- 11 Aralık 2018
- 42.501
- 264.070
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İkisi de başka birini bulamadı6 sene önceki birlikteliğinizde bir sevgi var mıydı. Birbirinizden başka birini sevemeyeceğinizi düşünüpte mi birlikte oldunuz. Barışma tekrar başlama sebebiniz neydi onuda söyle daha net yorum yapalım
Dilim yokluktan mı demeye gitmemişti kibarlaştırmıştımİkisi de başka birini bulamadı
Otuz. Dur tanıtayımBen tanımıyorum konu sahibini kaç yaşında
Bu yorumu ciddiye alma umutsuzcuğum. arkadaşın kendine hayrı yok ki sana olsunSizin ileriye dönük konuşmanıza dalga geçerek cevap vermiş itici geldi duygusal anlamda bisey göremedim
Evli genel mudur de mi oldu arada, vay anasini
bizim plaka kodu
Hayir yani anlamadigim sey 5 aylik sevgilisiniz zaten? Ne bu acele evlilik, önce birbirinizi taniyin anlasabiliyor musunuz uyumlu musunuz tartisma esnasinda nasil yasaniyor ona bi bak bakalimCanlar Merhaba,
Bildiğiniz üzere hayatımda biri var.
Arka fonda bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık 1 sevgilim var çalıyor
Bu kişiyle aslında yıllar öncede bir ara birlikteydik şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar başladık.
5 aydır sevgiliyiz.
Ama gelin görün ki ileriye dönük, evliliğe dair hiç bir konuşmamız yok halen.
Sadece arada laf arasında bi konu hakkında birey söylüyor mesela sonra evleneceğimiz güne kadar açmayacağım konuyu diyor.
Geçen günde sevdiğimiz yemeklerden bahsediyorduk mesela şunu severim diyince ben yaparım sana dedim o da diyor ki evimin kadını çocuklarımın anası olacam diyorsun yani diyor vs vs.
Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Sizce ne yapmalıyım?
Tövbe estağfurullah..bu ceteleyi kim hazırladı .Yalnız erkekleri tanımlayan sıfatlar şahane.
Siz umutsuzu tanımıyorsunuz. Hayattaki en buyuk hedefi evlenmek ve dogru duzgun sevgili bile yapamıyor. O yuzden hazir birini kapaklamisken nikahi basip kendini garantiye almak istiyor.Hayir yani anlamadigim sey 5 aylik sevgilisiniz zaten? Ne bu acele evlilik, önce birbirinizi taniyin anlasabiliyor musunuz uyumlu musunuz tartisma esnasinda nasil yasaniyor ona bi bak bakalimbende bosandim salaklik bende ya acele evlilik insani hata yaptirir simdi hayatimda biri var 5-6 ay sevgiliyiz ama ben evliligi düsünmüyorum o an karsimdaki insanin tavirlari konusmalari düsüncelerine kadar dikkat ediyorum misal Annem siz 1 bucuk sene sonra evlenirsiniz diyor bende ne alaka evliligin acelesi mi var hayirdir dedim aranizda 10 yas farki var cocugun yok bilmem ne diyor ve ben olabilir millet artik 35-40 yaslarinda cocuk doguruyor dedim hersey zaman kismet nasip bu isler olcagi varsa olur zaten sadece evliligi acele etmeyin ailen baski yapmiyorsa eger benden sana tavsiye gercekten bak
He kaçırdın hep bunları.Evli genel mudur de mi oldu arada, vay anasini
Tamamen el emeği göz nuruTövbe estağfurullah..bu ceteleyi kim hazırladı .Yalnız erkekleri tanımlayan sıfatlar şahane.
Bu listedeki erkeklerin çoğunun umutsuzdan haberi bile yok bence.Tamamen el emeği göz nuru
Evli genel mudur de mi oldu arada, vay anasini
He kaçırdın hep bunları.
%96’sının haberi yok ya da fake hesapla yazılan adamlar. Hesapladım kesin bilgiBu listedeki erkeklerin çoğunun umutsuzdan haberi bile yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?