ARTIK BIKTIM

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
303
gerçekden artık bıktım kızlar , size durumu anlatıyım yoksa kafayı yiycem 1.65 boyunda 80 kiloyum çevremdeki herkes kilo aldın vs diyip duruyor ama bundan başka sorunum var annem kendimi bir ara çok kiloluydu şimdi zayıfladı 76 kilo falan bana ikidebir dana , az ye , sana o beden olmaz , o elbiseyle yarım ay gibi olursun , saçlarımı boyattım sarı yaptırdım erkek arkadaşımla telefonda görüşüyorum yok tipe bak saçların yanmış güzel olmamış vs diyor daha neler neler sen beni kıskanıyormusun vs dediğimdede tüh sana kötü birşeymi söylüyorum bensa falan diyor bıktım artık. kendisi 39 yaşında

gerçekden artık bıktım kızlar , size durumu anlatıyım yoksa kafayı yiycem 1.65 boyunda 80 kiloyum çevremdeki herkes kilo aldın vs diyip duruyor ama bundan başka sorunum var annem kendimi bir ara çok kiloluydu şimdi zayıfladı 76 kilo falan bana ikidebir dana , az ye , sana o beden olmaz , o elbiseyle yarım ay gibi olursun , saçlarımı boyattım sarı yaptırdım erkek arkadaşımla telefonda görüşüyorum yok tipe bak saçların yanmış güzel olmamış vs diyor daha neler neler sen beni kıskanıyormusun vs dediğimdede tüh sana kötü birşeymi söylüyorum bensa falan diyor bıktım artık. kendisi 39 yaşında

E zayifla sende canim. Bence bunu kendine pozitif olarak algila. Yazil spora. Yani aksam gec hicbisey yeme bol su ic. Abur cuburu da azalt bak nasil veriyosun.

sen kac yasındasın ?
bu tür eleştiriler alıyorsan görünüşünden memnun değilsen zayıflayabılırsın.

sen kac yasındasın ?
bu tür eleştiriler alıyorsan görünüşünden memnun değilsen zayıflayabılırsın.
22 yaşındayım şuan diyetteyim zaten ama annemin bunları söylemesi zoruma gidiyor sırf beni küçük düşürmeye çalışıyor

22 yaşındayım şuan diyetteyim zaten ama annemin bunları söylemesi zoruma gidiyor sırf beni küçük düşürmeye çalışıyor
evet söyledikleri çok kırıcı. koskoca kadın 22 yasındakı kızına nasıl bu kadar kırıcı olur . uyar annenı

annen senin iyiliğini düşünüyor ama yaptığı taktik yanlış. yani yanlış yoldan gidiyor. ama zayıfla çok gençsin canım

Sizin yaş kaç ki? Anne de pek gençmiş 39 yaşında ;)
Sen mutluysan umursama , bazen annemde bana karışır :) hiç olmadı yakışmadı sanki bu saç falan diye ama kendi bildiğime bakarım.
Çok aşırı kilonuzda yokmuş zaten ,birazcık azimle taş gibi olursun. İnan yeter ;)

E zayifla sende canim. Bence bunu kendine pozitif olarak algila. Yazil spora. Yani aksam gec hicbisey yeme bol su ic. Abur cuburu da azalt bak nasil veriyosun.
zaten diyetteyim ama motivasyonumu düşürüyor ve sırf küçük duruma düşürmek için yapıyor gibime geliyor artık

kimse bana bu eleştirileri yapamaz. istersem 200 kilo olurum.
kimseye kendine böyle hakaret ettirme.
hele eşim bana öyle dese anında kapıya koyarım. çünkü sevgisiz-saygısız insanlar bu kadar terbiyesizleşebilir.
sizi düşünseler spor salonuna yazdırırlar, diyetisyen önerir hatta randevu alırlar, saçlarınız için uygun renk önerip kibar kibar şöyle yapsan daha güzel olacaktır eminim gibi motive edici konuşurlar.

Ben doğum yatığımda 1.76 boyumla 82 kiloya çıktım ve aşırı kilodan bunalıma girmiştim.
Boyunuza bakınca hiç azımsanacak gibi değil kilonuz kusurabakmayın, bunun için mutlaka bişeyler yapmalısınız.
Ayrıca annenizin sizi kıskanmak için bi sebebinin olduğunu düşünmüyorum, bu kısımda bi hata var.

annen senin iyiliğini düşünüyor ama yaptığı taktik yanlış. yani yanlış yoldan gidiyor. ama zayıfla çok gençsin canım
bende başta öyle düşünüyordum ama dün oturuyoruz bir şey yapmamama rağmen sen kaşlarınımı boyadın kirpiklerinimi boyadın sürekli birşey çıkartıyor

zaten diyetteyim ama motivasyonumu düşürüyor ve sırf küçük duruma düşürmek için yapıyor gibime geliyor artık

Bi donem bende kiloluydum lisedeyken. Annem bana da ayni seyi yapiyodu ama sonra noldu 1 ayda 16 kilo verdim. Kendiliginden. Bu seferde cok zayifladim diye laf etmeye basladi. Bence anneler ozellikle lise yada uni caginda cok karisiyor. Annene acik bi sekilde herkes kendi kilosuna baksin sende zayif degilsin motivasyonumu bozma lutfen de. Bi yerden sonra lafini etmez emin olun

