Artık çalışmak istiyorum ama nasıl

Ayla2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
124
38
48
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır evliyim ve 3 4 yaslarinda iki cocugum var onceden hem okuyan hemde calisan biriydim lise mezunuyum üniversite sınavina girdim ve 150 aldim malesef ama hic kitabi bile acmamistim cocuklardan bu senede girmeyi dusunuyorum ama üniversite hariç çalışabilmek icin iyi bir is bulmak istiyorum biraz rutin hayattan sıkılmış gibiyim cocuklarda yakinda anaokuluna baslayacaklar evdede guzel etkinlikler yapiyoruz ama okulda daha verimli olacak onlar icin kendim icinse sizin bildiginiz kurslar varmi daha 22 yasindayim ve kendimi calismak icin gelistirmek istiyorum kpssyede girmek istiyorum yani artik cocukli iş kadını olmak istiyorum bu hemen olamaz belki ama 1 2 yil sonrasi icin bu yillarimi bosa gecirmek istemiyorum siz nerelerde calisiyorsunuz

22 yas mi🙄
Cocuklariniza bakabilecek insanlar var mi? Varsa eger yapabilirsiniz elbette yasiniz cok cok kucuk. Ders calismaya baslayin,universite icin hangi bolumu dusunuyorsunuz ona gore degerlendirip yorumlayalim.

22 yas mi🙄
Cocuklariniza bakabilecek insanlar var mi? Varsa eger yapabilirsiniz elbette yasiniz cok cok kucuk. Ders calismaya baslayin,universite icin hangi bolumu dusunuyorsunuz ona gore degerlendirip yorumlayalim.
Sosyal hizmetler ve tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik ilgimi çekiyor cocuklarla bütün gün evde beraber oldugumuz icin okula baslayinca daha cok zaman ayirabilirim sınava belki simdi zor olur ama kendimi gelistirmek icinde kurslar bulmak istiyorum ama pek bi bilgim yok ilerde calisirsamda annem var yardimci olacak

Lise mezunu için harika bir iş tanımınız nedir ?
Koşullar ne olmalı, size ne sağlamalıçalışma saatleri ve maaş olarak ?
Ona göre cevaplayabiliriz belki 🤔
Yani aslında bana en uygun iş kpss sınavını kazanarak memur olmak ama nasıl çok çalışmak belki bir bölümden mezun olmadım düz lisedende biraz zor oluyormus galiba

Maddi sıkıntınız yoksa işe girmek yerine üniversite sınavına hazırlanın. Youtube’dan videolar izleyerek iyi bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Özellikle de geleceği olan bir bölüme gitmeye çalışın

Maddi sıkıntınız yoksa işe girmek yerine üniversite sınavına hazırlanın. Youtube’dan videolar izleyerek iyi bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Özellikle de geleceği olan bir bölüme gitmeye çalışın
Eşimden yana maddi bir sıkıntım yok ama kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum

15 yaşında mı evlendiniz ? 4 yaşında çocuk var çünkü ? Birde liseden en kötü 17 yaşında mezun olunuyor nasıl lise okudunuz açıktan mı ?

Türkiyede yasayan arkadaslar size daha verimli cevaplar verir. Düsünceleriniz cok güzel. Insallah önünüze güzel firsatlar cikar

Sosyal hizmetler ve tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik ilgimi çekiyor cocuklarla bütün gün evde beraber oldugumuz icin okula baslayinca daha cok zaman ayirabilirim sınava belki simdi zor olur ama kendimi gelistirmek icinde kurslar bulmak istiyorum ama pek bi bilgim yok ilerde calisirsamda annem var yardimci olacak
Onceliginiz konu calismak sonrasi da test cozmek olmali. Universiteye hazirlanmak kolay degildir. Once bir kazanin da sonrasi gelir. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Onceliginiz konu calismak sonrasi da test cozmek olmali. Universiteye hazirlanmak kolay degildir. Once bir kazanin da sonrasi gelir. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Evet hic kolay degil ama bi yondende soyle dusunuyorum yeni sinava giren ogrenciler 200 250lerde aliyor yeni mezun olduklari halde ben hic kitap acmadigim halde 150 aldim bi yandan umutluyum bi yandan umutsuz

Evet hic kolay degil ama bi yondende soyle dusunuyorum yeni sinava giren ogrenciler 200 250lerde aliyor yeni mezun olduklari halde ben hic kitap acmadigim halde 150 aldim bi yandan umutluyum bi yandan umutsuz
Ceyda hanım zaten çalışmadan alınabilecek minimum puanı almışsınız. Lise kpss'ye hazirlanin. İki yılda bir yapılmakta.

Anladim peki düz lise ile kac puan alsam nerelere atanabilirim bilginiz varmi acaba

Puan sisteminden cok anlamam ben mezun olali cok oldu ama calisan insan yapar her turlu. Yalniz ders calisirken cocuklariniza bakar mi anneniz o onemli.

150 almak için 10-15 soru yapmak yeterli zaten. Yanlış anlamayın ama hani çok büyük bir başarı değil. Hedefiniz ne bilmiyorum ama belirleyip yoğun bir tempoyla hedefinize ulaşabilirsiniz.

Back
X