artık bitti annem beni evde istemiyor.

quietnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
9.127
17
158
ellerim titriyo şu an.bağıra bağıra babamın yanında git artık gözüm görmesin seni.gelsinler bu akşam.git evde olmadığını biliyim dedi.ve nedense benim erkek arkadaşımla ayda 1 defa görüşmem ve telefonda msjlaşmalarımız.

Annen neden istemiyor erkek arkadaşını? Belki çok geçerli bir nedeni vardır. Baban ne diyor bu arada?

canım benim ne oldu biraz daha açıkla..neden annen bu kadar kızgın?

üniversite mezunuyum ve evde kalmadım 5 sene.ev işi yapmıyomuşum hiç.yaptığımda söz oluyo arkamdan topluyo hiç bişeyimi beğenmiyo.erkek arkadşımla 4.5 senedir birlikteyiz ve babmda biliyo.okul iş derken böle oldu.hiç bi hayrım yokmuş ona.erkek arkadşımlada buluşmama gerek yokmuş msjlaşmam neyime yetmiyomuş.babamda anenmi susturmaya çalışıyo.

benim bi kız arkadaşımında annesi erkek arkadaşını çok severken birden evlatlıktan reddetmeye kadar gitti ve asla sevgilisiyle buluşturmuyodu.

sonradan anladıkki annesi arkadaşımın günlüğünü okumuş ve özel ilişkilerini görünce çılgına dönmüş. belki senin erkek arkadaşınlada özel yaşamınızı annen biyerden öğrendiyse seni kıskanıp sinirlenmiş olabilir

biz evliliği düşünüyoruz ve ilişkimizde hiç ileri gitmedik.yani annemin endişelenceği hiç bişey yok.annemin tavrı bana benim yaptığım hiç birşeyi beğenmiyor.hiç birşeyi.

bence annenin bu tavırlarının seninle ve yaptıkların ya da yapmadıklarınla hiçbir alakası yok....annen depresyona girmiş veya menepoza giriyor olabilir mi? ya da seni kaybetme korkusundan yapıyor olabilir...

benim annemde öyle ama seninle alakası yoktur o zaman canım sen normal bir yaşam sürüyosun.

annenin kendi içinde belki babanla problemleri varsa nazı bir tek sana geçtiği için sana patlıyodur yani insan en yakınına patlar genelde üzülmee ...

benim annemde sevgilisiyle mutluysa bana gülümser falan yok sevgilisiyle arası bozuksa tüm hıncını benden çıkarır

Annen seni evde istemediğinden değildir. belki evin sorumlulukları artık ona ağır geliyordur ve senden yardım bekliyordur. Birde anneler hiçbirzaman kızlarının yaptıkları işi beğenmezler. Bende yaparım yine beğenmez yine beğenmez. Sorumluluklarımı yerine getiririm, oldu da birgün canım sıkkın evi toplamadım. Sanki bu yaşıma kadar hiçbirşey yapmamışım gibi davranır. Erkek arkadaşım varken durum dahada kötü oluyordu. Birde benim eski erkek arkadaşım başka şehirdeydi, 3 5 ayda bir gelirdi görüşürdük. Çocuk şehir dışından gelirdi, annem evde burnumda getirirdi. Bugün temizlik günü, aman iyi sen git zaten hep ben yapıyorum falan filan derdi. Dün bir söz okudum, 'Şuanda siz boş boş oturuyor olsanız bile, emin olun annenize göre komşunun çocuğu daha güzel boş boş oturuyordur.' :) sen sıkma canını, ilişkinizde bayadır sürüyormuş. Anneni idare etmeye çalış, yarın birgün evlenip gittiğinde çok arar seni

burda konu sizin msjlaşmanız yada görüşmeniz değil bence..
bende yaşadım annemle benzer şeyler..
benimde uzun süreli bi ilişkim vardı annem kabullenemiyodu..
buluşmalara giderken babam izin verirdi annem karşı çıkardı.
sonra biz nişan yaptık, annem onu tanıyınca tamamen değişti şimdi çok iyiler..
bilmiyorum iş durumunuz vs nasıl ama eğer imkan dahilindeyse ve mademde düşünüyosanız evliliği, bunu annenize açın yavaş yavaş ve en azından bi tanışma vs gibi birşey yapın..
belki anneniz için düzelir bişeyler o şekilde..

bence annenin bu tavırlarının seninle ve yaptıkların ya da yapmadıklarınla hiçbir alakası yok....annen depresyona girmiş veya menepoza giriyor olabilir mi? ya da seni kaybetme korkusundan yapıyor olabilir...

evden dışarı çıkmıyo.geçen kendisi söyle di 6 aydır merkeze gitmiyorum dedi.hayatı ev ve market arasında geçiyo ve menopoz döneminde.dışarı çıkartaya kalksam ne gerk var masraf olcak falan diyo.ama birikimi gayet iyi.bu yaşadıklarının faturasını bana kesiyo.ne kadar yıprandığımın farkında değil.50 yaşını gerçmiş kadıa ben öğretmicem nasıl davranması gerktiğini.her allahın günü temiz evi süpürüyo.ben neden yapmıyomuşuma getieriyo.dün tişorttum sırılsıklam olana kadar temizlik yaptım.ama yaranamadım.ayda yılda bi temizlikten ne hayır gelir.zaten hemen yorulmuşum.öle şey olmazmış.bide bana laf sölüyo hiç utanman yok bana iş yaptırıyosun bu yaşta diyo.yemin ederim artık dayanamıyorum.

bu çok güzel bi yaklaşım olur mesela anneler günü gibi özel günlerde annenize çiçek göndersin gelemese bile, anneniz daha ılımlı yaklaşır artık =)

önümüzdeki bayramda annenizin elini öpmesi için çok güzel bir fırsat

hiç bişieyimi istediğimiz gibi yaptırmıcak biliyorum.aralık gibi söz istedik ona bile burun kıvırıyo.babama anlatırım bilir.ama annemle konuunca şimdi yaptığı gibi yüzüme vurur.ilişkimin en başından beri ciddi olduğumuzu ve birlikte olduğumuzu biliyo

ayy cnm kıyamam yaaa..

tatlım işte bu büyükler hep böyle....yaşlarına uygun bir şekilde olgun olacaklarına..gün geçtikçe çocuktan beter oluyorlar..haklısın senin onu değil ,bir büyük olarak onun seni idare etmesi gerekiyor....

aynı durumu şu an ben yaşıyorum işte.ne gereği var ya bu kadar üzülmemizin ne gereği var.evleniceğim günün gelmesini iple çekiyorum

erkek arkadşım kardeşime hediye aldı diye evde kıyametler koptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…