- 27 Şubat 2012
- 16.975
- 28.704
- 798
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 3 aylık bir oğlum var.. eşimle zaten hep sorunluyduk evliliğimiz bile sorunlarla oldu. sevdim.. hem de çok.. ama nerden bileceltim ki sevgimin bir gün biteceğini ve ona karşı nefret bile duymayacağimı.. annem hep derdi ki bir insandan nefret ediyorsan eğer hala seviyorsundur.. düşündüm de eşimden nefret bile etmıyorum ne yaptıgı nereye gıttıgı kımınle konustugu nerde gezdıgı eve kacta gelıp kacta gittiği bile benı ılgılendırmıyor.. varsa yoksa oğlum dedım ya hep sorunluyduk.. Antalya ya geldım aılemın yanına bu sene şark hızmetımız cıkacak gıbıydı gıtmeden aılemı de zıyaret edeyım ıstedım neyse geldıgımın ıkıncı gunu esımın facebook sayfasına gırdım ve kımı aradıgına kımınle konustuguna baktım zaten guven yok.. nıtekım haklı da cıktım eskı kız arkadasını bulmus konusmus.. aradım gayet sakın sana guvenecekmıyım? ne oldu dedı anlattım hayır! ben yapmadım arkadasım yaptı dedı ok onu da yutalım ve arkadasını aradım.. evıme gelıp ekmegımı asımı yıyosun bana bacım kardesım yenge dıyosun. neden eşimin eskı kız arkadasını bulup konusuyosun hadı buldun neden kendı facenden degıl? cvp olara ııı canımız sıkıldı dedi.. hmm can sıkıntısı oyle mı benımde cok canım sıkılıyor bende mı gecmısımı kurcalayım neyse aradan gunler gectı esımı arayıp sormuyorum.. aradı ozurler falan ınsan yapmadıgı bırsey ıcın ozur dıler mı?? garip geldi tepkisiz kaldım kapadım telefonu.. hafta sonu arkadasının dugunu var o dugunde de faceden aradıgı kız da olacak cunku gelının amca kızı..basını bos bırakmayım nede olsa kocamdır dedım bende gelıcem o dugune dedım tamam dedı.. ıstanbuldan antalyaya gelıcek benı alıcak aksaraya dugune gıdıcez ben oyle dusunuyorum ertesı gun ben aksaraydayım!! diye bir mesaj neden? dedım dugune geldım dedı ok ıyı eglenceler dedım.. yıne tepkısızım hala suskunum hala yaralı hala umutsuz ne yapacagımı artık sasırdım.. bosanmak ıstıyorum ustelık 8. bosanma kararım ama oglumu dusunuyorum.. nerde hata yapıyorum eksıgım ne bılmıyorum cok kıskanc bırısı evden dısarı dahı cıkarmaz benı oooof ooff ıyı degılım kısacası..