Artık bu kabus bitsin istiyorum..Eşimden nefret ediyorum.

şok oldum okurken nasıl bir eş nasıl bi aile arkanda değil....
allah yardımcın olsun umarım merhamet duygusunu öğrenip içinde taşır

Allah senin yardımcın olsun, eşinide ıslah etsin inşallah canım. Eden bulur demişler umarım eşin bunu en yakın zamanda anlar Geçmiş olsun

Son düzenleme:
allah yardimcin olsun güzelimya.bi koca karisana bunlari nasil yapar anlamiyorum.eminim rabbim onun cezasini wercektir.sen morelini bozma canimya.

Eş insanın yanında destek olduğu, bu hayatı her şartta paylaştığı sürece eştir. Sizin sağlığınız bozulduğunda sizin yanınızda olmayacak, üstüne bir de size eziyet edecek adama diyecek birşey bulamıyorum. Bir halt olmaz bu adamdan. Yolları ayırmaktan başka çare yok gibi. Bu adam insanı daha beter hasta eder. ınş önce sağlığınıza kavuşun, sonra da bu adamdan kurtulun inş. Bir de yavrunuz varmış , sadece onun için, böyle bir babayla yaşamasın diye bile bu adamdan ayrılınır.

Allah şifa versin. Allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar şimdi adliyeden geldim ağlaya ağlaya.kızımı uyuttum ve size yazıyorum.dilekçe yazdırdım ben sadece dilekçeye para veriliyor sanıyodum dilekçeyi almak içinde harç alıyolarmış 45 tl ama o kadar param yoktu.param yok o kadar ne yapabilirim daha sonra açın davayı o zaman dediler.çok sinirim bozuldu.oralarda dolaştım bir süre.kızım park diye ağladı ama onu parka götürecek moralim bile kalmamıştı eve geldim.kendimi çok kötü hissediyorum.yığıldım koltuğa kaldım böyle.herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için.bazı arkadaşlar maddi anlamda yardım edelim demiş kesinlikle böyle birşey istemiyorum manevi desteğiniz yeterde artar bile.daha ilk baştan başkalarının yardımına güvenecek olursam sonra belki hiç duramam ayakta kendim başımın çaresine bakmayı öğrenmeliyim ama yinede iyi niyetiniz için çok teşekkürler.

Canım barodan avukat talep edebiliyorsun.Eşin eğer seni darpta bulunduysa hastaneye git rapor al emniyete şikayette bulun uzaklaştırma verirler hemen ona evinden uzaklaşır senin talebinle eğer istersen.Arabası vs bunlar için ihtiyadi tedbir koydurabilirsin 2002'den sonrakiler için.Düğünde takılan takılarını isteyebilirsin geri alma hakkın var,maddi manevi tazminat hakkın var,nafaka yoksulluk nafakası alma hakkın var.Beraber edindiğiniz malların yarısı senin unutma.Baroya git yardımcı olurlar sana tatlım.Üzülme sakın olur mu?Rabbim evladını sana bağışlasın ayırmasın sizi.Bugünlerde geçecek hayırlısıyla unutma.

canım ben bi ayrılsam ondan hiçbişe talep etmicem.yeterki çocuğumla beni rahat bıraksın.dava dilekçesindede nafaka talebinde bulunmadım.çocuğum olmasa hayatımın sonuna kadar yüzünü bile görmek istemiyorum.ama dava dilekçesinede kaçırma ihtimali var ve velayetini istiyorum diyede yazdırdım.dilekçeyi verince çok rahatlicam.çok teşekkür ederim ama desteğin için.

Anladım tatlım sen istemezsen bile hakim zaten bu işlemi gerçekleştirebiliyor ama geçicek bunlar inan canım ben cebimde 5 kuruş para yokken atıldım sokağa oğlumu vermedi imzanı vermeden göstermicem diye.Geçiyor canımın içi ama hakkını yedirme evladın için yedirme ben onun geleceği için iste hakkını.Dularım seninle canım.Allahım yardımcın olsun.

Öncelikle cok üzüldüm canim yasadiklarina....böyle bir durumda bile sana merhamet etmeyen sevgi ilgi sefkat göstermeyen bir yaratiktan mümkün oldugu kadar cabuk bir sürede bosanmaya calis.

Lakin ne olursa olsun bence gurur yapip birsey talep etmiyorum birsey istemiyorum gibi bir zihniyete kapilma....o cocuk senin cocugunsa onunda cocugu...essek gibi nafakasini vermek zorunda...sen nasil o cocugun bakimi egitimi ile sorumluysan oda aynen o sekilde sorumludur.

Yine yüzünü görme...ama cocugnun hakkini yedirme sakin....lmaz:

Allah yardimcin olsun....umarim en kisa zamanda hersey gönlünce olur.:Saruboceq:

Allah ıslah etsin eşini canım
sakın üzme kendini,sahipsiz de hissetme sahipsizin sahibi Allah'tır...
tedavini de sakın es geçme canım devlet hastansei de olsa git yaptır..
Allah yar ve yardımcın olsun...

Allah yardımcın olsun canım, yaşadıkların çok zor ama arkadaşlarında dediği gibi o çocuk ikinizin, gurur yapıp birşey istemiyorum deme, hem senin hemde kızına yaşattıklaının bedelini bence fazlasıyla ödemeli.

Çok üzüldüm yaşadıklarınız için.ışte insan olmak zor meziyet,yazık ki o da nasibini alamamış insanlıktan.Bizler burda sorunları okurken bile içimiz acıyor hiç tanımadan,anlayamıyorum aynı evin içinde nasıl bu denli acımasız olabiliyor bazıları.Lütfen güçlü olun.Hayat böyle acı zorluklarda sunabiliyor bazen.kendiniz için,çocuğunuz için,güzellikleri hakeden ruhunuz ve umutla yürüyeceğiniz geleceğiniz için güçlü olun ve hayatınızı geri alın elinden.Kadınlar çok güçlüdür fakat anneler inanılmaz sağlam dururlar zorluklara.Mücadelecidirler,sakın pes edip vazgeçmeyin bu karardan.Nafaka talep etmeme lüksünüzün olmadığını ayrıca bunun çocuğunuzun ve sizin en doğal hakkınız olduğunuda unutmayın.Allah yardımcınız,yolunuz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…