- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Sizde çalışsanız gerekirse bende bir iş bulur çalışırım birlikte yasarız geçiniriz aileni görmeye de geliriz hep deseniz .Hayır çocuk yok tabi durum böyle oldukça zor gibi zaten biz yeterince sefalet çekiyoruz.Eşime herşeyde söylenen defalarca bundan yorulmayan bir ailesi var zaten birde ben başını ağırtmak istemiyorum biliyorum ki elinden gelse zaten yapar eşim orta halli biri değil yani resti çekebilir buna sebep olmak istemiyorum.
Tesettürüm çalışmama uygun değil zaten eşimin buna rızası yok bende çalışmayı doğru bulmuyorum.Sizde çalışsanız gerekirse bende bir iş bulur çalışırım birlikte yasarız geçiniriz aileni görmeye de geliriz hep deseniz .
Kendinize uygun bir iş olsa çalışabilirsiniz aslında ama doğru bulmuyorsanız ona bşy diyemem .Tesettürüm çalışmama uygun değil zaten eşimin buna rızası yok bende çalışmayı doğru bulmuyorum.
Toplam 2500 demek istemiştim yatak odamızda zaten yatamıyoruz gidince bir duvarı sadece cam kesinlikle ısınmıyor küçük oda desen ufoyla ancak ama rutubet oluşuyor duvarda küf görüyorum havalandırma falan işe yaramıyor klima düşündüm yatak odası için 2000 civarı hertürlü para gidecek yani ama şöyle bir durum var küflü ortamda sağlıklı değil klimalı bilemiyorum o evi görmek bile istemiyorum hafta sonları gidiyorum içeriye giresim gelmiyor.Aslında siz madem ayda 300 500 kazanıyorsunuz eşinizde 2500 az değil geliriniz. Benimde evim üst kat bu yıl yalıtımda yapıldı ama yine zor ısınıyor, kendinizi yalıtımdan dolayı sıkmayın orası sizin eviniz, içinde başka değişiklikler yapın evinize ısının sonuçta şuan çıkma gibi bir durumunuz yok. Evin içi içinde kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Malesef o olmuyormuş kaynatam eşime oturursan oturursun kira falan alamazsın demiş ta seneler öncesinde.Bu evi kiraya ver onun kirası ile diğer tuttuğun evin kirası karşılansın olmazmı ?
Ahahahahahh koptum ya :)) süperYeminle istanbul büyükşehir belediyesini arayip su kadının yalıtımına çözüm bulucam ...
Ne yalıtımmis be pesssssss !!!!!!!
İşin bana uygun olabilmesi için erkeklerin beni görmemesi onlarla konuşmam lazım böyle bir iş ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?Kendinize uygun bir iş olsa çalışabilirsiniz aslında ama doğru bulmuyorsanız ona bşy diyemem .
Hakkınızda Hayırlısı olsun .
Nedir süper olan?Gördüm neyse benimde gülmemem isabet olmuş.Ahahahahahh koptum ya :)) süper
Neden görmemeleri Lazım ?İşin bana uygun olabilmesi için erkeklerin beni görmemesi onlarla konuşmam lazım böyle bir iş ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Sen eşini düşünüyorsun ama kimse senin sağlığını düşünüyor mu rutubet solunum yollarında kalıcı hastalık yapar allah korusun bozuk kombi soğuk ev rutubetli pis.daha neBen eşime karşı konuşmasınlar diye böyle birşey yapmıyorum eşime defalarca dedim artık yalıtım sözü geçince bana sinirleniyor ben ne yapabilirim ki söyledi defalarca yapacağız deyip ilgilenmiyorlar eşim yaptırsa yıllarca konuşacaklar moralini bozacaklar.
Benim tesettürüm takvaya uygun olan renkli başörtü dar pardesü falan değil yani bu sebepten ne öyle biryerde çalışabilirim nede muhattap olabilirim.Neden görmemeleri Lazım ?
Tesettür mağazasında satış danışmanlığı yapabilirsiniz .
O halde evden satış yapabilirsinizBenim tesettürüm takvaya uygun olan renkli başörtü dar pardesü falan değil yani bu sebepten ne öyle biryerde çalışabilirim nede muhattap olabilirim.
Eşin pasif kalıyor o zaman bir iki kere cevabını verse bir daha konuşmazlar,eşine taşınma fikrini açınca ne diyor peki ailem konuşur taşınamam mı diyor yoksa geçinemeyiz mi diyor hiç açtınız mı taşınma fikrini eğer taşınmaya meyilli ise biraz birikim yapsın,depozito,nakliye vs parası biriktirsin derim çünkü ha diyince taşınmakta kolay değil.Eşimin yıllar önce gazeteden kupon biriktirip aldığı bıçak setinin birini kaybetmiş diye hala söylenen bir annesi var 1-2-3le bitmiyor gerçekten.
Bakalım çözeceğim inşallah ikna edebilirsem kurtulacağız bu evdenSen eşini düşünüyorsun ama kimse senin sağlığını düşünüyor mu rutubet solunum yollarında kalıcı hastalık yapar allah korusun bozuk kombi soğuk ev rutubetli pis.daha ne
Evde zaten iş yapıyorum konumda belirttim dikiş nakış gelir elimden.O halde evden satış yapabilirsiniz
Onun dışımda baska bşy öneremeyeceğimEvde zaten iş yapıyorum konumda belirttim dikiş nakış gelir elimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?