Artık bu kabus bitsin istiyorum..Eşimden nefret ediyorum.

Sözün bittiği yer...Bu kocaya ne desen az Allahından bulsun...ama annenle babanı cidden anlamadım helede annen evlerden ırak...Ailem için yeniden şükrettim bir dk tutmazlardı beni o evde....Allah yardımcın olsun canım ama çözüm gelmiyorki aklıma çok üzüldüm...

Allahından bulsun bu adam gün olur onun da başına gelir inşallah belki o zaman anlar eşin desteğini yazık yazık..

Allah kolaylık versin. Gerçekten durum zor. Ben hep cesur olma, böyle adamlara katlanmama taraftarıyım. Hep bir çıkar yol vardır diye düşünürüm ama şimdi sağlık problemi söz konusu. Çık git arakana bakma demek zor.
Çocuğunu filan alamaz, merak etme. Polis var bu ülkede, savcı var. Ama sağlığın kendine bakmaya nasıl elverecek?
Acaba bir akrabanız filan yok mu annenle konuşup ikna edecek. ıyileşene kadar annenlerle kalsan, sabretsen. Sonra bir iş bulunur, bir hayat kurmaya çalışırsın.

canım benım yaa nasıl kıyıyor ya sana buda insanmı sımdı gün gelır herkes hakettıgını bulr ama bi an önce kurtar kendını o adamdann

Kocamdan nefret ediyorum demişsin ya, haklısın ben de nefret ettim..

Böylesi zor bir dönemde sana maddi manevi yardımcı olmayan, döven, ''bak beddualarım tutuyor Allah belanı veriyor işte'' diyebilen bir erkeğe katlanabilmeni, şaşkınlıkla okudum.

Ailene diycek sözüm yok zaten..Ne demek ''sus otur.''

Bu adamı çekmektense alkolik babamı çekerim ya...Bir daha konuş ailenle belki kabul ederler.
Akrabaların birileri yok mu yol gösterecek?
Ne diyceğimi şaşırdım.

Allah sana sağlık sıhhat versin, en kısa zamandan bu adamdan hayırlısı ile kurtulman için de hayırlı kapılar açsın inş.

Allah belanı veriyor diyormuşya, daha beter olsun sürünsün diycem ama....

Eşini şikayet et savcılığa. Dövdüğünde gidip doktor raporu alacaksın. Ya da karakola git durumum yok şiddet görüyorum eşimden de seni yönlendirirler. Ha ne olur eşin ifade verdikten sonra seni yine döver yine git tekrar tekrar git usanma bıkma sıkılma her seferinde karakola git. Ameliyat olayını bir şekilde halletmen gerekiyor bunu çözemedim açıkcası. Ailenin kapısına dayanacaksın yapacak bir şey yok. Onlar da kovarsa seni kadın sığınma evine. Ayrıca o arada bulunduğun ilde baro vardır. Ordan adli yardım talebinde bulunacaksın, durumunu anlatacaksın. Evin üzerine aile konutu şerhi koyacaklar. Boşanma davası açılacak, şiddet gördüğün için uzaklaştırma kararı alınacak O arada eve gidip tüm kilitleri değiştir ve çıkma evden, kapına dayanırsa hemen polis çağır. Gerekirse tüm eşyaları sat eline biraz para geçer. Cesaretli olmalısın arkadaşım. Bir başladın mı gerisi gelir korkma.

arkadaşlar ben sabaha kadar uyumadım ve düşündüm...birazdan gidicem ve boşanma davası açıcam.ne olucaksa olsun artık...sokakta da kalıcak olsam umrumda değil.tek derdim kızım onu elimden almassa herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyorum...sizde manevi desteğinizi esirgemeyin ne olur..

İnsanlık ölmüş, ağlayanı yok .
Hadi kocanı geçtim , artık erkekleri anlamak için bir çaba sart etmemeye karar verdim burda yazılanları okudukça, Allah herkese hak ettiğini verir bence bu yaptıkları yanına kar kalmaz.
Sen İstanbulda değil misin zaten , nerde yaşıyorsun , ne kadar yol masrafın olabilir ki, hayır bir de altında araba var yaa insan karısını arabaya koyup da götürmez mi hastaneye?
diyelim ameliyat oldun çoçuğunu bırakabileceğin kimse var mı, bir akraba, bir komşu , peki sana hastanede refakat edebilecek kimse var mı?

allah kötüye çattırmasın yarabbim ama karpuz değilki yarıpta içine bakasın sana sabır diliyorum inan kimsenin yaptığı yanına kalmaz çok geçmiş olsun

canım daha önce rapor aldım karakola şikayet ettim kızım daha 7 aylıktı ve o kızımı kaçırdı iki gün bulamadım.karakolda babası olduğu için kaçırmış sayılmaz diyerek hiçbişey yapmadı ve dövmesi konusundaki şikayetimi almadan çocuğumu getirmeyeceğini söyledi.daha kızım meme emiyordu nasıl kıyardım şikayetimi almak zorunda kaldım.satacak eşya konusuna gelince benim alyansım bile yok eşimin borçları için bozduruldu..hiç bişeyim yok anlayacağın ama bugün gidip dava açacağım inşallah bir yerlerden başlayacağım desteğiniz için teşekkür ederim..

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...
canım avukat arkadaşımız yasal kısmını anlatmış işin... kalan kısım ise cesaret. kızın çok küçük, ona vereceklerini sanmıyorum. annenle tekrar konuşmayı denesen?.
umarım senin için ve kızın için herşey yoluna girer, dualarım seninle...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin, yolun açık olsun. Önünde zor günler olacak ama sen kendi onurun için, kızın için bütün bunlarla başa çıkmayı göze aldın. Merak etme adalet yerini bulacak. Biz hep destek için buradayız. Ama renata'nın dediklerini de ihmal etme. O avukat ve bu tür durumlarda çok arkadaşı yönlendirerek yardımcı olduğuna şahit oldum. Baroya gidin öncelikle, yardımcı olacaklardır. Hiçbir şey hasta halinle dayak yemekten daha çok can yakıcı olmaz.
Elimden gelen birşey olmasa da manen yanındayım kendi adıma.

sağolun arkadaşlar ama yok çıkışım işte.ayrılmak istiyorum senden diyorum kızımı almakla tehdit ediyo.mahkeme sana vermez diyorum.mahkemeyi kim dinler diyo..korkuyorum.

mahkemeyi kim dinler demekle olmaz bos tehtitler bunlar parmakliklar ardina girer cocuk kacirmaktan bak bakalim dinliyormuymus mahkemeyi dinlemiyormuymus eger istemiyorsan katlanma kardesim bosan gidicek yerin varmi bilmiyorum allah yardimcin olsun öyle este olmaz olsun mutlaka allah onu cezalandirircaktir

eger bosanirsan velayeti senin olucaktikr ozamanda kacirilma sayilir sen su dayak raporlarini atmamissindir insallah mahkemede delil olarak kullan siddet uygulayan bir babaya hic bir hakim vermez cocugun velayetini

2. sayfayı şimdi okudum. eğer bir faydamız olabilecekse, bütçemize göre ben de elimden geleni yapmaya hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…