• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık boşanmak istiyorum ... :(

Bende senin yaşlarında ilk evliliğimi yapmıştım ailemin bende tek umudu olarak okulumu bırakıp başka bir yere gelin gitmiştim ve kayınvalidem ile 3 yıl oturup asker yolu beklemiştim 15 ay..
Ne mi oldu ? senin yaşadıklarını yaşadım fazlasıyla hem de..
Affettim , tekrarladı
Affettim , tekrarladı..
Sonra boşandım hayatıma döndüm okuluma döndüm bitirdim meslek sahibi oldum ailemle huzur içinde yaşadım , öylesine pişman oldum ki 4 yılımı vermiştim senin gibi..
Şimdi şükürler olsun hem huzurlu bir evliliğim var , hem de hayallerimi gerçekleştirdim..
Yol yakınken ayrıl hemen boşan yarın dön ailenin yanına , rica ediyorum yarın aç davanı boşan bu adamdan

Bu kadar insan aynı şeyi söylemiş , herkes yanılıyor olamaz...

Simdi ki esinizi seviyor musunuz onun ilk evliligi mi bende bosanma surecindeyim de merak ettim

Simdi ki esinizi seviyor musunuz onun ilk evliligi mi bende bosanma surecindeyim de merak ettim

Bencede çocuğun yokken ayrıl.yasın daha çok genç ömrünü çürütmene değmez

Çocuk yok anladığım kadarıyla. Hemen boşanmalısın ve eğitimine devam etmelisin. Bu huyda bir insanla ömür geçer mi?

Burada her zaman yazdım. Yine yazıyorum. Kimse çıkıp bana "her insan hata yapabilir" kilişelerini yazmasın lütfen. Hataların bile bir dozu, sınırı vardır
Aile konusunda hiçbir insan hata yapamaz. Hata değil o bilinçli yapılan birşey benim için. Aile bu... Aile. Bir erkek ve o erkeğin yüzünden bir aile silinir mi?
Açık ve net adam ne yaptıysa zindan ettiyse üzülmedim size.
Diyeceğim o ki, çocuk yapmadan fazla sürmeden ayrılın. Ailenizin yanına gidin helallik isteyin. Eminim hiçbir aile kıyamaz çocuğuna.

Ailenizin tek umuduyken kendi hayatınızın umutsuzluğu olmuşsunuz. Klasik olgunlasamamis ,küfürbaz, evliliğe layık olmayan erkek tipi. Allah yardimciniz olsun okulunuza devam etseniz? Ise başlasanız.
Şuradan dünyanın merkezine çıkıp bas bas bağırmak istiyorum; kadınlar okumali, çalışmalı, ayakta durmalı. Bunu engellemek isteyenin yüzü ne bile bakmamali.
Aynen Katılıyorum dediğine bende bağırmak istiyorum Kadınlara okuyun okuyun diye

Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 18 yaşında severek evlendim istanbuldan izmire yani gurbete gittim. Eşim için herşeyi göze alıp ailemin tek umuduyken okulumu bırakıp evlendim 1 yıl asker yolunu bekledim. şu an kaynanamgille yaşıyorum gelince ayrılacaktık evimiz olacaktı vs hayal kuruyoduk onun için sabrediyodum herseye. Geldi ama hayatı zindan etti bana çok sınırlı en ufak konuda sinirleniyodu kufrediyodu ama asker psikolojisini diye ustune gitmedim. Bugün yemeğe gidecektik motorla geldi motoru balkona koymak için yardım istedi bende oructum çok acikmistim basım acayip ağrıyordu hemde ütü yapıyordum yok dedim. Yapacaksın hep annem yardım ediyor sende ben dedim mi yapacaksın vs dedi bende öyle deyince yapiycam her zaman koyabiliyosan şimdide koyarsin dedim Sonra iyice sinirlendi bana ve aileme kufretti beni koynundan tutup yere attı bana ne istiyosun benden vs dedi beddua vs etti gerçekten biktim artık dahada beter günler olacak biliyorum bu ilkti belki ama son olmayacak çok konuştum bidaha öyle davranma vs diye ama hala aynı ve cocugumda yokken ayrılmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum neden böyle davranıyor bana ben onun için o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu :'(

0|0
Dogru yapiyosun fazla zaman kaybetme bence ve esin olacak o olgunlasamamis buyuyememis adam sayilmaz insan afedersin kendni cok farkli yerde ustun goren sahsiyette cok fazla takilcagini sanmiyorum.Cocugun yoksa katlanma! Bu siddet ileride gidebilir.Yazik degil mi sana gencligine.

Bu insan müsveddesinden sakın çocuk yapmada ne yaparsan yap.

Back
X