• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık boşanmak istiyorum ... :(

Motoru tek başına taşıyamayan adam, ayrı evin yükünü hayatta kaldıramaz, yol yakınken ayrıl arkana bile bakma.

Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(

0|0
Hayaller ve hayatlar be canım, önce vaadler verirler çok sevdik derler evlenirler sonrası hüsran :( zararın neresinden Dönersen kardır canım

Hakaret ve şiddet. Bunlarını dozo zamanla daha da artacaktır. Kimsenin bunlara katlanabileceğini sanmam. Sizin sabrınız da bir gün tükenecek. O gün gelmeden daha çok yıpranıp tükenmeden ayrılıp kendinize bir iyilik yapın. Yaş küçük çocuk yok kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Sizin açınızdan Ayrılığı ve bazı şeyleri kabullenme süreci olacaktır mutlaka. Güçlü olun. Onlar sizi yıldırmasın. İnsan herşeye alışıyor kabulleniyor. Yeterki isteyin.

Koşşş konu sahibi koşşş!!
Ayrıl derhal. Bu güzel yaşlar geçip gitmeden hayatı yakala.
4 yılını çöpe atmışsın zaten. Çocuk falan sakın ha yapma. Seni tartaklayan bir adamın ağzının içine bakıp güzel sözler duymayı bekleme. Neye yarar.
Hele kiii altından kalkamayacağın fedakarlığı asla hiç kimse için yapma!
Dersini al, boşan. Eğitim al, meslek edin. Yaşamana bak.
Söylediklerim kolay değil, ama bir çoğumuz için zaten hayat da kolay değil.

Keşke o kadar küçük yasta okulu bırakıp evlenmeseydin. Neyse olan olmuş artık. Eğer bu Evliliğin bittiğine inanıyorsan ayrıl ve hayata kaldığın yerden devam et

Ailene dön ve bosan .liseyi bitir ve üniversite oku.cok gençsin.bu adamla 50 60 yıl yaşayacaksın belki,dayanabilecek misin

yaşında daha epey gençmiş aslında annelere çok görev düşüyor öyle sevdim deyipte evlenmelere izin vermiyecek hayatını bir piskopat yüzünden yakmışsın
böyle saygısiz olmaya devam ederse tekmeyi bas çekme kahrini annesi çeksin neydi acelem hemen evlenmek. evlilik zor müessise
filmlerdekilere benzemiyor

Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(

0|0
Dahada beteri olacak emin olun. El bir kere kalktimi yeminler etse yinede inmez.

Tabi ki de karşılığı buydu! Çocuk yaşında gidip elin evinde kalacak, evlenecek ne vardı? Hep sormak istiyorum size sorayım. Koca kaçacak, evde kalcam filan mı sanıyordunuz (bu genel bi soru şahsıniza has olarak sormuyorum.) Güzelce dövene kadar bekleyin demicez herhalde. İmkanınız varsa boşanın. Hem ailesiyle yaşayacaksın hem de sana patronun gibi davranacak. Ne ala memleket!

Bence hemen cocuk yapma daha gençsin disardan falan okulunu bitir meslegini isini al boyle adamdan sana koca olmaz. Yazik

Bende senin yaşlarında ilk evliliğimi yapmıştım ailemin bende tek umudu olarak okulumu bırakıp başka bir yere gelin gitmiştim ve kayınvalidem ile 3 yıl oturup asker yolu beklemiştim 15 ay..
Ne mi oldu ? senin yaşadıklarını yaşadım fazlasıyla hem de..
Affettim , tekrarladı
Affettim , tekrarladı..
Sonra boşandım hayatıma döndüm okuluma döndüm bitirdim meslek sahibi oldum ailemle huzur içinde yaşadım , öylesine pişman oldum ki 4 yılımı vermiştim senin gibi..
Şimdi şükürler olsun hem huzurlu bir evliliğim var , hem de hayallerimi gerçekleştirdim..
Yol yakınken ayrıl hemen boşan yarın dön ailenin yanına , rica ediyorum yarın aç davanı boşan bu adamdan

Bu kadar insan aynı şeyi söylemiş , herkes yanılıyor olamaz...

