merhaba kızlar ben tam bi senedir evliyim mayıs sonu korunmayı bıraktım 3 aydır heyecanla beklememe rağmen hala bi ses yok ..benimde bebeğim olsun diye çok dua ediyorum ama herşeyin hayırlısı tabi..doktorum 1 yıllık sürenin normal olduğunu söyledi önümüzdeki sene mayıs a kadar zamanımız varmış ama insan isteyince bi sabırsızlık geliyor..her ay yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum hani hamile kalırsam bebeişim sağlıklı olsun diye ama olmayınca kendimi kötü hissediyorum..bu ay biraz ümidim var gibi en erken hamiliği ne zaman öğrenebilirim illaki adet günümümü beklemem gerekir?
canım daha yeni evlisin ve denemeye başlayalı sadece bir kaç ay olmuş kafana takma lütfen ben 3 senelik evliyim ve hiç korunmadık ve hele bi bebeğimiz yok stres yapma daha zamanın var inşallah en kısa zamanda olur
mavusbebek çok haklısın sanırım ben çok sabırsızım:)ilk başlarda eşim de istemiyordu şimdi o da çok istiyor onun bu isteğiyle bende heyecanlanıyorum ..eşimin ablası bir sene sonunda üstelik yumurtlama dönemi haricinde hamile kaldı darısı başımıza inşallah..
mavusbebek çok haklısın sanırım ben çok sabırsızım:)ilk başlarda eşim de istemiyordu şimdi o da çok istiyor onun bu isteğiyle bende heyecanlanıyorum ..eşimin ablası bir sene sonunda üstelik yumurtlama dönemi haricinde hamile kaldı darısı başımıza inşallah..