artık bi bebeğim olsun istiyorum

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
163
kızlar 3 senelik evliyim 3 ay önce bi dış gebelik yaşadım ama hala bebeğimiz yok artık psikolojik olarak bunalıma girdim dayanamıyorum biliyorum ki verende allah alanda allah ama artık herkezin günlük olarak fatma nasılsın adet oldunmu demelerinden bıktım bende cevap olarak sadece adet olduğumu söylüyorum nasılsa onlar için nasıl olduğumun bi önemi yok biliyorum bunun bi sınav olduğunu biliyorum ve sonunda günahkar olmaktan çok korkuyorum lütfen yardım edin bana artık psikolojim öyle bozulduki herşeye ağlayasım geliyor ne yapacağımı bilemiyorum sonunda buraya bi sayfa açmaya karar verdim

ah keşke dış gebelik değil de normal bi gebelik olsaydın bebeğim şimdi 6 aylık olacaktın sana ne ciciler alacaktım cinsiyetini de öğrenecektik şimdi kız mı erkek mi diye ama önemli değil bebeğim sen tek olsaydın benim için hiç önemli değildi bebeğim dün babaannen aradı amcanın kızı olucakmış eğer sende normal olasydın onunla aynı zamanda dünyaya gelecektin bebeğim bak o annesini bırakmadı 3 ayda geldi bebeğim ama sen beni 3 sene beklettin ve hala yoksun hamile olduğumu öğrenince sana bi tulum almıştım hala duruyor arasıra bakıyorum bebeğim senin hiç giyemediğin tulumun ama onu kimseye vermeyecem bebeğim sen ölene kadar olmasan da ben onu ölene kadar saklayacağım kimseye veremem ki eğer sen olsaydın bebeğim anneannenin ilk torunu olacaktın o sana neler örerdi neler alırdı bi bilsen torun daha tatlı oluyormuş ya seni çok severdi bebeğim herkez severdi seni sadece anneannen değil bebeğim senin gelmeni bekleyen o kadar çok kişi varki 2 deden 2 ninen 2 teyzen 2 dayın 2 amcan 3 halan 1 de yaşlı teyzemiz var tabi bunlar en yakın olanlarımız bebeğim daha kimler var bi bilsen 10 gün sonra memlekete gidecez bebeğim anneannenin babaannenin yanına ama sen yoksun ki hiç gidesim yok annemi 1 senedir görmediğim halde sen yoksun diye bebeğim gidesim de yok bebeğim çünki bizden sonra evlenen herkezin bebeği geldi bebeğim sen hariç bu kadar nazlı olunmazki ama bebeğim 2 bebek gelmiş dünyaya biri 9 uncu ayın sonuna gelecekmiş amcanın bebeğide 12 aya gelecekmiş dünyaya bak en tembeli sensin bebeğim eğer sen bizimle olsaydın bebeğim babanda çok sevinecekti bebeğim o belli etmiyor ama oda çok özlüyor seni sen bi gelseydin de bi görseydin baban sana neler alırdı seni nasıl gezdirirdi bebeğim babanın iş yerindeki arkadaşlarınına gidiyoruz bazen bazen onlar geliyor bebeğim ikisininde 14 aylık bebekleri var öyle tatlılar öyle şekerlerki görmen lazım maşallah onlarda senin gelmeni çok istiyorlar dua diyorlar allaha allah razı olsun olsaydın sende onlarla oynardın yada sonra şimdi içimde olsaydın sen dünyaya gelince onlar sana abilik ablalık yaparlardı

sen olsaydın ben şimdi burda bilgisayar başında olmayacaktım bebeğim seninle oynuyo olurduk bebeğim yada seni uyutmaya çalışıyo olurdum bebeğim ama sen yoksun ben sana olan duygularımı buraya yazıyorum çünki eğer bi yere yazmazsam biriyle paylaşmazsam çatlıycam bebeğim

evet bu ayda olmadın üzgünmüyüm evet hemde çok üzgünüm
2 gün sonra memlekete gidicez bizden sonra evlenenlerin 2 si doğum yaptı bile kaç ay oldu üstelik
diğer 2sinin de karnı burnunda doğum yapacaklar bak herkezin melekleri geldi ama sen yoksun benim sana en çok ihtiyacım olduğu zaman sen yoksun olmuycan belkide herkez çocuklarını severken sen benim kollarımı boş bırakıcan senden nefret ediyorum olmadığın için beni bukadar üzdüğün için ağlattığın için hayellerimi suya düşürdüğün için

Keşke bebeğin olduğunda da o mutlu anları nasıl olduğunu paylaşsaydın canım inan şu an bu durumları ben yaşıyorum ve ağladım bu yazdıklarını okudukça. Lütfen bana umut ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…