Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Boşarım gider napıcam başka. Aman o ne der aman bu ne düşünür diyecek halim yokDelice sevip herkesi karşına alıp böyle bakarken içinin eridiği adamın gidip yerine kaba içinden bi öküz çıkmış sen üzülmüşsün üzülmemişsin umrunda olmayan senden çok başkalarının üzerine titreyen kırmaktan korkmayan senin üzülmen umrunda olmayan bir adama dönüştüyse ama siz hala ailem üzülür ben ne derim ondan sonrasında hayatımda neler yaparım neler olur başkasını seçemem Bidaha bu bu kadar diye içinizden geçirdiğiniz bir durumda hayatınızı paylaştığınız insanla siz ne yapardınız
siz hala ailem üzülür ben ne derim ondan sonrasında hayatımda neler yaparım neler olur başkasını seçemem
Boşandım.Delice sevip herkesi karşına alıp böyle bakarken içinin eridiği adamın gidip yerine kaba içinden bi öküz çıkmış sen üzülmüşsün üzülmemişsin umrunda olmayan senden çok başkalarının üzerine titreyen kırmaktan korkmayan senin üzülmen umrunda olmayan bir adama dönüştüyse ama siz hala ailem üzülür ben ne derim ondan sonrasında hayatımda neler yaparım neler olur başkasını seçemem Bidaha bu bu kadar diye içinizden geçirdiğiniz bir durumda hayatınızı paylaştığınız insanla siz ne yapardınız
Çok yeni daha 2 ay oldu ama inanın neler yaşadığımı dahi tahmin edemezsinizÇok önemli problemleriniz yoksa güzel bir dille konuşun sorunlarınızı çözmeye çalışın kaç yıllık evlisiniz ?
Neyse ki ben çevreyi gram totoma takan bir insan değilim. Annemde benim mutlu olmamı ister o yüzden ne yapsam eleştirmez. Ayrılırdım.Delice sevip herkesi karşına alıp böyle bakarken içinin eridiği adamın gidip yerine kaba içinden bi öküz çıkmış sen üzülmüşsün üzülmemişsin umrunda olmayan senden çok başkalarının üzerine titreyen kırmaktan korkmayan senin üzülmen umrunda olmayan bir adama dönüştüyse ama siz hala ailem üzülür ben ne derim ondan sonrasında hayatımda neler yaparım neler olur başkasını seçemem Bidaha bu bu kadar diye içinizden geçirdiğiniz bir durumda hayatınızı paylaştığınız insanla siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliliğimin özeti ne yaptım sadece acaba hemen gidersem vicdan azabı cekermiyim dedim annemde zaten çıkıp boşanma davası acayim diye gözümün içine baktı cunki bu adam seni sevmiyor diye diye diye dilinde tüy bitti kadının ve ben annemi dinlemeyerek devam ettim sonuç ne mi ? Kafamda bitirdiğim evliliği gece birden saçma bir sebebten kavga çıkardıklarında bitti kayınvalide elti o bu derken eşimde onlarla birlik oldu su içerken bile eşimin teyzesi arkamdan zıkkım içsin dedi yani düşünün neler yaşadım boşadım tek boşanan insan ben değilim son boşanan da olmadim pişman da değilim huzurlu mutlu olmadığımız hiç bir yere ait değilizDelice sevip herkesi karşına alıp böyle bakarken içinin eridiği adamın gidip yerine kaba içinden bi öküz çıkmış sen üzülmüşsün üzülmemişsin umrunda olmayan senden çok başkalarının üzerine titreyen kırmaktan korkmayan senin üzülmen umrunda olmayan bir adama dönüştüyse ama siz hala ailem üzülür ben ne derim ondan sonrasında hayatımda neler yaparım neler olur başkasını seçemem Bidaha bu bu kadar diye içinizden geçirdiğiniz bir durumda hayatınızı paylaştığınız insanla siz ne yapardınız
Niye katlanayım böyle bir camışa ben değersizmiyim ben değersiz zavallı ve ezik bir kadın olsam bunu sorgulardım ama olmadığım için düşünmem bile .Delice sevip herkesi karşına alıp böyle bakarken içinin eridiği adamın gidip yerine kaba içinden bi öküz çıkmış sen üzülmüşsün üzülmemişsin umrunda olmayan senden çok başkalarının üzerine titreyen kırmaktan korkmayan senin üzülmen umrunda olmayan bir adama dönüştüyse ama siz hala ailem üzülür ben ne derim ondan sonrasında hayatımda neler yaparım neler olur başkasını seçemem Bidaha bu bu kadar diye içinizden geçirdiğiniz bir durumda hayatınızı paylaştığınız insanla siz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?