- Konu Sahibi eylul_pinar
-
arkadaşlar belki daha evvel yazdıklarımı hatırlarsınız bilmiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ve cesarete ihityacım var.ben geçen sene ameliyat oldum damağımdan tümör alındı ve delik kaldı.bu deliği kapamak için de ameliyat edildim ama malesef kapanmadı.şimdi tekrar ameliyat olmalıyım ama sıradan bir devlet hastanesi değilde üniversite hastanesinde olmak istiyorum bir daha kapanmamış bi delikle karşılaşmaktan korkuyorum çünkü.konuşmam bozuldu.yediklerim bunumdan geliyo.eşimse bu konuda hiç yardımcı olmuyo parası var fakat araba alıyo.muayeneye gitmem için bile param yok diyor.araba almaya paran var ama diyorum.alırım sana ne diyor ve ağza alınmayacak laflar sarfediyor bana git normal hastanede ol diyor.bu arada ünv. hastaneside devlet zaten ücretsiz ameliyat ama o yol parasına bile kıyıp veremiyor bana.sonuç olarak bugün yine bu konudan tartıştık ve dövdü beni.sana hakkımı helal etmiyorum haram olsun dedim bedduaların seni buluyo bak Allah senin belanı veriyor dedi bana.artık ağlayamıyorum bile arkadaşlar taş kesildim.ailemde destek olmuyor zaten kendilerine bile hayırları yok.ayrılmamam için beni suçluyolar.sus otur işte diyorlar.babam alkolik annemin umrunda değilim.napacağımı şaşırdım artık.2 yaşındaki kızımdan başka kimsem yok.ameliyat durumuma kadarda zaten eşim çok kötü davranıyodu.nefret ediyorum ondan artık.
canım daha önce rapor aldım karakola şikayet ettim kızım daha 7 aylıktı ve o kızımı kaçırdı iki gün bulamadım.karakolda babası olduğu için kaçırmış sayılmaz diyerek hiçbişey yapmadı ve dövmesi konusundaki şikayetimi almadan çocuğumu getirmeyeceğini söyledi.daha kızım meme emiyordu nasıl kıyardım şikayetimi almak zorunda kaldım.satacak eşya konusuna gelince benim alyansım bile yok eşimin borçları için bozduruldu..hiç bişeyim yok anlayacağın ama bugün gidip dava açacağım inşallah bir yerlerden başlayacağım desteğiniz için teşekkür ederim..Eşini şikayet et savcılığa. Dövdüğünde gidip doktor raporu alacaksın. Ya da karakola git durumum yok şiddet görüyorum eşimden de seni yönlendirirler. Ha ne olur eşin ifade verdikten sonra seni yine döver yine git tekrar tekrar git usanma bıkma sıkılma her seferinde karakola git. Ameliyat olayını bir şekilde halletmen gerekiyor bunu çözemedim açıkcası. Ailenin kapısına dayanacaksın yapacak bir şey yok. Onlar da kovarsa seni kadın sığınma evine. Ayrıca o arada bulunduğun ilde baro vardır. Ordan adli yardım talebinde bulunacaksın, durumunu anlatacaksın. Evin üzerine aile konutu şerhi koyacaklar. Boşanma davası açılacak, şiddet gördüğün için uzaklaştırma kararı alınacak O arada eve gidip tüm kilitleri değiştir ve çıkma evden, kapına dayanırsa hemen polis çağır. Gerekirse tüm eşyaları sat eline biraz para geçer. Cesaretli olmalısın arkadaşım. Bir başladın mı gerisi gelir korkma.
canım daha önce rapor aldım karakola şikayet ettim kızım daha 7 aylıktı ve o kızımı kaçırdı iki gün bulamadım.karakolda babası olduğu için kaçırmış sayılmaz diyerek hiçbişey yapmadı ve dövmesi konusundaki şikayetimi almadan çocuğumu getirmeyeceğini söyledi.daha kızım meme emiyordu nasıl kıyardım şikayetimi almak zorunda kaldım.satacak eşya konusuna gelince benim alyansım bile yok eşimin borçları için bozduruldu..hiç bişeyim yok anlayacağın ama bugün gidip dava açacağım inşallah bir yerlerden başlayacağım desteğiniz için teşekkür ederim..
sağolun arkadaşlar ama yok çıkışım işte.ayrılmak istiyorum senden diyorum kızımı almakla tehdit ediyo.mahkeme sana vermez diyorum.mahkemeyi kim dinler diyo..korkuyorum.
Yazık,gerçekten çok yazık
Sonrada kocayım diye ortalıkta dolaşıyor bu şahıs demilmaz:
Ne yapmanı söyleme konusunda dilim tutuldu.
İnan hiç bir fikrim yok.
Aklıma gelen tek şey ise burada kk nın devreye girmesi
Kadın dayanışması nasılmış göstermesi
Yönetim ön ayak olabilse böyle birşeye keşke
Hepimiz bütçemize göre destek çıksak,çığ gibi büyür ve bir hemcinsimiz bu lafları işitmeden tedavisini olur.
Yapılabiliri varmıdır bilmiyorum.
Site için sorun olurmu onun hakkındada bir fikrim yok
Fakat olabiliri varsa ve yönetim bu konuda yol açarsa ben kendi adıma üstüme düşeni yapmaya hazırım.
Başkada bir formül aklıma gelmiyor sabahın bu saatinde,inan şaşkına döndüm.
Allah yardımcın olsun canım
Dualarım seninle :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?