• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Bıktım..

hayır anormallik yok, inanın 3 aydır durum böyle
Belli ki nişanlanınca hazmedememiş,çok mu mutlu görünüyorsunuz bazı ebeveynler kendilerine ihanet gerekçesi ile ki çok anormal bir his,bu tip durumlarda terkedilmişlik falan mı hissediyorlar acep?

Belli ki nişanlanınca hazmedememiş,çok mu mutlu görünüyorsunuz bazı ebeveynler kendilerine ihanet gerekçesi ile ki çok anormal bir his,bu tip durumlarda terkedilmişlik falan mı hissediyorlar acep?

evet ilişkimiz çok güzel gidiyor. annemle tartıştığımızda tanıyamıyorum onu

Nefret ettiği için söylemiyordur, sinirlendiği için söylüyordur.. genel olarak şikayeti ne ki annenin, ev işleri filan mı, neyden çıkıyor kavgalar?

Olabilir damadini daha iyi bulabilir ama ne bileyim ya anne bu. Kizin cirkin deseler dahi kendisine kizi en guzel gorunur. Hani ne bileyim cogu anne evladina kusur yakistirmaz ama konu sahibinin annesi nisanlina yakismiyorsun diye hayatini zehir ediyor. Nisanlisi yakistirmis kizi kendine ama kizin annesi inanilmaz kati bu konuda. Bence bu hic normal degil

Mesela sinemaya ,avm ye gidin beraber dondurma yemeğe çıkın vb işte birazcık kıskanmış,paylaşamamış olabilir...Bazı ebeveynleri biz büyütürüz bazen:)))

bizimki zor büyücek anlaşılan :)

Nefret ettiği için söylemiyordur, sinirlendiği için söylüyordur.. genel olarak şikayeti ne ki annenin, ev işleri filan mı, neyden çıkıyor kavgalar?

genel olarak mesela bişey soruyorum sanane diyor. yada o bana sorunca yanıtlıyorum, sesini neden yükseltiyorsun diyor. kuruntu yapıyor kendi kendine

genel olarak mesela bişey soruyorum sanane diyor. yada o bana sorunca yanıtlıyorum, sesini neden yükseltiyorsun diyor. kuruntu yapıyor kendi kendine

Hmmm kötüymüş.. alttan almaya çalış bakalım şimdilik, düğün ne zaman?

Bence sizden ayrılmayı kabullenememiş. Bence bir kız çocuğunun reşit olduktan sonra anneye en fazla ihtiyaç duyduğu zamanlar bu düğün öncesi törenler. Ailesinin kötü davrandığı kıza maalesef iyi davranmıyorlar çoğunlukla. Umarım düzelir aranızdaki iletişim. Sebebini sorunca ne diyor ki?

Nedenini sordun mu nişanlanmanı mı istemiyor acaba yoksa maddi masrafları mı dert ediyor

Back
X