- 20 Aralık 2017
- 9.851
- 32.147
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben yanlış anlamışım o zaman.İsi yalıtımının sorunu çözeceğine emin misiniz?Size evi hediye eden aile üyesiyle aranız nasıl?Zaten ayrıyız evim müstakil ve yakın olsada başka yerde oturuyorlar.
Bir yalıtım yüzünden ailesi evlatlıktan mı çıkaracak saçma yani çok fazla dramatize etmiyormusunBu ömür biryerde bitecek ama ne zaman bilmiyorum neden bir anne baba benim yüzümden oğluyla kötü olsun ben bunun vebalini ödeyemem.
valla yalıtım olsada evin ısınacağını düşünmüyorum evin holü fayans ve buz gibi yani yer soğuk parke olsaydı daha iyi olabilirdi sanırm sürekli bunları düşünüyorum içinden çıkamıyorum.Dedeyle aramda bir problem yok çokta severim kendisini ama ev hakkında söz sahibi olmuyor verdim kurtuldum kafasındaBen
Ben yanlış anlamışım o zaman.İsi yalıtımının sorunu çözeceğine emin misiniz?Size evi hediye eden aile üyesiyle aranız nasıl?
bir çeyrek yüzünden eşim kına günü reddedildi bence bu olur yani.Bir yalıtım yüzünden ailesi evlatlıktan mı çıkaracak saçma yani çok fazla dramatize etmiyormusun
Ama hala görüşüyorlar üstelik eşin onların lafından da çıkmıyor eski konularını biliyorum ne olacak sen yaptırdığınla kalacaksın.bir çeyrek yüzünden eşim kına günü reddedildi bence bu olur yani.
Hep evde misin? Market,pazar,alisveris,otobus,minibus??? Hepsinde erkek var malummmm...Nasil yasiyorsun merak ettim.İşin bana uygun olabilmesi için erkeklerin beni görmemesi onlarla konuşmam lazım böyle bir iş ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Sen gelmiyorsan ben tek başıma gidiyorum de çek resti bak nasıl tıpış tıpış geliyor. Kocaların bu kadar dediğim dedik caldigim düdük olmasının nedeni kadınların pasifliği, ezikliği, aman kocam beni boşamasın korkusu. Halbuki kadınlar kocalarına o korkuyu salsalar bak ne oluyor.Bana huzur vermeyen eşimin ailesinin evinden çok sıkıldım...Düğünde akrabalarımın bana taktığı altınların bir kısmı parmaklıklar için gitti ama umrumda bile değil iki kıştır yalıtım sorunumuz çözülmedi çünkü eşimin ailesi oralı bile değil malzemeyi biz alacaktık onlar yapacaktı böyle demişlerdi ama ses yok...Mutfak dolarlarını boyayayım desem biliyorum ki eşim yok diyecek kısaca eve çivi çakmaya hükmümüz yok.Şükür elimden her iş gelir dikiş nakış helal bir kozmetik markasının satıcılığınıda yapıyorum en azından ev faturası ödeyebilecek düzeydeyim.Eşime bu evde yaşamak istemiyorum dediğimde malesef yine kavga ettik bir yolunu bulup onu ikna etmem lazım 1+1 sıcacık bir ev istiyorum sadece araştırdım çevrede kesemize uygun yerler buldum birkaç tane ne dersiniz nasıl ikna edebilirim?
Bu ömür biryerde bitecek ama ne zaman bilmiyorum neden bir anne baba benim yüzümden oğluyla kötü olsun ben bunun vebalini ödeyemem.
Çocuk bakabilirsiniz mesela ne bileyim bir kreşte çalışabilirsiniz yemek çay işleri için.İşin bana uygun olabilmesi için erkeklerin beni görmemesi onlarla konuşmam lazım böyle bir iş ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Aynen bir kere evde rutubet var ilerde çocuk olsa ne olacak ?valla yalıtım olsada evin ısınacağını düşünmüyorum evin holü fayans ve buz gibi yani yer soğuk parke olsaydı daha iyi olabilirdi sanırm sürekli bunları düşünüyorum içinden çıkamıyorum.Dedeyle aramda bir problem yok çokta severim kendisini ama ev hakkında söz sahibi olmuyor verdim kurtuldum kafasında
Cidden çarşaflı olduğunu düşünmedin mi?Kira öder gibi tutun bir usta yalıtım yaptırım rutubette ortadan kalkar. Kaynana ile kayınpeder ne yapsın üşüyen sizsiniz
Birde çalışmak İçin giyimim uygun değil derken bikini ile gezmiyorsunuz dimi
Hayır çarşaflı olup çalışan tanıdıklarım var merdiven siliyorlar, evlere temizliğe gidiyorlar ev bile aldı bir tanesi, diğerinin eşi Yok engelli oğluna bakıyor bir yandan çarşaf çalışmaya engel değil ama konu sahibi çalısmaya karşıymışCidden çarşaflı olduğunu düşünmedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?