Artık bu kabus bitsin istiyorum..Eşimden nefret ediyorum.

ne ınsanlar var ya pekı ailenız neden destekcı olmaz. neden ya anlamıyorum.allah yardımcın olsun cnm allah yukarda herseyı goruyor sen yıla dım dık ayakta dur sen acız deılsın o yaptıklarından utansın allah buyuk arkadasım elbet bırgun hersy duzelecek sabret ve duanı esırgeme cnm dualarım senınle

Dağ gibi bir kadınsın. Artık sakın ağlama. Dilekçe parasını da hallolur, herşey de hallolur. Baroya gitmeyi sakın unutma. Orda sana ücretsiz avukat verecekler, daha kolay halledersin.
Bir de sakın hakkın olandan vazgeçme. Adam dışarda çalıştıysa sen de evde çalıştın. Neyse hakkın alacaksın. Onca yılın emeğini, çocuğunun hakkını yedirme kimseye. Sen istediğin sürece biz arkandayız.

ınan kardeşim okurken o kadar üzüldüm yaşadıklarına anlatamam.Allah yar ve yardımcınolsun Eşinede alık fikir versin ama canım benim düzelsin demeyle hiçbişey düzelmez ahlaksız herzaman ahlaksızdır değişmez sende hukuki anşlamda haklarını kullan tekrar allah yardımcın olsun

canım durumuna çok üzüldüm
arkadaşlar gereken tavsiyelerde bulunmuşlar yol göstermişler sana
inşallah en kısa zamanda hem sağlığına kavuşursun hemde bu adamdan kurtulursun

sen çok güçlü ve yüce bi kadınsın. eminim kendin için ve kızın için başlattığın bu mücadele sonucunda herşey senin istediğinden de iyi olacak, ben sana inanıyorum. dualarım seninle

Allah ıslah etsinden başka ne diyebilirim ki öyle bir merhametsize...
En kötü yanı da ailenin destek olmaması susup otur ne demek ya kaçarak mı evlendin?

pislik herif allah onu bildigi gibi yapsin merhametsiz se.....siz
kurtul canim bir an önce kurtul o adamdan allah yardimcin olsun

Çocuğunun nafakasını tabiki iste niye nafaka istemiyorum diye yazdırdın çocuğunun hakkını koruman gerekir. Tabiki ödeyecek gerekirse o arabasını satıp ödeyecek çocuğunun nafakasını. Öfkeyle kalkarsan zararla oturursun. O nafaka çocuğunun hakkı. Gurur yapıcam diye çocuğunun hakkını yedirme.

arkadaşlar çok şükür dilekçemi verdim bugün.hastaneden de ameliyat günü aldım.eşimede söyledim dava açtığımı.tabi tehditler başladı hemen.ben çocuğumu alırım yok sonuçlarına katlanırsın bilmemne ama inanın artık hiç umrumda değil.herekesede çok teşekkür ederim destekleriniz için.

sende eşini allaha havale et ohaoldumsmile
sende esirgediği parayııı arabaya versinnn
oh bu karıyda beldiye baksınnnkafamçokkarıştı
ayyyy sinirlendim ben yine gecmiş olsun allah yardımcın olsunnnCADIARZU

ne güzel düşünmüşsün
aslında bi kk fonu oluştursak.bu ve benzer durumlarda destek çıksak
sağlık,avukat vs masrafları karşılamak için ne biliyim işte bi şeyler yapabilsek
sadece manen yardımcı olmanın dışında maddi olarak da bi güç sunsak
olmaz mı acaba.yapılamaz mı

canım hepiniz çok iyisiniz çok iyi niyetlisiniz ama herkes böyle değil malesef.sizin iyi niyetinizi suistimal ederler.net üzerinden tanımadığınız bilmediğiniz kişilere böyle şeyler yapmayın bence..eminim etrafınızdada zor durumda insanlar vardır..onlara yardım edin.ben kendi adıma çok çok teşekkür ederim manevi desteğiniz yeterli sağolsun herkes..

Yaa ne dertli insan var bu dünyada... Valla evlenen dertli evlenemeyen dertli..oFffffff ne kötü bi dünyaa

koca dövme ve kaynana kesme timi oluşturalım bence. batman gibi maske de taksak.
bu adamlar dayak yemedikçe azıtıyo çünkü. valla çizgifilmleri izleye izleye ciddi cidddi düşünmeye başladım bu işi. hukukun bi halta yaradığı yok efendiler. insanlar kadınlık-erkeklik görevini yapamadığında hukukun devreye girmesi lazım. bu ne ya. elim kolum bağlı böyle onlarca yazı okuyorum senelerdir şurda. vallahi sabrım taştı artık. Allah yardımcın olsun kardeşim kusura bakma bunu yazmaktan başka elimizden bişi gelmiyo. keşke gelse. parayla pulla da bitmiyoki bu iş.

Hayırlısı olsun inş. Bu adamın insanın hayatında olması daha büyük dert gibi. İnş herşey çok daha iyi olacaktır bundan sonra. Elimden gelen birşey olursa diğer arkadaşlar gibi bende buradayım.

Allah şifa versin, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…