• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık bitti annem beni evde istemiyor.

çoğu anne nedense böyle =( ... bari biz çocuklarımıza adil davranalım ilerde ...

benim annemin çok güzel bi lafı.senin bu yaptıklarına karşılık inşallah allah mislini verir.amin diyorum içimden inşallah benim gibi olur çocuklarım

hiç bişieyimi istediğimiz gibi yaptırmıcak biliyorum.aralık gibi söz istedik ona bile burun kıvırıyo.babama anlatırım bilir.ama annemle konuunca şimdi yaptığı gibi yüzüme vurur.ilişkimin en başından beri ciddi olduğumuzu ve birlikte olduğumuzu biliyo

belkide sizin evleneceğiniz, onun yanından gideceğiniz fikrini kabullenemediği için böyle yapıyodur..
biliyorum bu tavırlar karşısında insan çok üzülüyo ama annenizle oturup açık açık konuşup, bu yaptıklarının sizi çok üzdüğünü vs anlatsanız..
sizi gerçekten anlıyorum aynılarını yaşadım çünkü ama tek çare bu konuda sizin bi şekilde alttan alarak annenizin gönlünü yaparak onu ikna etmeniz..
anne o sonuçta ne yapsalarda ne deselerde anne..

Allah rahmet eylesin ..nur içinde yatsın....annem,, ben ve erkek arkadaşımı çok idare etmişti....annemin hakkını asla ödeyemem..:71:

belkide sizin evleneceğiniz, onun yanından gideceğiniz fikrini kabullenemediği için böyle yapıyodur..
biliyorum bu tavırlar karşısında insan çok üzülüyo ama annenizle oturup açık açık konuşup, bu yaptıklarının sizi çok üzdüğünü vs anlatsanız..
sizi gerçekten anlıyorum aynılarını yaşadım çünkü ama tek çare bu konuda sizin bi şekilde alttan alarak annenizin gönlünü yaparak onu ikna etmeniz..
anne o sonuçta ne yapsalarda ne deselerde anne..

kaç defa konuştum.ama banamısın demiyo.bende susuyorum cevap vermiyorum artık söleniyo okendi kendine.çünkü ben cevpta versem alttanda alsam daha çok bağır çağarcak

Belki annenin bazı sıkıntıları vardır, menepoz falan gibi. Ya da çalışan bir kadınsa senden de biraz destek bekliyor olabilir. Okuyup bir iş sahibi olamamışsa bu özlemleri depreşmiş olabilir. Yani biraz annenin hassasiyetlerini de anlamaya çalış istersen. O belki senin yaşında pekçok ev işinin üstesinden gelir haldeydiyse, senin de aynı durumda olmanı bekliyor olabilir, okulunu ve işini de gözardı edebiliyor olabilir tabi bu arada.

Ya da erkek arkadaşını haklı ya da ona göre haklı bir nedenden ötürü beğenmiyor da olabilir.

Sen biraz sakin olmaya çalış. Annenle ilişkileriniz hep böyle idiyse bir şey diyemem ama yeni başladıysa son zamanlarda hayatınızda, annenin hayatında neler değişti onları bir gözden geçir, belki basit bir çözümü vardır işin.

Haa, bazen de analar-kızlar fazla da bir sebep olmadan didişir durur, ama yine de birbirlerini çok severler. O didişme anlarında söylenen her şeyi fazla ciddiye almamak, fazla kalp kırmamaya çalışmak en doğrusu sanırım.

Belki annenin bazı sıkıntıları vardır, menepoz falan gibi. Ya da çalışan bir kadınsa senden de biraz destek bekliyor olabilir. Okuyup bir iş sahibi olamamışsa bu özlemleri depreşmiş olabilir. Yani biraz annenin hassasiyetlerini de anlamaya çalış istersen. O belki senin yaşında pekçok ev işinin üstesinden gelir haldeydiyse, senin de aynı durumda olmanı bekliyor olabilir, okulunu ve işini de gözardı edebiliyor olabilir tabi bu arada.

Ya da erkek arkadaşını haklı ya da ona göre haklı bir nedenden ötürü beğenmiyor da olabilir.

Sen biraz sakin olmaya çalış. Annenle ilişkileriniz hep böyle idiyse bir şey diyemem ama yeni başladıysa son zamanlarda hayatınızda, annenin hayatında neler değişti onları bir gözden geçir, belki basit bir çözümü vardır işin.

Haa, bazen de analar-kızlar fazla da bir sebep olmadan didişir durur, ama yine de birbirlerini çok severler. O didişme anlarında söylenen her şeyi fazla ciddiye almamak, fazla kalp kırmamaya çalışmak en doğrusu sanırım.

ben kendimi bildim bileli bu şekildeyiz.çalışıyor annem evde.lise zamanı aklıma koymuştum sadece evlenen kadar rahat edebilmek için şehir dışında okudum.ama yine bişey değişmedi.

biz evliliği düşünüyoruz ve ilişkimizde hiç ileri gitmedik.yani annemin endişelenceği hiç bişey yok.annemin tavrı bana benim yaptığım hiç birşeyi beğenmiyor.hiç birşeyi.

Benim annemde aynı :52: Özellikle canı sıkkınken daha beter oluyor bütün sinirini benden alır

Back
X