Artık bir tuhaf...

SpielMitMir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
11
7
1
29
Ablalar kardeşler merhaba .. Benim 8 aylık bir ilişkim var ve çok seviyorum kendisini. Hayallerimdeki erkek o,çok şükür Allah'a gönlüme göre olanı verdi bana. Ama bir problem var ve objektif bakış açılarına ihtiyacım var

Manitayla ilk tanıştığımda da oyun oynardı hala da oynuyor, ben de çok dert etmem oynasın, huzursuzluk çıkarmam hatta eşlik de ederim. Ama o başka bir şehirde okuyor yani şu an yanyana olamıyoruz ve pek fazla iletişime geçemiyoruz. Hep oyunda oyundan çıktığında da uyuyor. Ben oyun oynamasına kızmıyorum dediğim gibi ama onu özlüyorum. Ona "seni çok özlüyorum birazcık da olsa bana vakit ayır sana ihtiyacım var" diye açıkça söyledim ama hala iletişim kopukluğu yaşıyoruız. Gün içinde birkaç kez ağzıma bal çalar gibi mesaj atıyor,konuşuyoruz. Kırgın olduğumu belli etmeye çalışıyorum ancak o (problem çıkmasın diye sanırım) hiçbir şey yokmuş gibi aşkım canım cicim konuşuyor. Bu konuyu açtığımda bence problem yok falan diyor.
Tam oyundan çıktığında hah şimdi benimle konuşacak diye düşünürken uykum geldi diyor (çünkü tüm gece oyunda oluyor) ve ben de bir şey diyemiyorum. Ailemle sorunlarım olduğunu ve sınav dönemimde olduğumu yani gergin olduğumu biliyor ama ona ihtiyacım olduğunu söylediğimde pek üstüme düşmüyor sanki.

Ben ona çok yüz verdim sanırım. Sevgimi göstermekten hiç çekinmedim, hep o iyi olsun diye uğraştım. Acaba havalandı da ondan mı artık böyle yapıyor? Yoksa ben mi takıntılı davranıyorum ?
Neler yapabilirim fikir verebiilir misiniz çok uzun olmuş

İşte sorunum oyun oynaması değil isterse 24 saat oyun oynasın ama 25.saatini bana ayırmaısnı istiyorum onu yapmıyor. Ama ne billeyim mesela yanındayken vs hiç öyle beni umursamıyormuş gibi de hissetmiyorum aksine hep sevgisini hissediyorum bu yüzden kafam karışık. Nasıl ilgimi ondan çekebilirim ki? Kaçan kovalanırdaki kaçan olmak istiyorum sanırım artık

Bu benm fikrmdi tatlm sana zaman ayrmayan biriyle mutlu olamazsn ki ilgi gostermedgni soyluyrsn biz bayanlar ilgsz olamayz her bayan ilgye actir. Tabiki gerisi senn fikrin

Aynısını ona yap, çok sevdiğin bi kitapla meşgul olduğunu fln söyle.. Hem de en ihtiyacı olduğunda.. bakalım kaldırabiliyor mu? sana verdiği değeri anlasın

Ben ona bunu yapmaya kıyamıyorum ve açıkçası beceremiyorum da
İyi hoş da böyle devam edersen, en baştan ona istediği her şeyi yapmanın yolunu açarsın, baştan dur demek gerektiğini düşünüyorum. Emin ol ilerde bunu yapmadığına pişman olabilirsin. Hem bu şekilde sana verdiği kıymeti de görmüş olacaksın. Benim hayattan öğrendiğim ve hala öğrenmekte olduğum nadir şeylerden biridir: SINAMAKTAN VE SINANMAKTAN KORKMA.. yine de sen bilirsin, ben ukalalık etmiş olmayım

Estağfirullah, yazımda da belirttiğim gibi objektif insanlara ihtiyacım var çünkü aşk insanın gözünü kör kulağını sağır ediyor Oynadığı oyunda max level 80di ve 3 gün önce 80e ulaşmış. şimdi düzeldi yine öyle bi ilgisizliği falan kalmadı çok şükür ama dediğinde haklısın, ben sınamaktan korkuyorum çünkü bekledğim gibi sonuçlanmazsa hayal kırıklığı yaşayacağım

Keşke yaşadığımız hayatı, öğrenmenin başka bir yolu olsa.. Fakat malesef, biz her şeyi, üzülerek, canımız yanarak, ve hayallerimiz paramparça olarak öğreniyoruz. Galiba bu şekilde büyüyoruz. Eskiden büyüklerin yüz çizgilerindeki donukluğu pek anlayamazdım. Yaş aldıkça, yorgunluk ve kırgınlık arttıkça, insanın ayakları yere daha sağlam basmayı öğreniyor. Tabii ki yol çok uzun, bir yerden başlamak lazım.. Ve emin ol, bir kere sınarsan, devamı gelir

Ne güzel konuştun böyle bir anda tuhaf hissettim kendimi . Çok teşekkür ederim değerli fikirlerin için, haklısın sanırım

ay ben sinir oldum burda bütün erkeklermi aynı arkadaş bir kadına kadın olduğunu hissettirceksin ilgilenceksin oyun nedir ya 7 yaşında çocuk gibi kusura bakma sinirlendim gerçekten

ben de çok sevdiğim ve yüz verdiğim için sevgin altında eziliyorum dedi üstüne aldattı ve gitti.. sevgini gösterdiysen eğer bunları yapması normaldir. biraz kendini çekebilirsen belki sorununuzu aşabilirsiniz

Valla bende aynı ona yakın bir durumdayım... Kendini biraz geri çek bakalım nasıl tepki verecek... Umursamıyor gibi yap insanlar kaybettiklerini sevmeye meyillidir. Seni kaybetmekten korkuyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…