Artık bizim de 1 yaşımız var :)

kızlar resimler harika....

özgül bizmkiler bıdık gerçekten.....yaptıklarıda aynı...gelişimsel işte ne yapacaksın :D

ben evde çorap giydiriyorum altı kaymaz deri olanından....dışarıda da pumadan bir ayakkabı hediye gelmşti onu giyiyoruz....dediğin gibi giyilmemiş bir sürü ayakkabı var kenarda....hediye gelenlerde var....:(

hehe büyüyünce nasıl olcaklar bakalım:)yiğite benim oğluma benzemeseydş de aşık olurdum ama annesi tam bi paşa çünkü:)
ya pahalısı ucuzu bakıyosun yok tabanı yumuşakmı giydiriyosun çocuk mağazada tökezliyo ayakkabıyı direk eliyosun ama aldığın da o hafta nedense olmuyo:S
bizde geçen adidastan aldık ama tabanı ince ve rahat tamam da yazlık(gerçi kara kışta oğlanı dışarı çıkardığım dA yok :)))

ay ay analı kızlı ne güzelsiniz öyle:)

hehe büyüyünce nasıl olcaklar bakalım:)yiğite benim oğluma benzemeseydş de aşık olurdum ama annesi tam bi paşa çünkü:)
ya pahalısı ucuzu bakıyosun yok tabanı yumuşakmı giydiriyosun çocuk mağazada tökezliyo ayakkabıyı direk eliyosun ama aldığın da o hafta nedense olmuyo:S
bizde geçen adidastan aldık ama tabanı ince ve rahat tamam da yazlık(gerçi kara kışta oğlanı dışarı çıkardığım dA yok :)))

:26::26:teşekkür edriz teyzesi:9::9:

ayy onore oldum çok...:) paşama bak sen....bugun oyuncak kutusunun içine düşüp dudağını patlattı ama teyzesi...çok yaramaz...:(

ince olması daha iyi değilmi...karda kışta yerdemi yürütüyoruz allah aşkına...bende bot gibi olanda varda giyemedi kuzu..kenarda bekliyor..

Son düzenleme:
ayy onore oldum çok...:) paşama bak sen....bugun oyuncak kutusunun içine düşüp dudağını patlattı ama teyzesi...çok yaramaz...:(

ince olması daha iyi değilmi...karda kışta yerdemi yürütüyoruz allah aşkına...bende bot gibi olanda varda giyemedi kuzu..kenarda bekliyor..

ay canım ya kasım annelerinde de okudum çok geçmiş olsun ya:(ciddi değildir inşallah maşallah tekrar tekrar yiğit paşaya nazara geliyo kuzum ya:(ya ben kar oynamaya çıkarıyım diyorum:)))cidden bak:)burda konyada kar yağıyor bu aralar,bot olmaz ayağı yüksek ve taraklı:(bi de yiğit dışarda kucağında duruyo mu ya?ben çok zorlanıyorum kucağımdan atlama çalışıyo:(özellikle avm gibi canlı yerlerde yere inip oraya buraya koşmak biyerlere saldırmak istiyor:(bu çok kötü çünkü araba artık iptal oldu:(

ay canım ya kasım annelerinde de okudum çok geçmiş olsun ya:(ciddi değildir inşallah maşallah tekrar tekrar yiğit paşaya nazara geliyo kuzum ya:(ya ben kar oynamaya çıkarıyım diyorum:)))cidden bak:)burda konyada kar yağıyor bu aralar,bot olmaz ayağı yüksek ve taraklı:(bi de yiğit dışarda kucağında duruyo mu ya?ben çok zorlanıyorum kucağımdan atlama çalışıyo:(özellikle avm gibi canlı yerlerde yere inip oraya buraya koşmak biyerlere saldırmak istiyor:(bu çok kötü çünkü araba artık iptal oldu:(

galiba ben nazar değdiriyorum :( ama ciddi değil allahtan...yani şuan ufak bir kabuk oluştu dudağında....ağzı epey kanolmuştu ama dün:(

burda kar yokki be hocam...olsa bende çıkarmak isterim...geçen yılda yağmadı bir kere hafif atıştırdı o anın resmini çekeyim derken foto mak. kırmıştım :) geçen akşam avm yi epey karıştırdı bizimki....yürüyen merdivenlere gidiyor...bir aşağı bir yukarı inip çıkıyoruz...:1:

$DSCF5210.webp $DSCF5209.webp evetttt 15 kasım da kızımın doğum gününü ön kutlama olarak 3müz kutlamışdık,asıl kutlama hafta sonu 19 da(20 de apartman sakinleri ile)yapdık.
işte menümüz( yoğunlukdan tek tek çekemedik masanın son dolu dolu hali de yok,üstelik 2 ayrı masa hazırladık yani herşeyden 2 tane düşünün yoğunluğu yorgunluğu)
:nazar::nazar::nazar:
pastamız
1 yaş kurebiyemiz
makarna salatası
kaplumbağa salatası
yaprak sarma
lahana sarması
kısır
yağlı gevrek
buzluk böreği
sodalı börek
burgu baklava

buarada pasta süperdi:)son anda pastaneyi değiştirdik ama sonuç gzldi.:nazar::nazar::nazar:
fotoların devamı gelecek ekleme de hata oluyr

pastanız çok güzel bayıldım şimdi çocuklar çok şanslı ohh 3 kere doğum günü çok özeniyoruz herşeylerini inşallah hepsi kıymet bilen çocuklar olurlar annelerini hiç üzmezler
tekrar kutluyorum doğumgününüzü nice yaşlara :nazar:

Peri yaş pastanız gerçekten çok güzel
şimdi daha yakından görebildim de çok güzel görünüyor.
nice yaşlara doğum gününüz kutlu olsun

Back
X