Artık bıktım

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Uykuya çok düşkünüm. Günde 5 saat uyuyorsam bile kesinlikle bölük bölük uyumayı sevmem. Deliksiz uyku uyumadığım günler de üzerimde bir sinir olur. Huyum böyle çocukluktan beri böyleyim. Bebekten bile uyku düzenin çok iyiydi diyor annem mesela.
Gel gelelim sıkıntıma, tatile gitmek, evimden ayrılmak benim için bir işkence oldu artık. 2 senelik evliyim. Evime çok düşkünüm kesinlikle başka yatakta yatamam. Evimde bile oturma odasında uyuyamam mesela. İlla yatağım olacak. Huzurluoluyorum öyle olunca. Eee insan tatile gidip kafa dinlemek istiyor ama benim için tam bir işkence. 2 gün oldu tatile geleli mesela, uyuyamıyorum!
Resmen dalacak gibi oluyorum hoop hemen uyanıyorum çünkü huzursuzum. İlk evlendiğim zaman da evime çok zor alıştım.
Nasıl yeneceğim bu huyumu bilemiyorum inanın. Eşim yanımda fosur fosur uyuyor valla özeniyorum ona. Ben neden uyuyamıyorum?
Çok takıntılı bir insan değilim ama hayatta bu şekilde bir iki takıntım var ve yenemiyorum!
Psikologluk olduğunu da düşünmüyorum dedim ya çocukken bile huyum böyleymiş annem anlatır asla yatağından başka bir yerde yatmazdım, tatile gidince tatili bize zehir ederdin uyumazdın vs diye. Ama bunu yenmek istiyorum uyuyamayınca tatile gelip rahatlamanın hiçbir anlamı kalmıyor ki.

Bende uyuyamadığım için yastığımı götürüyorum tatillere .
Sorun yastık değil onu da dedim ben direk başka bir yerde uyuduğum için rahatsızım, huzursuzum.
Annemin evinde bile kalmam mesela. Kayınvalide hele hiç. Bu huyumu yaşadığımı göre göre eşim bile kaldırmıyor artık

Evet tam olarak böyle sanırım kendimi güvende hissetmiyorum.

Ben bi kac sene once hayatimda ilk kez bi otelde kaldim. Ilk gun bende pek uyuyamadim otel sahibinin ikinci bi oda karti vardir elbet diye. Kuzenler evlendigi vakit tum kizlar topluca bi odada kalirdik, uykum cok hafifti hemen uyanirdim yorgun giderdim dugunlere.

Bence tek care o otelde siki siki kocana sarilmak. Istersen kapiya uzak olan tarafa sen yat. Yakin tarafa kocan yatsin. Ayrica odada agir bi mobilyayi yada en azindan sizin 2 bavulunuzu ust uste koyup kapinin onune koy.
Hala olmadi dersen internette cocuklar dolaplari acamasin diye kancalar var. Onlari al yapistir kapiya, yapiskan taraflari var heryere yapisan. Hani saglamligi tartisilir ama belki sirf beyninde guvenli bi his olustursun diye.
Belki komik olacak ama yuk sorunu yoksa doorstop dedikleri kum torbalari oluyor. Onlari koy kapinin onune.

Gülüm ben de öyleydim , 4 ay önce bir bebeğim oldu , eşime diyorum ki beni bir gün koridorda , tuvalette taş üzerinde yatarken görürsen sakın beni elleme bırak uyuyayım 😂 yatak matak hak getire . Benim bebeğimi yollayayım sana 1 hafta kesin ve net çözüm :KK53:

Valahi bulduğum yerde kütük gibi uyurum.Ama benim annem böyle sizi çok iyi anlıyorum.Fakat nasıl aşacağınıza dair birşey bilmiyorum.

Çadirda bile uyuyan bir insanim+ yol kenarinda filan da uyumuşlugum var 😂😂😂😂
Niye bu kadar korkuyorsunuz otelde ne olabilir?

Size cocuk dogurmayi tavsiye ediyorum :D ben de çıt sesine uyanan, yatagindan baska bir yerde yatamayan, gece geç saatlere kadar dalamayan biriydim. Bir gun anne oldum :D uzun aylar boyunca bebek uyusa bile ben uyuyamiyordum. Sonra canima tak etti. Artik kafayi koydugum yerde sızıp kaliyorum, yatak olmasi da sart degil

Size cocuk dogurmayi tavsiye ediyorum :KK70: ben de çıt sesine uyanan, yatagindan baska bir yerde yatamayan, gece geç saatlere kadar dalamayan biriydim. Bir gun anne oldum :KK70: uzun aylar boyunca bebek uyusa bile ben uyuyamiyordum. Sonra canima tak etti. Artik kafayi koydugum yerde sızıp kaliyorum, yatak olmasi da sart degil
Yapicakmis

Back
X