Artık Boşanmayı Düşünüyorum

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Aslında geç bile kaldım...eşim bir yıl boyunca bir kadınla konuşuyor üstüne üstlük 8 aylık hamileyken karısı...bebeği on aylıkken kadın bunu öğreniyor...ah ahh öğrendim ve iki çocum için kabullenmeye çalıştım üstünden bir yıl geçti ama olmuyo yapamıyorum...bu süreçte hem şiddet gördüm hem küfür hakaret...onlarca kez evi terketti...dün tartıştık yine babasıgili çagırdı ve evi terketti..bende istemiyorum artık tiksindim midem bulandı...bıktım tehditlerinden aşağılamalarından artık yetr iyiliklride tükenfi gözümde bitti gönlümde

söylediğin gibi geç bile kalmışsın umarım herşey çok daha olur.kimse böyle birşeyi kabullenmemeli.

kesinlikle dedğiniz gibi geç kalınmış bir hareket. . Zaten aldatıldığınızda koyacaktınız kapının önüne. .
Birde bunun üzerine şiddet küfür ve aşağılama var. . Yakanızı bir an önce kurtarmaya bakın

Şu an ayrıyız üstelik elli lira para bırakmış sağolsun iki çocuk bir ev ve elli lira para...kredi kartım yok kenarda kıyıda param yok..maaşımıda çektik borçlara yatırmıştık ayın onbesinde...kartı martı alıp gitmiş...arabaylaişe gidip geliyorum onuda altımdan almakla tehdit ediyo

adam seni aldatmış dövmüş hakaret etmiş evi terk ediyo ikide bir, bunları belgeleyip boşanma davası açmak aklına gelmiyo mu hala yok 50 lira yok araba...ciddi olsan aylar önce darp raporu alırdın ihaneti v evi terk etmesini belgeler soluğu adliyede alırdın tedbir nafakası bağlanmış olurdu şimdiye

Tehdit , aldatma , küfür , şiddet , dayak ... Şimdi bu kararı vermekle geçte olsa ucuz atlatmışsın. Ve darısı bu gücü kendinde bulamayarak , bu yaşadıklarına katlanan kadınların başına .

Onun bıraktığı 50 liraya muhtaç değilsin ;

sana ihtiyacı olduğu halde eşi nafakasını vermeyen , 2 çocuk sahibi bir arkadaşımın hiç iş hayatı yokken nasıl ayakta durduğu hikayesini anlatayım istersen ? Tam 6 yıl oldu , yaşıyorlar , gül gibi olmasa da en azından o itten uzak mutlular .

Sende evlatlarınla bunu yaparsın , inan kendine sadece inan .

adam seni aldatmış dövmüş hakaret etmiş evi terk ediyo ikide bir, bunları belgeleyip boşanma davası açmak aklına gelmiyo mu hala yok 50 lira yok araba...ciddi olsan aylar önce darp raporu alırdın ihaneti v evi terk etmesini belgeler soluğu adliyede alırdın tedbir nafakası bağlanmış olurdu şimdiye

Valla hiçç bu yorumları kaldıracak durumda deilim bu tür yorum yapacaklar yapmasınlar akıllarını krndilerine saklasınlar...srnden akıllı olduğum kesin iki çocuk 11 yıllık evliliğim var önce yaşadıklarımı yaşa so ra bunları söyle tamam mıı

yaşamadan bilemem değil mi ama sen de benim 28 yaşıma kadar neler yaşadığımı bilemezsin niyetin varsa açarsın davanı boşanırsın sana mantıklı makul bi yorum yaptım üstelik o yolu tutsan tazminatını da nafakanı da alacağın kesin ama sen ağlaşmak istiyosun anladığım kadarıyla

yaşamadan bilemem değil mi ama sen de benim 28 yaşıma kadar neler yaşadığımı bilemezsin niyetin varsa açarsın davanı boşanırsın sana mantıklı makul bi yorum yaptım üstelik o yolu tutsan tazminatını da nafakanı da alacağın kesin ama sen ağlaşmak istiyosun anladığım kadarıyla

Töbe yarabbim töbeee kızım bi git yaaa sana cevap verme tenezzülünde bulunanda kabahat. ..bütün hırsımı senden çıkarırım...otur önce neyin nasıl söylenceni öğren...evet ağlaşmak istiyorum sanane...rahatsız olduysan git okuma

işin gücün varmış ne güzel, sadece çocuklar için hem ihanete hem şiddete maruz kalmak kabul edilir mi..kaldıki ev hanımı bile olsan bunlara katlanmaman lazım..bırak gitsin nereye istiyorsa, gıcık oluyorum böyle adamlara ya, millet bi bebeğin tırnağına hasretken Allah sana eş vermiş çocuk vermiş, kıymet bilip şükredeceğine yaptıklarına bak...Bırak arkadaşım bu adamın yatacak yeri yok...

bende boşanmadan evvel 9 yıllık evliliğimde her şeyi dibine kadar yaşadım,ikizlerim 2 aylık yoktu bile boşanmaya karar verdim ve bitirdim....
çok şükür çalışıyorsunuz, kimseye muhtaç değilsiniz Allahım o kadar büyük ki dermansız dert vermesin herşeyi yoluna o kadar güzel koyuyor ki.. siz sadece güçlü olun ne istediğinizi bilin kararınız net olsun ikilemde kalmayın...
sizin 50 tl. ihtiyacınız yok, sizin mutlu ve huzurlu bir yuvaya ihtiyacınız var..

boşanma davası açtığınızda inanın o adamın sizden götürdüğü çoğu şeyi geri alabilirsiniz. bunlar için kendinizi boşuna üzüp hırpalamayın hele ki çocuklarınızın yanında onlarıda düşünün şuan size olmadığından daha çok ihtiyaçları var...

