artık bıktım

söylediğiniz şey çok doğru kendimle barışık olabilsem hiçbir sorun kalmaz benle dalga geçenlerede bi güzel cevap da veririm
Hayir hic cevap verme.onlari umursamaman en guzel cevap olur.cevap verdiginde hissettirdigin şu oluyor:ben sizi ciddiye aliyorum soyledikleriniz dusunceleriniz benim icin onemli... bosverrr,ne ciddiye al ne onemse.
Calis dersini,gez arkadaslarinla.inan bana universite daha guzel

Hayir hic cevap verme.onlari umursamaman en guzel cevap olur.cevap verdiginde hissettirdigin şu oluyor:ben sizi ciddiye aliyorum soyledikleriniz dusunceleriniz benim icin onemli... bosverrr,ne ciddiye al ne onemse.
Calis dersini,gez arkadaslarinla.inan bana universite daha guzel
İnşallah daha güzel olacak her sey istedigim bolumu ve univ. kazanirsam eğer ☺

16 yaşında ne sevmesi ya çocuksun sen daha çocuk basketbol oyna hentbol oyna spor yap boyun uzar daha bide otur derslerine çalış 16 yaşında ki bir insan aşkın ne demek olduğunu bilemez daha hormondur o aşk değil. Spora yönel kuzum sen derse yönel

16 yaşında ne sevmesi ya çocuksun sen daha çocuk basketbol oyna hentbol oyna spor yap boyun uzar daha bide otur derslerine çalış 16 yaşında ki bir insan aşkın ne demek olduğunu bilemez daha hormondur o aşk değil. Spora yönel kuzum sen derse yönel
Aşk değil zaten aşkın bu kadar çabuk olacağını bende zannetmem Teşekkürler

Valla senin yaşındayken ben de çok takardım. Sağolsun lisedeki arkadaşlarım da dalga geçerdi. Ama sonra takmayı bıraktım değişecek bir şey değil sonuçta. Ben de 1.56yım. Şimdi erkek arkadaşım iyi ki boyun kısa uzun değilsin seni sevmek çok güzel oluyor böyle diyor. Kendisi 1.82 sarıldığında tam göğsüne denk geliyorum çocuk gibi seviyor sıkıyor sarılıyor valla çok da güzel oluyor hoşuma gidiyor :D

Ablam sorun ettigin şeye bak topuklular ne güne duruyo zayifsan hele daha kibar ve zarif bi durusun olur sanslisinda çok uzun olmaktansa kısa olman daha mahbul gibi

Türk kadının normal boyu tatlım, topuklu giyersin dertmi, 1.58 boyum, 1.80 kocam sevdinmi böyle şeylerin hiç önemi yok inan bana.

Geçen bir üye yine böyle bir konu hakkında minyon kızların daha kolay evrilip çevrildiği için daha pratik olduklarını söylemişti. :KK53:

Anam topmuyuz biz evrilip çevrilelim kadin dedigin ne yapmasi gerektigini bilir zaten:KK31:neyse konu kaynamasin tatlim sen de topuklu ayakabinin sefasini suresin

1.58 le benim de sorun etmem gerekmez mi o zaman:bicak: yapmayin ben gayet memnunum boyumdan ki 20 kilo fazlam var..ama cok güzel oldugumu soylerler, ben de biliyorum :) kilo almazsaniz benim gibi gayet iyi yani. hayatimda düğünden baska topuklu da giymedim..:KK49:

Valla senin yaşındayken ben de çok takardım. Sağolsun lisedeki arkadaşlarım da dalga geçerdi. Ama sonra takmayı bıraktım değişecek bir şey değil sonuçta. Ben de 1.56yım. Şimdi erkek arkadaşım iyi ki boyun kısa uzun değilsin seni sevmek çok güzel oluyor böyle diyor. Kendisi 1.82 sarıldığında tam göğsüne denk geliyorum çocuk gibi seviyor sıkıyor sarılıyor valla çok da güzel oluyor hoşuma gidiyor :KK70:
Çok teşekkür ederim ♥

1.58 le benim de sorun etmem gerekmez mi o zaman:bicak: yapmayin ben gayet memnunum boyumdan ki 20 kilo fazlam var..ama cok güzel oldugumu soylerler, ben de biliyorum :) kilo almazsaniz benim gibi gayet iyi yani. hayatimda düğünden baska topuklu da giymedim..:KK49:
çok sağ olun

Back
X