Annenizin en son yapacağı şeydir küçük düşürmek ,katılmıyorum bu yorumunuza.
Klasik bir söz var ANNE olunca anlarsın.
Yaşınız küçük ve enerji dolusunuz anlıyorum.
Ama sıkıntılarınızı en yakınınızdan çıkarmayın sakin olun.
İnsanlar zayıflar da kilo da alır.
İnsanız hepimiz.
KOLAYLIK ve sabırlar diliyorum bu süreçte size.

kimse bana bu eleştirileri yapamaz. istersem 200 kilo olurum.
kimseye kendine böyle hakaret ettirme.
hele eşim bana öyle dese anında kapıya koyarım. çünkü sevgisiz-saygısız insanlar bu kadar terbiyesizleşebilir.
sizi düşünseler spor salonuna yazdırırlar, diyetisyen önerir hatta randevu alırlar, saçlarınız için uygun renk önerip kibar kibar şöyle yapsan daha güzel olacaktır eminim gibi motive edici konuşurlar.
aynen öyle sinir oluyorum kendimi güzel buluyorum ama bunlar böyle laf yapınca resmen çöküyorum allahtan erkek arkadaşım öyle bir şey demiyor ama o bile farkında annemin

Bi donem bende kiloluydum lisedeyken. Annem bana da ayni seyi yapiyodu ama sonra noldu 1 ayda 16 kilo verdim. Kendiliginden. Bu seferde cok zayifladim diye laf etmeye basladi. Bence anneler ozellikle lise yada uni caginda cok karisiyor. Annene acik bi sekilde herkes kendi kilosuna baksin sende zayif degilsin motivasyonumu bozma lutfen de. Bi yerden sonra lafini etmez emin olun
artık çok bunaldım her gün ağlıyorum çıkış yolu bulamıyorum diyete başladım bende inşallah senin gibi veririm kilo nasıl baaşardın ?

Annenizin en son yapacağı şeydir küçük düşürmek ,katılmıyorum bu yorumunuza.
Klasik bir söz var ANNE olunca anlarsın.
Yaşınız küçük ve enerji dolusunuz anlıyorum.
Ama sıkıntılarınızı en yakınınızdan çıkarmayın sakin olun.
İnsanlar zayıflar da kilo da alır.
İnsanız hepimiz.
KOLAYLIK ve sabırlar diliyorum bu süreçte size.
sıkıntımı çıkarmıyorum fakat olayların içinde olsanız anlarsınız annemi çok seviyorum belkide oyüzden bu lafları demesi canımı yakıyordu

Ben doğum yatığımda 1.76 boyumla 82 kiloya çıktım ve aşırı kilodan bunalıma girmiştim.
Boyunuza bakınca hiç azımsanacak gibi değil kilonuz kusurabakmayın, bunun için mutlaka bişeyler yapmalısınız.
Ayrıca annenizin sizi kıskanmak için bi sebebinin olduğunu düşünmüyorum, bu kısımda bi hata var.
zaten o kıskanıyorsun lafını o bana gıcıklık yaptığı için diyorum ona yoksa öyle bir şey olucağını sanmıyorum diyetteyim ama bu laflar psikolojimi bozuyor artık

artık çok bunaldım her gün ağlıyorum çıkış yolu bulamıyorum diyete başladım bende inşallah senin gibi veririm kilo nasıl baaşardın ?

O donem psikolojik ve ergenlikten kaynaklanan sikintilarim vardi. Sevgilimde vardi ama bosey demezdi. 164boy 71 kiloydum. 42 44 giyerdim. Sonra 38 bedene dustum hatta o bile bol olurdu. Bu arada annem benden zayifti. Suan yillar gecti aradan annem benden daha kilolu. Ha arada diyo kilo aldin diye ama zamanla degisiyo emin ol. Benim annem giydigim kiyafete bile karisir hatta oturus seklim bile batardi. O derece sikintili donemlerdi. Ama suan evliyim hepsini zamanla asiyorsun. Sadece gozunde buyutme. Derslerine odaklan. Bol hareket et. Annen dedi diye degil saglik icin zayifla. Guzel olcak hersey

Sizin yaş kaç ki? Anne de pek gençmiş 39 yaşında :KK66:
Sen mutluysan umursama , bazen annemde bana karışır :) hiç olmadı yakışmadı sanki bu saç falan diye ama kendi bildiğime bakarım.
Çok aşırı kilonuzda yokmuş zaten ,birazcık azimle taş gibi olursun. İnan yeter :KK66:
teşekkür ederim uğraşıyorum bende umarım en kısa sürede zayıflarım :110:

sıkıntımı çıkarmıyorum fakat olayların içinde olsanız anlarsınız annemi çok seviyorum belkide oyüzden bu lafları demesi canımı yakıyordu

Tamam anladım sizi ben.
Olayların içinde tabi ki değilim ama emin ol onunki de size bir teşviktir.
Yani duymamaya çalış ,annemde geç.
Bir anne evladını nasıl seviyorsa sizde oonu çok seviyorsunuz dur.
Sevgiler.....

Back
X