Artık bu evden tamamen kurtulmak istiyorum...

Sizde çalışsanız gerekirse bende bir iş bulur çalışırım birlikte yasarız geçiniriz aileni görmeye de geliriz hep deseniz .

Aslında siz madem ayda 300 500 kazanıyorsunuz eşinizde 2500 az değil geliriniz. Benimde evim üst kat bu yıl yalıtımda yapıldı ama yine zor ısınıyor, kendinizi yalıtımdan dolayı sıkmayın orası sizin eviniz, içinde başka değişiklikler yapın evinize ısının sonuçta şuan çıkma gibi bir durumunuz yok. Evin içi içinde kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Bu evi kiraya ver onun kirası ile diğer tuttuğun evin kirası karşılansın olmazmı ?

Toplam 2500 demek istemiştim yatak odamızda zaten yatamıyoruz gidince bir duvarı sadece cam kesinlikle ısınmıyor küçük oda desen ufoyla ancak ama rutubet oluşuyor duvarda küf görüyorum havalandırma falan işe yaramıyor klima düşündüm yatak odası için 2000 civarı hertürlü para gidecek yani ama şöyle bir durum var küflü ortamda sağlıklı değil klimalı bilemiyorum o evi görmek bile istemiyorum hafta sonları gidiyorum içeriye giresim gelmiyor.

Kendinize uygun bir iş olsa çalışabilirsiniz aslında ama doğru bulmuyorsanız ona bşy diyemem .
Hakkınızda Hayırlısı olsun .
İşin bana uygun olabilmesi için erkeklerin beni görmemesi onlarla konuşmam lazım böyle bir iş ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?

Zaten kış bitiyor paranı biriktir eylüle kadar 6 ay hala bişey değişmezse evi tutar gecersiniz
Burayı da yazin kiraya verirsiniz

Sen eşini düşünüyorsun ama kimse senin sağlığını düşünüyor mu rutubet solunum yollarında kalıcı hastalık yapar allah korusun bozuk kombi soğuk ev rutubetli pis.daha ne

Neden görmemeleri Lazım ?
Tesettür mağazasında satış danışmanlığı yapabilirsiniz .
Benim tesettürüm takvaya uygun olan renkli başörtü dar pardesü falan değil yani bu sebepten ne öyle biryerde çalışabilirim nede muhattap olabilirim.

Eşimin yıllar önce gazeteden kupon biriktirip aldığı bıçak setinin birini kaybetmiş diye hala söylenen bir annesi var 1-2-3le bitmiyor gerçekten.
Eşin pasif kalıyor o zaman bir iki kere cevabını verse bir daha konuşmazlar,eşine taşınma fikrini açınca ne diyor peki ailem konuşur taşınamam mı diyor yoksa geçinemeyiz mi diyor hiç açtınız mı taşınma fikrini eğer taşınmaya meyilli ise biraz birikim yapsın,depozito,nakliye vs parası biriktirsin derim çünkü ha diyince taşınmakta kolay değil.

Reactions: Den
Sen eşini düşünüyorsun ama kimse senin sağlığını düşünüyor mu rutubet solunum yollarında kalıcı hastalık yapar allah korusun bozuk kombi soğuk ev rutubetli pis.daha ne
Bakalım çözeceğim inşallah ikna edebilirsem kurtulacağız bu evden

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…