Tabii ki kolay değil bir yuvayı yıkmak bir düzeni yıkmak... Helede iki çocukla... Ama ablacım çocuklarının huzuru ve geleceği için bence en kısa zamanda dava açmalı,kurtulmalısın...

her kabul edisinizde hatalarının dozu artmıs. konunuz benzer seyleri yasayanlara ornek olsun.
gec kalsanız da kurtulup yeni bir hayata baslayacagınız icin sıkıntılara bogulmak yerine umut dolu olun bence.
50liraydı arabaydı bu sorunlar elbet geçer, rahatca nefes aldıgınızda cocuklarınızla mutlu bir hayat kurdugunuzda bu gunler iyi ki olmus da ofkemden dolayı tekrar affetmemisim bile diyebilirsin.

2 çocuk mu? 11 yıl mı? Sizden 4 sene eksik süren bir evlilik ve iki çocukla psikolojik şiddet ve aldatmaya hayır dedim ben. Ne araba gördü gözüm ne ev ne başka bir şey. Önce Allah'a sonra kendime güvendim. Misler gibi de bakıyorum çocuklarıma evelallah! Adam sizi aldatacak, hamileyken... Üzerine şiddet gösterecek ve sizin yardım çağrınıza mantıklı çözümler sunanlara sen ne anlarsın yazma benim sayfama diyecek cesarettesiniz!

Açın gözünüzü o zaman! Değil iki çocuk 5 çocuğumda olsa onuruma haysiyetime laf söyletmem! Gururumu ayaklar altına almasına müsade etmem, etmedim! Çocuklar kılıftır her zaman, babalık/annelik yapacak kişi bunu boşanınca da yapar. Üstelik çalışıyorsunuz. Arabayı alacakmış, mahkemede o araba ortak alınan maldır dediğinizde de aynı tepkiyi verebiliyor mu acaba! Tabi sizin niyetiniz boşanmaksa.. Yok değilse boşuna sızlanmayın, çocuklarınız için devam edin, katlanın. Bildiğim tek gerçek var bu adamlar (ki adam bile değiller) değişmezler!!

Ben en çok 1 yıldır bi kadınla konuştuğunu bilirken
Nasıl 8 aylık hamile olabildiğinize şaştım
Böyle bi ortamda en azından çocuk yapmayın, yazık günah

Pardon, şimdi konu sahibi beni de kovar

Arkadasa neden sinitlendiniz anlamadim kotu bisey dememiş ki kendince yol gostermeye calismis.. elbette kolay değildir on bir yil hanimlik yapmak bidebosanmak aldatilmak eminim cok cok zordur.. ama siz arada kalmissiniz ondan tum ariza cikiyor. Zaten. Afettiyseniz bi daha konuyu acmayacaktiniz ama affetmeyecegim dediyseniz bosanacaktiniz.. ne orada durmussunuz ne burada.. arada kalmak kadar insani yikan bisey yoktur. Evliliginize devam edin yada etmeyin sizin karariniz buna kimse karisamaz
Ama devam etme karari aldiysaniz eskiyi desmeyecektiniz....

Evliliği sürdürmen senin düşündüğünün tersine hem kendine hemde çocuklarına zarar verir.Aranızda bir saygı ve sevgi kalmamış.O çocuklar eşinin sana hakaretlerini duyarak şiddetini görerek büyüyecekler.Bence akıllarında kalan iyiliklerle evliliği bitirmeniz daha doğru olur.Psikolojileri daha fazla bozlumadan.Zaten ayaklarınızın üzerinde duran bir bayanmışsınız. Eşinize minnet etmeyin elinizden geleni yapın delillerinizi toplayıp davanızı açın alabildiğinizi alın eşinizden çocuklarınız ve sizin hayatınız için.Eşiniz sizi düşünmemişse sizde hiç düşünmeyin.

Canım madem işin gücün var niye çekiyordun o adamı?Çocuklar için deme sakın..Çocukların iyiliğini düşünüyorsan o psikopattan kurtul hemen.Hem tehtid hem dayak aşağılanma ve bir dünya şey..Çocuklar asıl bunları yaşadıktan sonra perişan olur..Def et gitsin.Dava aç aldatılmışsın dayak var hersey var çatğr çatır nafakanıda alrsın gül gbi yaşayıp geçinirsin.Birdaha mı gelcez dünyaya..Güçlü ol ve kurtul o heriften canım.

Back
X