• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık boşanmak istiyorum ... :(

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(

0|0

Ailenin yanına dönebilir misin? Okula mutlaka geri dön. Allah yardımcın olsun.

Hiç uğraşma, adam olmamış.

Bu arada aileni bırakıp evlenmekle ne büyük aptallık yaptığını anlamışsındır umarım. Elin adamının ailesiyle yaşayacağına kendi ailenle yaşardın ne güzel...
keşke ailemi hiç birakmasaydim kendi aileme bi su getirmeye bile usenirken elin oğlunun ailesine yillarca hizmet ettim ne büyük aptallık yaptığımı anladım :/ ama geç anladım insan cahilken ne yaptığını hiç bilmiyorum herşey toz pembe gozukuyor

Ailenizin tek umuduyken kendi hayatınızın umutsuzluğu olmuşsunuz. Klasik olgunlasamamis ,küfürbaz, evliliğe layık olmayan erkek tipi. Allah yardimciniz olsun okulunuza devam etseniz? Ise başlasanız.
Şuradan dünyanın merkezine çıkıp bas bas bağırmak istiyorum; kadınlar okumali, çalışmalı, ayakta durmalı. Bunu engellemek isteyenin yüzü ne bile bakmamali.

Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(

0|0

Ayril diyemem ama en azindan cocuk yapma!!!

Insan yasamadan tecrube etmeden bilemiyor bazi seyleri..
Guveniyoruz iste elin adamlarini her turlu fedakarligi yapiyoruz sonucunda ise en ufak seyde yapmadiklarini birakmiyorlar.
Hem gurbettesin bide kvalide ile oturiyorsun esin sinirli ya cekerim dersin yada biraz daha bekle duzelme olmazsa ailenle konusup destek olmalarini iste

Dedigin gibi sonda olmucak canim umarim en dogru karari verir bundan sonra ki hayatinda mutlu olursun. Herkes layığını bulur onuda Allah islah etsin mübarek ayda. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu aralar şu BDV de okuduğum her iki konudan birinde konu sahibi 18 yaşında evlenmiş ve mutsuz oluyor.Neler oluyor böyle Ya.Boşanın gitsin.Şuan 22 yaşında olmalısınız.Boşanıp bıraktığınız okulunuza devam edin.bi meslek edinin.Gençliğinizi bi motoru bile tek başına yerine koyamayan birine harcamayın.

Yolun başındasın hiç pişman olma herkes hata yapıyor git ailenin yanına ailenin en acı yemeği elin balı pekmezinden iyidir

Çok doğru yaparsın ayrılmakla.Sen ona yardım etmek zorundaysan,oda seni anlamak zorunda oruçluymuşsun bide.

Hiçbir şey için geç değil canım, zararın neresinden dönersen kardır. Sakin ol ve ailene bu durumu bildir.baban gelsin alsın seni,evladisin sen onun.sana kıyabilir mı hiç? Ailenin yanına dön,daha çok gencsin.eminim mutlu olacaksın,okulunu oku ayaklarının üstünde dur. Bebeğin yokken kurtul bu hayattan ve yeni bi sayfa aç.Allah yardım edecek inan bana.Lütfen artık bir erkek için değil kendin için yaşa..

Kac kurtar kendini. Bak Allah sana şu mubarek gunlerde kacip kurtulman icin bir neden gostermis. Okuluna da geri donebilirsin hicbir aey icin gec degil. Lutden ama lutfen bu adamdan kurtul. Ağzı oruçlu bir insana el kaldirmak hele de eşine cok ayip

Bence zarardan dönmek için en doğru yaştasın. İster oku, ister düzgün bir iş bul çalış ama bir an önce ayrıl.

Back
X