Artık bitmeli mi ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.975
28.704
798
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 3 aylık bir oğlum var.. eşimle zaten hep sorunluyduk evliliğimiz bile sorunlarla oldu. sevdim.. hem de çok.. ama nerden bileceltim ki sevgimin bir gün biteceğini ve ona karşı nefret bile duymayacağimı.. annem hep derdi ki bir insandan nefret ediyorsan eğer hala seviyorsundur.. düşündüm de eşimden nefret bile etmıyorum ne yaptıgı nereye gıttıgı kımınle konustugu nerde gezdıgı eve kacta gelıp kacta gittiği bile benı ılgılendırmıyor.. varsa yoksa oğlum dedım ya hep sorunluyduk.. Antalya ya geldım aılemın yanına bu sene şark hızmetımız cıkacak gıbıydı gıtmeden aılemı de zıyaret edeyım ıstedım neyse geldıgımın ıkıncı gunu esımın facebook sayfasına gırdım ve kımı aradıgına kımınle konustuguna baktım zaten guven yok.. nıtekım haklı da cıktım eskı kız arkadasını bulmus konusmus.. aradım gayet sakın sana guvenecekmıyım? ne oldu dedı anlattım hayır! ben yapmadım arkadasım yaptı dedı ok onu da yutalım ve arkadasını aradım.. evıme gelıp ekmegımı asımı yıyosun bana bacım kardesım yenge dıyosun. neden eşimin eskı kız arkadasını bulup konusuyosun hadı buldun neden kendı facenden degıl? cvp olara ııı canımız sıkıldı dedi.. hmm can sıkıntısı oyle mı benımde cok canım sıkılıyor bende mı gecmısımı kurcalayım neyse aradan gunler gectı esımı arayıp sormuyorum.. aradı ozurler falan ınsan yapmadıgı bırsey ıcın ozur dıler mı?? garip geldi tepkisiz kaldım kapadım telefonu.. hafta sonu arkadasının dugunu var o dugunde de faceden aradıgı kız da olacak cunku gelının amca kızı..basını bos bırakmayım nede olsa kocamdır dedım bende gelıcem o dugune dedım tamam dedı.. ıstanbuldan antalyaya gelıcek benı alıcak aksaraya dugune gıdıcez ben oyle dusunuyorum ertesı gun ben aksaraydayım!! diye bir mesaj neden? dedım dugune geldım dedı ok ıyı eglenceler dedım.. yıne tepkısızım hala suskunum hala yaralı hala umutsuz ne yapacagımı artık sasırdım.. bosanmak ıstıyorum ustelık 8. bosanma kararım ama oglumu dusunuyorum.. nerde hata yapıyorum eksıgım ne bılmıyorum cok kıskanc bırısı evden dısarı dahı cıkarmaz benı oooof ooff ıyı degılım kısacası..

bu insanla bi omur devam edebilirmisiniz ?
farzedelim oglunuz buyyene kadar diyelim ( oglunuzu yaptiginiza gore ba$ka çocukda gelebilir herhalde ) çocukar buyyene kadar 20 senenizi alir
bi omur de 20 sene çok fazla .. nasil ols abitmi$ bi $eyse sizin için devam ettirmenin bi anlami yok
ne kaadr erken olursa o kadar iyi olur herhalde
çocuk 3 ya$ina gelip baba diye boynuna atladiginda hiç yapamazsiniz $imdi yapaamdiginiz $eyi ..

sanırım.. ama eşimde babasız büyümüşsorunları taa küçüklükten kaynaklı oğlum da mı öyle olur düşüncesi var ama bu babayla da zaten bozuk olucak psıkolojısı..

arkadaşım 8. boşanma kararına karşın boşanmıyorsan hala bir duygun vardır. eşin ve seni bu hale getiren ne eşin boşanma kararını biliyormu. ona rağmen mi böyle davranıyor. eğer öyleyse yapacak bişey ok ayrılmak yada kopuk olarak yaşamak. eşinin oğlunla arası iyiyse evledı için oda kendine çeki düzen verecektir. sessiz yada tepkisiz kalmak çözüm olmayacaktır. sen konuşmayı dene karalarını bilmesini ve toparlanma şartını dile geir.

bütün bu sorunlarının başlangıç noktası nedirki. evde sürekli kavga gürültülümüsünüz
eğer aldattığı kesinse birşey diyemem ama değilse ve eşinizi yola getirmenin bir yolu varsa bence çabalayın.yuva yıkmak öyle kolay değil. evlenmeden öncede sorunlarınız var mıydı. ona göre daha doğru destek olabiliriz belki

ah be güzelim kendine nie acı çektiriosun bi kere aranızda mesafe war nie onu anlamadım ne hizmetiyse git lojmanda kalın war üst komşum eşi asker di işte gitti lojmanda onunla kaldı...hadi bu mesafeyi geçelim sayılı gün çabuk geçer ama ömmür böle geçmez be güzelimmm...çocuğunu bu işe hiç karıştırma ne aileler içinde ne güzel büyüyen çocuklar war.senin terbiyen ve sewginle zaten adam gibi büyür...18 yaşına geldikten sonra bab değil alay diksen başına kar etmezz...heee çocuğunuz baba sewgisiz büyümesin tabi ozman alıcaksın kocanı karşına kitliceksin kapıyıda bi çözüme kawuşmadan gidemiceniz bi yere diceksin böle böle ikiznizde hatalarnızı yanlışlarınızı birbirinize sölüceksinizzzzz...bi kere sewgin bitse ne o face açarsın ne düğüne gitmek istrsin nede 8 kez boşanmaktan wazgeçersin....bunlar gerçek.... yuwa çok zor kurulur ha hayyy bi dk da da yıkılır....ama olan hayyalere çocuğu sana olur...son bir kez konuş olmuaasa da bnce bi an önce kendi ayaklarının üstünde dur ayrıll....bi kuşku bi soğukluk bişiler girdimi araya zaten düzelmio bida sittin sene....son bi konuş derim ben o da ewladın için olmuo sa da birak kardeşim karını ewladını alıp düğüne gitmek war ken nie tek gidesin ki kendine yazık etme çok ii karar wer...eğer durumun ii se bi psikoloğa git derim sonuçta bebişin war ama yüreğinin sesini dinle bi zede yaz bu yazdıklarımıza cewappp

Ah canım çok zor bir karar, Allah yardımcın olsun. Ama ben de yuvanın hemen öyle dağılmamasından yanayım. Eşinin karakterini huyunu suyunu bilemem tabi de yine de 3 sene için, yavrun için son bi kez gerçekçi olarak bak olaya. Al karşına güzelce konuş, evliliğin sorumluluklarını tazelemeye, aranızdaki kopuklukları gidermeye çalış. Evlilikte sadakatin ne olduğunu, sen böyle bi davranışta bulunsan onun ne kadar incineceğini anlat. Uzlaşmaya yanaşır da eskiye sünger çekebilirse yuvanız kurtulur inşallah canım, Rabbim gönlünü ferahlatsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…