Artik biktim yoruldum kendimden ölmek istiyorum..

Denzfener

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
445
139
103
92 kılıyım 1.69 boyum kilo veremiyorum 2 yıldır bebek istiyorum pkoluyim zayıflamıyorum lütfen bisey söyleyin ben artık biktim kendimden ölmek istiyorum herkez laf söylüyor bana kendimi tutamıyorum ve biktim lütfen bana bisey söyleyin önerilerinize çok ihtiyacım var lütfenn tükendim

92 kılıyım 1.69 boyum kilo veremiyorum 2 yıldır bebek istiyorum pkoluyim zayıflamıyorum lütfen bisey söyleyin ben artık biktim kendimden ölmek istiyorum herkez laf söylüyor bana kendimi tutamıyorum ve biktim lütfen bana bisey söyleyin önerilerinize çok ihtiyacım var lütfenn tükendim

Siz istemedikçe siz zorlamadıkça siz irade göstermedikçe biz ne desek boş..

Ama siz yine de if ve ketojenik beslenmeyi bir araştırın

Aşırı aşırı kilolu değilsin kendine vaz geçemeyeceğin hedefler koy mesela bebek. Şu kiloya inmeden bebek yok de. Bir de tahlil yaptır belki troidin çalışmıyordur yahut insülin direncin vardır

Geçenlerde psikolog araştırırken bazılarının yeme bozukluğu üzerine terapi verdiğini gördüm. Faydasını görenler var. Belki sizin de buna ihtiyacınız vardır
Sanırım çünkü artık laflardan biktim kendimden bıktım ifademe sahip olamiyorum

Sanırım çünkü artık laflardan biktim kendimden bıktım ifademe sahip olamiyorum
Evet kilo verme süreci çok zor ve yıpratıcı olabiliyor ama kendinize bu kadar yüklenmeyin. Bazı sağlık sorunlarınız varmış, onlardan kaynaklandığını siz de biliyorsunuz. Uzman desteğiyle üstesinden gelebilirsiniz

Glifor verdi doktor canm

Evet kilo verme süreci çok zor ve yıpratıcı olabiliyor ama kendinize bu kadar yüklenmeyin. Bazı sağlık sorunlarınız varmış, onlardan kaynaklandığını siz de biliyorsunuz. Uzman desteğiyle üstesinden gelebilirsiniz
Ama nasıl olacak çocuk istiyorum diyetisyene de gittim yapamıyorum dediklerini ne yapacağım simdi

Glifor verdi doktor canm
Eee o düzenlemiyor mu insulin direncini? Verirsiniz ama normale göre daha yavaş verirsiniz. Sonra kilo verdikçe direnciniz kendiliğinden de düzene girmeye başlar. Kiloyla da alakalı diye biliyorum cunku. Sonra kilo vermeniz hızlanabilir diye düşünüyorum. sanırım sizin tek sıkıntınız iradesiz olmanız. Günlük tutmayı denediniz mi hiç? O gün ne yediniz, ne kadar şu içtiniz, neler hissettiniz, ne kadar zorlandınız yazsanız. Kendinize sözler verseniz. Başa fotoğraf yapıştirsaniz. Her verdiğiniz 3 ya da 5 kiloda geldiğiniz sayfada yeni halinizin fotoğrafını koysaniz. Ne bileyim çok bayıldıginiz kıyafet varsa onu alsanız. Senin içine sığacağım elbise!!! Deseniz. Hatta biraz pahalı bir giysi olursa daha etkili olabilir. Diyetisyene de gidebilirsiniz. Özellikle sizi mesaj yoluyla da takip eden abartmamak kaydıyla istediğiniz zaman mesaj atabildiginiz bir diyetisyene

Ay deme öyle nasıl başlık o öyle.
Psikolojik tedavi ile diyetisyeni bir arada götürebilirsiniz. Bi yandan destek alır motive olursunuz bi yandan kilo verirsiniz , diyetisyen ile kilo veriliyor sadık kalın yeterki .

Back
X