Artık bu evden tamamen kurtulmak istiyorum...

Kira öder gibi tutun bir usta yalıtım yaptırım rutubette ortadan kalkar. Kaynana ile kayınpeder ne yapsın üşüyen sizsiniz
Birde çalışmak İçin giyimim uygun değil derken bikini ile gezmiyorsunuz dimi
Biz yaptıracağız dediğimizde buna karşı çıktılar malzemeyi siz alın biz yapalım dediler ama hem olay bu değil beni bu evden soğuttular şuan yıkıp saray yapsalar gözümde yok yani bu ev huzur vermiyor bana.

Yeminle istanbul büyükşehir belediyesini arayip su kadının yalıtımına çözüm bulucam ...
Ne yalıtımmis be pesssssss !!!!!!!
Eskiden olsa bu yoruma sinirlenirdim.Adamın biri bir alime demiş vallahi bana birşey söylersen sana on katı kötü şey söylerim.Alim cevap vermiş vallahi sen bana binkez kötü birşey söylesen ben sana tek kötü söz etmem...Aynen öyle bu sözleri sen değil nefsin söylüyor bu sebepten önemsiz...İstanbulda yaşamıyorum :)) güle güle

Eski konularini okumadim. Evden sogumak ne demek iyi bilirim fakat esini ikna edemiyorsan mevcutu cozmeye bak. Esin de biraz is bitirici bir tip degil. İsrarci ol esine aldin mi ne zaman alican sürekli sor yalitim malzemlerini.

Eski konularini okumadim. Evden sogumak ne demek iyi bilirim fakat esini ikna edemiyorsan mevcutu cozmeye bak. Esin de biraz is bitirici bir tip degil. İsrarci ol esine aldin mi ne zaman alican sürekli sor yalitim malzemlerini.
Malzemelerin parası hazır eşimlik bir durum yok ki onunda elinden birşey gelmiyor belki 10 kez demiştir son 5-6 aydır demedi yani ne yapsın yaptırsa kötü olacak biz sana yapacağız dedik diyecekler herşeye bin laf ederler huyları böyle bende eşimi iyice sıkıştırıp bunaltma istemiyorum artık onlar gibi.

kız morsever malzemenin parasını zaten siz vermeyecekmisiniz adamın keyfini niye bekliyonuz 1 sene oldu nerdeyse bu muhabbet. tutun bir usta yaptırın olsun bitsin..

birde herkes helal kozmetiği sormuş ta haram kozmetik nasıl oluyor asıl ben onu merak ettim..

Hiç söylemeyin madem malzeme parası var gidin bir usta bulun eşiniz ile beraber, yapsınlar haber vermeyin kayınpedere,yapılınca görsün.

Ben gerçekten seni anlamakta zorlanıyorum geçen seneden beri evin yalıtımı sorun diyorsun onlar söyledi baktın 1 ay yapmadılar daha neden bekliyorsun ki hem ailesinden nefret ediyorsun Hemde onların ağzına bakıyorsun. Ben senin yerinde olsam o evi adam ederim Hemde onlara inat çatır çatır da otururum ne gerek var kiraya çıkmaya biraz aklını basına al kendi kararını kendin ver sen bosver ailesini

Hiç söylemeyin madem malzeme parası var gidin bir usta bulun eşiniz ile beraber, yapsınlar haber vermeyin kayınpedere,yapılınca görsün.
O zaman eşime konuşacaklar işte sürekli söyleyecekler morali bozulacak şimdi konuştu bitti yok yani...

Ben eşime karşı konuşmasınlar diye böyle birşey yapmıyorum eşime defalarca dedim artık yalıtım sözü geçince bana sinirleniyor ben ne yapabilirim ki söyledi defalarca yapacağız deyip ilgilenmiyorlar eşim yaptırsa yıllarca konuşacaklar moralini bozacaklar.

Konuşsunlar ömür boyu konuşacak halleri yok ki 1 konuşurlar 2 konuşurlar 3. Susarlar.
Eşimin yıllar önce gazeteden kupon biriktirip aldığı bıçak setinin birini kaybetmiş diye hala söylenen bir annesi var 1-2-3le bitmiyor gerçekten.

Siz ailesi ile aynı apartmandasınız galiba . Ev ayrı olduktan sonra kapayın kapınızı istediğiniz tadilatı da yaptırın bir yandan da buradan çıkmak istiyorum diye beynine işleyin .

Siz ailesi ile aynı apartmandasınız galiba . Ev ayrı olduktan sonra kapayın kapınızı istediğiniz tadilatı da yaptırın bir yandan da buradan çıkmak istiyorum diye beynine işleyin .
Hayır aynı apartmanda değiliz ev müstakil zaten malesef böyle düşünüldüğü kadar kolay olmuyor.

Konuşana yaptırsaydın de sende ağzın var dilin var evin sıkıntısı var yaptırmadınız ömür boyu sizin keyfinizi mi bekliycem verdim parasını yaptırdım bitti

Müstakîlse hemen hemen aynı evde gibisiniz
Aileniz devreye girse ??
Onlar başka mahallede oturuyor yürüyerek beş dakika falan.
Ailem onlarla görüşmüyor düğün zamanı sıkıntı oldu ben bile görüşmüyorum ailem kışın bize sahip çıkıyor ailemle geçiriyoruz kışı Allah razı olsun.

Konuşana yaptırsaydın de sende ağzın var dilin var evin sıkıntısı var yaptırmadınız ömür boyu sizin keyfinizi mi bekliycem verdim parasını yaptırdım bitti
Ben onlarla görüşmüyorum ki eşim görüşüyor sadece komik olan ne biliyor musun bu ev eşimin haa yaşayan dedesinden bize hediye ama tabu kaynanamın üstüne ama söz hakkı kaynatamın çok çok saçma yani...

Çocuk var mı ?
Eşinle aran iyiyse ağzından girer burnundan çıkar ikna edersin bence

Çocuk var mı ?
Eşinle aran iyiyse ağzından girer burnundan çıkar ikna edersin bence
Hayır çocuk yok tabi durum böyle oldukça zor gibi zaten biz yeterince sefalet çekiyoruz.Eşime herşeyde söylenen defalarca bundan yorulmayan bir ailesi var zaten birde ben başını ağırtmak istemiyorum biliyorum ki elinden gelse zaten yapar eşim orta halli biri değil yani resti çekebilir buna sebep olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…