Bak artık büyüdüğünün ispatı çünkü mantıklı düşünüyorsun hiç düşünme kimse sana fedakarlık yaptın diye madalya İnan takmıycak şimdi sen boşanmak istediğinde bütün fedakarlıkların unutulacak yapmasaydın diyecekler oyuzden nekadar uzatırsan okadar ömründen gidecek hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun

Büyümek böyle birşey işte. Önemli olan bu tecrübeyi bir fırsata çevirip yeniden başlayabilme cesaretini göstermek. Bir kabustan uyanmış gibi düşünün, derin bir nefes alın ve ailenize dönün okulunuza devam edin, kişisel gelişiminize yatırım yapın. Umarım doğru kararlar verebilirsiniz, bol şans..

0|0
Kesinlikle boşan.. O adamla aynı yatağa girme aslaaa... Ve okukuna kaldığım yerden devam et.. Ne diye küçücük yaşında okulu bırakıp evlendiysen artık olan olmuş ama.. Mutlaka oku.. Ve boşan.. Yaşın çok küçük ve asla geç değil okuman için.. Önce safralarından kurtul...

0|0
Ah canm allah yardımcın olsun.... ama kıymeti olmuyor bşzim yaptığımız fedakarlıgın şimdi eşine sorsan ne yaptıki der emin ol.. sabret sonu selamet olır demek isterdim ama üzgünüm düşüncen doğru hakaret küfüre küfür şiddete dönüşüyor ki düzelmiyorlar bende yaşıyorum aynı sorunları rabbim sana tertemiz kapı açsın kardeşim

Başlarım psikolojisine ya. Nice askerler gördüm geldiklerinde ailesini özlediği belli olan. Ne demek yere fırlatmak. Bi tanre tekme atcan görsn gününü

0|0
Birdaha boyle davranma diyerek sen zaten bir dayak sansini daha vermissin.ugurlar olsun.

Şiddet 1 kere olunca devamı geliyor bende 2 yıl tahammül ettim ailesinin lafıyla en ufak şeylerde bile şiddet gördüm hep affettim düzelir sabret diyenlere inandım düzelmiyor git gide hayvanlaşıyorlar daha da dozu artıyo sevgi aşk hiç bri bu durumda önemli değil en son şiddette evi terkettim şikayetçi oldum darp raporu aldım ama zorla beraber olmuştu hamile kalmışım neler çektim dönmek istemedim çocukta perişan olcaktı ilk başta ben düşürmek için çabaladım olmadı en son kndisi düştü şu an mahkemem var kurtulduğuma binlerce kez şükrediyorum pişman değilim üstelik bu süreçte ki lafları sözleri de o kadar çirkefleşti ki ben bu adama 2 yıl nasıl sabrettim diyorum sakın beraber olma sakın hemen dön ailenin yanına hayatına devam et çocuk olursa kalırsın ve ömür boyu muhatap olmak zorunda kalırsın yaşımız çok genç her şeyin üstesinden geliriz inşallah herşey güzel olur arkadaşım

bir arkadaşım vardı eğitimli bir ailede büyüyen derslerinde başarılı bir kızdı. 18 yaşına basar basmaz evlendi çocuk askere gitti askerden izne geldiği bir gün kıza dayak atmış. ayni gun darp raporu aldi ve akabinde boşanma davası açtı. şans bu ya ilk celsede de boşandı. Sonra ne oldu biliyor musun Turkiyenin cok kaliteli bir universitesinde bir o kadar okumasi zor ve bir o kadar guzel bir bolum kazandi okulu tam yılında bitirdi çok yüksek maaştan güzel bir yerde de ise başladı. Hayatının kontrolü elinde şuan

Back
X