artik biktim....2

Zidane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
33
11
38
Arkadaslar dün sorunumu buraya yazmisdim...esimle tartisip evi terk ettim, o gün tartismanin nedeni küstük ve o gece isden eve gelip hazirlanip bana tek kelime etmeden cikti gitti, kahveye takildi kuzenleriyle ve sabahin 6 inda eve döndü, geldiginde tabi ben üzerine saldirdim resmen sinirlerime hakim olamadim demedik laflari ettim.
Hamileyim benimle vakit gecirecegine zaten sürekli calisiyor yüzünü gördügüm birtek geceleri...cikip kuzenleriyle takiliyor sesimi cikarmazsam hergün cikip gider...her neyse bunun üzerine sabahin 6 inda cok kötü tartisdik ve ben evden kendisini dev etmeye calistim...ben hic bi yere gitmiyorum dedi sen git gidiyosan onun üzerine annemi ariyip gelip kizinizi alin burdan artik dayanamiyorumbiktim dedi. annem ikimizide sakinlestirebildi telefonda ve ikimiz ayri odalarda uyuduk...11 uyandi ise gitti bende kalktim ondan habersiz bindim tirene ailemin yanina geldim...kendisi gece 12-1 de isden geri dönünce bakiyor ben yokum cildiriyor annesinin yanina gidiyor (bütün gün konusmadik küsdük) simdi size asil sorum:

beni evde bulamayinca o gece saat 2 de kayinvadem annemi ariyor üstelik annemin sabahin 5inde kalkip ise gidecegini bile bile o saate rahatsiz etti...hadi o neyse anneme "tmmda senin kizin oraya geldiginde niye demedinki kizim tartismalariniz olsada oturacaksan gel ama uyumaya geri kocanin yanina dönmelisin burda kalamazsin" demis.
Ben buna sok oldum, yani onun ne haddine resmen anneme kizini niye geri cevirmedin diyo...yani artik ben bu insana patlasam haksizmiyim?
birgün hatirliyorum yine tartisdigimizda oguluda gece cikip annesi gilde kalmisdi uyumusdu...hadi aynisinida ben simfi bu kadinin basina vuriyim

Evet bu insana patlasan haksizsin.
Su yaptiklarinin beste birini yapanlari kocasi burda bosuyor hepsini okuyoruz
Herseyi gectim karsi taraftaki yanlisi gostermenin yolu bu mudur.Yazdiklarindan anladigim kadariyla kendini gormuyorsun bile.Kim dayanabilir bu yaptiklarina.Yapici degil bastan sona yikici davranmissin.
Hakliyken kirginken kendini tamamen haksiz duruma dusurmussun.Esinin yerinde olsam ben gelip senden ozur dilemem bile.Hadi dilesem bile sadece cocugum icin yapardim bunu.
Ne bekliyorsun saldirinca agir konusunca karsindakini onun seni kirdigi gibi kirinca tamam hayatim haklisin yapmayacagim mi diyecek
Butun tepkilerine zemin hazirlamissiniz
Hadi bunlari da gectim siz kendinizi taniyabiliyor musunuz?
Onun icin olmasa bile kendi karakteriniz icin biraz caba gosterin sinirinize hakim olun rica ediyorum.Bunlara hangi adam dayanir.
Durumunu benim icin aciklayan tek cumle hakliyken haksiz yerine dusmussun cok uzuldum

Eşiniz de siz de alttan almıyorsunuz. Yalnız sorunlara aileleri katarak yanlış yapıyorsunuz aileler taraf oluyor ne yazık ki.

Kocanla iletişimin sıfır bir ömür geçmez böyle ikinizde evliliğin gerektirdiği sorumluluklara vakıf değilsiniz

Arkadaslar dün sorunumu buraya yazmisdim...esimle tartisip evi terk ettim, o gün tartismanin nedeni küstük ve o gece isden eve gelip hazirlanip bana tek kelime etmeden cikti gitti, kahveye takildi kuzenleriyle ve sabahin 6 inda eve döndü, geldiginde tabi ben üzerine saldirdim resmen sinirlerime hakim olamadim demedik laflari ettim.
Hamileyim benimle vakit gecirecegine zaten sürekli calisiyor yüzünü gördügüm birtek geceleri...cikip kuzenleriyle takiliyor sesimi cikarmazsam hergün cikip gider...her neyse bunun üzerine sabahin 6 inda cok kötü tartisdik ve ben evden kendisini dev etmeye calistim...ben hic bi yere gitmiyorum dedi sen git gidiyosan onun üzerine annemi ariyip gelip kizinizi alin burdan artik dayanamiyorumbiktim dedi. annem ikimizide sakinlestirebildi telefonda ve ikimiz ayri odalarda uyuduk...11 uyandi ise gitti bende kalktim ondan habersiz bindim tirene ailemin yanina geldim...kendisi gece 12-1 de isden geri dönünce bakiyor ben yokum cildiriyor annesinin yanina gidiyor (bütün gün konusmadik küsdük) simdi size asil sorum:

beni evde bulamayinca o gece saat 2 de kayinvadem annemi ariyor üstelik annemin sabahin 5inde kalkip ise gidecegini bile bile o saate rahatsiz etti...hadi o neyse anneme "tmmda senin kizin oraya geldiginde niye demedinki kizim tartismalariniz olsada oturacaksan gel ama uyumaya geri kocanin yanina dönmelisin burda kalamazsin" demis.
Ben buna sok oldum, yani onun ne haddine resmen anneme kizini niye geri cevirmedin diyo...yani artik ben bu insana patlasam haksizmiyim?
birgün hatirliyorum yine tartisdigimizda oguluda gece cikip annesi gilde kalmisdi uyumusdu...hadi aynisinida ben simfi bu kadinin basina vuriyim
Kv annene o lafı diyeceğine oğluna sabahın 6 sında eve gelinemeyeceğini söylesin

Sorun kayınvalidende mi yani?
Beş para etmez adamdan çocuk yapan sen, sana yapılanlara katlanan sen, seni sallamayan adamla evliliği sürdüren sen..çoktan boşanmalıydın.

Bence çok fevri davranmassin. En azından ailelere tasimasaydiniz durumu iyiydi. Her kavganizda evi terk edip gidersen olmaz. Eşinin yAptığı tabiki Yanlış. Evli bir adam o saate kadar dışarda kalmamalı. Kızmış ve seni cezalandirmis aslında. Bence bunun için bosanmayin hamilesin zaten. Karşılıklı alttan alırsanız toparlayabilirsiniz

Üstüne saldırdim derken nasil yani ?
Kusura bakma ama ben şiddetin her neye karsi ne sebeple olursa olsun yapilmasina karşıyım.
Hic bir canli saldirmayi şiddeti haketmez.
% 100 haklı dahi olsaniz o hareket ile benim gözümde haksiz durumuna duser bir insan.

En İyisini Yapmışsınız Baba Evinde İyice Düşünür Geleceğinizle İlgili Karar Verirsiniz...

Sorununuz eşinizle sinirinizi sadece kv'den çıkarmaya çalışıyorsunuz
Kadın fikrini söylemiş yani .....

Back
X