artık bıktım

merhaba ablalarım kardeşlerim. Benimki çok büyük bir dert olmasada (Allah'a şükür) yinede artık çok sıkıldım. Benim boyum kısa. Bu yüzden kendime özgüvenimi kaybettim. Artık nereye gidersem ben şu kızdan uzunmuyum yoksa kısamı diye karşılaştırma yapıyorum. Birisi görüp dalga geçecek diye korkuyorum. Ben bu yüzden sevdiğim çocukla konuşamadım karşısına çıkma cesareti bulamadım. Bana ne olur bir şeyler önerin. Artık usandım :KK43:

Ne yapabiliriz ? Kendini oldugun gibi kabul etmeyi ogreneceksin zamanla herhalde yasin kucuk daha..

Valla senin yaşındayken ben de çok takardım. Sağolsun lisedeki arkadaşlarım da dalga geçerdi. Ama sonra takmayı bıraktım değişecek bir şey değil sonuçta. Ben de 1.56yım. Şimdi erkek arkadaşım iyi ki boyun kısa uzun değilsin seni sevmek çok güzel oluyor böyle diyor. Kendisi 1.82 sarıldığında tam göğsüne denk geliyorum çocuk gibi seviyor sıkıyor sarılıyor valla çok da güzel oluyor hoşuma gidiyor :KK70:
Ya öyle güzel yazmışsınız ki..
Okurkende okuduktan sonrada tebessüm yüzümden hiç gitmedi.. :)

Benim boyum 1.55 civarı. Eşimin boyu 1.86 ve 130 kilo :halay:
Eşim yerden bişey alınacaksa 'Sen yere daha yakınsın sen alsana' diye espri yapar hep. :KK6:
Boy sorun değil. Önemli olan mesleğin, işin, yaşam kaliten ve mutlu olman. İlerde böyle sorunlara gülüp geçeceksin.
Zayıf ve kısa olduğum için heryere sığıyorum ve topuklu ayakkabı giymeyi seviyorum.

Yemekte kimyon kadında minyon:KK19: daha sen uzarsın pilates yapmayı dene yada her sabah esne yukarı :spor:

Back
X