- 2 Eylül 2008
- 569
- 14
- 98
- 42
- Konu Sahibi eylul_pinar
-
arkadaşlar şimdi adliyeden geldim ağlaya ağlaya.kızımı uyuttum ve size yazıyorum.dilekçe yazdırdım ben sadece dilekçeye para veriliyor sanıyodum dilekçeyi almak içinde harç alıyolarmış 45 tl ama o kadar param yoktu.param yok o kadar ne yapabilirim daha sonra açın davayı o zaman dediler.çok sinirim bozuldu.oralarda dolaştım bir süre.kızım park diye ağladı ama onu parka götürecek moralim bile kalmamıştı eve geldim.kendimi çok kötü hissediyorum.yığıldım koltuğa kaldım böyle.herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için.bazı arkadaşlar maddi anlamda yardım edelim demiş kesinlikle böyle birşey istemiyorum manevi desteğiniz yeterde artar bile.daha ilk baştan başkalarının yardımına güvenecek olursam sonra belki hiç duramam ayakta kendim başımın çaresine bakmayı öğrenmeliyim ama yinede iyi niyetiniz için çok teşekkürler.
arkadaşlar şimdi adliyeden geldim ağlaya ağlaya.kızımı uyuttum ve size yazıyorum.dilekçe yazdırdım ben sadece dilekçeye para veriliyor sanıyodum dilekçeyi almak içinde harç alıyolarmış 45 tl ama o kadar param yoktu.param yok o kadar ne yapabilirim daha sonra açın davayı o zaman dediler.çok sinirim bozuldu.oralarda dolaştım bir süre.kızım park diye ağladı ama onu parka götürecek moralim bile kalmamıştı eve geldim.kendimi çok kötü hissediyorum.yığıldım koltuğa kaldım böyle.herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için.bazı arkadaşlar maddi anlamda yardım edelim demiş kesinlikle böyle birşey istemiyorum manevi desteğiniz yeterde artar bile.daha ilk baştan başkalarının yardımına güvenecek olursam sonra belki hiç duramam ayakta kendim başımın çaresine bakmayı öğrenmeliyim ama yinede iyi niyetiniz için çok teşekkürler.
Yazık,gerçekten çok yazık
Sonrada kocayım diye ortalıkta dolaşıyor bu şahıs demilmaz:
Ne yapmanı söyleme konusunda dilim tutuldu.
İnan hiç bir fikrim yok.
Aklıma gelen tek şey ise burada kk nın devreye girmesi
Kadın dayanışması nasılmış göstermesi
Yönetim ön ayak olabilse böyle birşeye keşke
Hepimiz bütçemize göre destek çıksak,çığ gibi büyür ve bir hemcinsimiz bu lafları işitmeden tedavisini olur.
Yapılabiliri varmıdır bilmiyorum.
Site için sorun olurmu onun hakkındada bir fikrim yok
Fakat olabiliri varsa ve yönetim bu konuda yol açarsa ben kendi adıma üstüme düşeni yapmaya hazırım.
Başkada bir formül aklıma gelmiyor sabahın bu saatinde,inan şaşkına döndüm.
Allah yardımcın olsun canım
Dualarım seninle :Saruboceq:
canım hepiniz çok iyisiniz çok iyi niyetlisiniz ama herkes böyle değil malesef.sizin iyi niyetinizi suistimal ederler.net üzerinden tanımadığınız bilmediğiniz kişilere böyle şeyler yapmayın bence..eminim etrafınızdada zor durumda insanlar vardır..onlara yardım edin.ben kendi adıma çok çok teşekkür ederim manevi desteğiniz yeterli sağolsun herkes..ne güzel düşünmüşsün
aslında bi kk fonu oluştursak.bu ve benzer durumlarda destek çıksak
sağlık,avukat vs masrafları karşılamak için ne biliyim işte bi şeyler yapabilsek
sadece manen yardımcı olmanın dışında maddi olarak da bi güç sunsak
olmaz mı acaba.yapılamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?