- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
kızlar cok sıkıntıdayım mazur görün size danışıyorum sureklıülkeye Dönecez dedim ama eşim kalma yanlısı gene türkuyede iş yokmuş işssizmiş çoğu kişi Ya askerı maaşa da giremz mi bıyere ? Moralımı bozup duruyor . Koca ülke Ankara'da iş yok mu ??????? El memleketındeyız burası mı daha iyi sanki nolacak bılmıyorum . Aileler de beklıyor tahammüllerı yok onlarında
Ikı bin beşyuz tl oluyor maaşı burda ama buranın da garantısı yok heryse olabılır . Eğitimi bilgısyar cıEgitim durumunuz ve oradaki mesleginiz nedir
Bulundugunuz yeri ve sarlari bilmiyorum ama inanin Turkiyede sarlar cok zor ve gun gectikce zorlasiyor eger refah seviywsinde bi yasam sargina sahipsiniz duzeninizi bozmayin derim
+1Dönmeyin her neredeyseniz..
+1millet kaçmaya uğraşıyor siz dönmeye ..
orda işiniz gücünüz yok mu ?
Batı da degılız kiMillet yurtdisina gitmek calismak ister sizde donmek istiyosunuz
Belkı burasıda cok iyi degıldır insan herseyı açıklayamıyor malum burda
Burda çok acıklma yapamam şimdi uzak bit yerdeyız aldıgımız maaş ta iki bin beşyuz civarı aöa buranında garantısı yok eşim rahatız desede burda yarın nolcahı bellı degıl ama anlamıyorrrr . Türkıyede iş yokmuşHangi ülkedesiniz
Ankarada orada aldığı maaşa yakın kendi işini bulabilir aslında
Çalışana heryerde iş varBurda çok acıklma yapamam şimdi uzak bit yerdeyız aldıgımız maaş ta iki bin beşyuz civarı aöa buranında garantısı yok eşim rahatız desede burda yarın nolcahı bellı degıl ama anlamıyorrrr . Türkıyede iş yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?