu hale geldınız kuzum yaabenim ilişkim 10 yıllık. Biz bile böyle olmadık. Yani be bilim gün içinde sureklı konusurz msjlasırız. Yarım saat aramasam merak eder. Her aksam bulusuruz. Evlere ayrılınca bile birbirimize foto yollarız özleriz hemen.hala yanına gderken güzelce gyınıp gderm oda aynı itinayı gösterir. Sinema,konser,semazen gösterisi,deniz, canlı müzik fln. Beraber eğlenmeyi biliriz yani. hani biz bile bu değerleri yitirmemişken bunca seneye rağmen, siz nasıl bu hale geldınız. ilişki, bişeyler paylastkca perçinlenir. Birlikte vakit gecırıp sahil kenarında çay içmek gülmek eglenmek dertleşmek bile bi artıdır ilişkinize. nasıl bi çözüm yolu üretebiliriz ki..
memur sınıfı, işçi sınıfı diye ınsanları sınıflandıran kişilerse hiiiç bulaşma onlara. Onun öğretmen senın okuyor olmanın sorun oldgnu sanmıyorum ben. Türk erkeği zaten herzaman bayandan üstün olmak ister. peki bu adamın seni sevdğnden ne kdr emınsın? birde hep mi böyle ilgisizdi yoksa son zamanlarda mı böyle. Yapısı bu şekildedir belki.
asıl o zaman seni el üstünde tutmalıydı malum kendi yaşıtları evlenmek isticek başka beklentileri olcaktır. benim sevgilimde memur ben de 2. sınıfım üzerime titrer ondan küçük olduğum için beni korumak ister. bende yaşıyla ilgili onla dalga geçerim. yani bu durumda biz üstünüz seninki olayı farklı anlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?