- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
Yalnız çocuk sahibi olmaya çalıştığımı, OLAMADIĞIMI bilmemenize rağmen böyle patavatsızca yorum yaparak çocuk yap demeniz ne denli vicdanlı bilemedim.Yapicakmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız çocuk sahibi olmaya çalıştığımı, OLAMADIĞIMI bilmemenize rağmen böyle patavatsızca yorum yaparak çocuk yap demeniz ne denli vicdanlı bilemedim.Yapicakmis
Ya deprem olur ya ailemden ayrı olursam ya bize bir şey olursa ya onlara bir şey olursa vs gibi gibi..
Herkes ayni yorumu yapmis bana patliyorsun, afedersin yeni evli oldugun icin cocuk istemedigini dusundum nedense.Yalnız çocuk sahibi olmaya çalıştığımı, OLAMADIĞIMI bilmemenize rağmen böyle patavatsızca yorum yaparak çocuk yap demeniz ne denli vicdanlı bilemedim.
Psikologluk bi sey yok demissiniz yazinin ilk basinda da konu baba gibi psikologlukYa deprem olur ya ailemden ayrı olursam ya bize bir şey olursa ya onlara bir şey olursa vs gibi gibi..
Uykuya çok düşkünüm. Günde 5 saat uyuyorsam bile kesinlikle bölük bölük uyumayı sevmem. Deliksiz uyku uyumadığım günler de üzerimde bir sinir olur. Huyum böyle çocukluktan beri böyleyim. Bebekten bile uyku düzenin çok iyiydi diyor annem mesela.
Gel gelelim sıkıntıma, tatile gitmek, evimden ayrılmak benim için bir işkence oldu artık. 2 senelik evliyim. Evime çok düşkünüm kesinlikle başka yatakta yatamam. Evimde bile oturma odasında uyuyamam mesela. İlla yatağım olacak. Huzurluoluyorum öyle olunca. Eee insan tatile gidip kafa dinlemek istiyor ama benim için tam bir işkence. 2 gün oldu tatile geleli mesela, uyuyamıyorum!
Resmen dalacak gibi oluyorum hoop hemen uyanıyorum çünkü huzursuzum. İlk evlendiğim zaman da evime çok zor alıştım.
Nasıl yeneceğim bu huyumu bilemiyorum inanın. Eşim yanımda fosur fosur uyuyor valla özeniyorum ona. Ben neden uyuyamıyorum?
Çok takıntılı bir insan değilim ama hayatta bu şekilde bir iki takıntım var ve yenemiyorum!
Psikologluk olduğunu da düşünmüyorum dedim ya çocukken bile huyum böyleymiş annem anlatır asla yatağından başka bir yerde yatmazdım, tatile gidince tatili bize zehir ederdin uyumazdın vs diye. Ama bunu yenmek istiyorum uyuyamayınca tatile gelip rahatlamanın hiçbir anlamı kalmıyor ki.
Ya deprem olur ya ailemden ayrı olursam ya bize bir şey olursa ya onlara bir şey olursa vs gibi gibi..
MonicaBing bence küçükken çok korkutmuşlar sizi (özellikle anneler yapıyor) bırakır giderim tarzı tehditler veya anneniz çalışan biriyse siz küçükken görünmeden veya ağlata ağlata kapıyı çekip kaçar gibi gittiyse bilinçaltına işlemiş olmalı diye tahmin ediyorum
Ya hu biz nereden bilelim sizin yatak odanızın icini? Belki aseksuelsiniz yani. Konu uyku, uykusuzlugun dibine vurdugunuzda uyursunuz. Bunun da en buyuk örneği bebek buyutmektir. Alınganlığın lüzumu yok. En kisa zamanda o uykusuzlugu ve her yerde uyuyabilmeyi tatmanizi dilerimYalnız çocuk sahibi olmaya çalıştığımı, OLAMADIĞIMI bilmemenize rağmen böyle patavatsızca yorum yaparak çocuk yap demeniz ne denli vicdanlı bilemedim.
Benim ki sadece bi tahmin. Çocukluk döneminde yaşanılanların ileride bazı konularda insanları yönlendirdiğini biliyorum. Örneğin devamlı şiddet eğiliminde ki kişilerin geçmişte anne ve babalarından da şiddet gördükleri oluyormuş. Uzman kişi asla değilim. Sadece takıntıların arkası boş olmuyor mutlaka bi sebebe bağlı oluyorBende konu sahibesi gibiyim sadece yatağıma değil evime düşkünüm, mesela kardeşime gittim oturup bir demlik çay içtik birlikte diyelim, yan bloktaki evime döndüğümde kapıdan girip ilk işim çay demlemek olur, evimin çayı diye bir alışkanlığım var gece yarısı bile olsa demlenir o çay, bazen o kadar yorucu oluyor ki. Bunun annemin davranışlarıyla ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim, beni terk ettiğinde 6 yaşındaydım, acaba bu dediğiniz daha küçük çocuklar için mi yoksa 6 yaşında bir çocuğu da etkileyebilir mi?
dedigin gibi, insan tatile dinlenmek icin gider, uyumadikdan sonrada bunun anlami yok...Uykuya çok düşkünüm. Günde 5 saat uyuyorsam bile kesinlikle bölük bölük uyumayı sevmem. Deliksiz uyku uyumadığım günler de üzerimde bir sinir olur. Huyum böyle çocukluktan beri böyleyim. Bebekten bile uyku düzenin çok iyiydi diyor annem mesela.
Gel gelelim sıkıntıma, tatile gitmek, evimden ayrılmak benim için bir işkence oldu artık. 2 senelik evliyim. Evime çok düşkünüm kesinlikle başka yatakta yatamam. Evimde bile oturma odasında uyuyamam mesela. İlla yatağım olacak. Huzurluoluyorum öyle olunca. Eee insan tatile gidip kafa dinlemek istiyor ama benim için tam bir işkence. 2 gün oldu tatile geleli mesela, uyuyamıyorum!
Resmen dalacak gibi oluyorum hoop hemen uyanıyorum çünkü huzursuzum. İlk evlendiğim zaman da evime çok zor alıştım.
Nasıl yeneceğim bu huyumu bilemiyorum inanın. Eşim yanımda fosur fosur uyuyor valla özeniyorum ona. Ben neden uyuyamıyorum?
Çok takıntılı bir insan değilim ama hayatta bu şekilde bir iki takıntım var ve yenemiyorum!
Psikologluk olduğunu da düşünmüyorum dedim ya çocukken bile huyum böyleymiş annem anlatır asla yatağından başka bir yerde yatmazdım, tatile gidince tatili bize zehir ederdin uyumazdın vs diye. Ama bunu yenmek istiyorum uyuyamayınca tatile gelip rahatlamanın hiçbir anlamı kalmıyor ki.