- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlamadan önce nasıl durumunuzMerhaba kızlar. Bilmiyorum nasıl başlayacağımı. saatlerdir ağlıyorumkonu annem. nişanlandığımdan beri benden nefret ediyor. hatta beni ona yakıştırmadığını bile söylüyor. Gerçekten çok zoruma gidiyor artık. En ufak şeyde çocuk gibi küsüyor kavga ediyor. bugün yine tartıştık. yüzümü görmek istemediğini ve benden nefret ettiğini defalarca dile getirdi yine. saatlerdir kendimi odaya kapattım ve ağlıyorum. artık napıcağımı bilmiyorum. 1 gün aramız iyiyse 3 gün kötü. ben bile kendimden nefret ediyorum artık
sesimi çıkarmıyorum laf sokuyor, herşeye bi kılıf buluyor. bunalıma girdim. bi çözüm
![]()
Ne zaman evleniceksiniz ?
Babanız hayatta mı ?
Ben de benzerini babamla yaşıyorum 23 yıllık babamı tanıyamaz haldeyim bu evden gideceğimizi kabullenme aşaması diyebilirim. Ama anneniz biraz daha ağır konuşmuş sanki. Babanız kardeşleriniz var mı?Nişanlanmadan önce iyiydik. kafayı yicem![]()
Eğer aranız iyiyse öncesinde ve tek çocuksanız gidiceğin için yapıyor olabilirevet hayatta, bazen babamı da kışkırtıyor bana karşı. dedim ya çocuk gibi alıngan
İstemediği bir damat mı peki baştan itibaren
Ben de benzerini babamla yaşıyorum 23 yıllık babamı tanıyamaz haldeyim bu evden gideceğimizi kabullenme aşaması diyebilirim. Ama anneniz biraz daha ağır konuşmuş sanki. Babanız kardeşleriniz var mı?
İlginç ya psikolojisi iyi değil bencehayır tam tersi onu çok seviyor. ben ona yakışmıyomuşum![]()
Kızını beğenmiyormuş damat iyiymişAnnen yakışmadığınızı nişandan trilyon yıl sonra söylememiştir ,nişandan önce de söylemiştir,siz de inatla nişanlanmışsınızdır.
Napacaktı kadın,aferin demeyecekti dimi,istemediği biriyle evlenecek olmana.
Muhtemelen de yakışmıyorsunuzdur cidden,haklıdır yani kadın ama konu tabi ki sizin istemeniz.
İstemiş ve almışsınız,hem de inatla,üzülüyormuş gibi yapıp da annenize ah ettirmeyin elalemin kadınlarına o sizin anneniz.