Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayaller ve hayatlar be canım, önce vaadler verirler çok sevdik derler evlenirler sonrası hüsranArkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(
0|0
Dahada beteri olacak emin olun. El bir kere kalktimi yeminler etse yinede inmez.Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(
0|0
Kesinlikle boşan.. O adamla aynı yatağa girme aslaaa... Ve okukuna kaldığım yerden devam et.. Ne diye küçücük yaşında okulu bırakıp evlendiysen artık olan olmuş ama.. Mutlaka oku.. Ve boşan.. Yaşın çok küçük ve asla geç değil okuman için.. Önce safralarından kurtul...Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(
0|0
Ah canm allah yardımcın olsun.... ama kıymeti olmuyor bşzim yaptığımız fedakarlıgın şimdi eşine sorsan ne yaptıki der emin ol.. sabret sonu selamet olır demek isterdim ama üzgünüm düşüncen doğru hakaret küfüre küfür şiddete dönüşüyor ki düzelmiyorlar bende yaşıyorum aynı sorunları rabbim sana tertemiz kapı açsın kardeşimArkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(
0|0
Birdaha boyle davranma diyerek sen zaten bir dayak sansini daha vermissin.ugurlar olsun.Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(
0|0