Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

Ahhh şu insanlar sevgiliykende evliykende küçümsemeen aşagılamadan yormadan birrbirleriyle bi ilişkiyi bi vaktı bi zamanı gecirdiklerini unutmadan kırmadan yıkıp yok etmeden bunca zaman birlikte oldugunuz insanla yeri geldiğinde yuz yuze bakacak bi yuz bırakarak bitirmeyi bilseler hersey cokk daha farklı olacak. Acık ve net.

Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum

Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum
Belirli bi yaşa gelmis adami nasil yetistirceksiniz???
Benim esim bilgisayar konularina cok hakim bende çok anlamam ne yani beni bu yüzden eziklesin mi?
Yapmayın arkadasim. Her insan başka konuda yeteneklidir. Sizin yaptığınızı o yapamaz,ama onun yaptığı birseyi de siz yapamazsiniz. Bu böyledir.

Bende eşinim demedim fakat msj okudum sürekli bi şikayet aşagılama politikasındasınız. Tamam duygularınız olmaya bilir hatta aynı evi hayatı paylaşmak istemeyebilirsiniz wn dogal hakkınız bunun için kimsede size bisey demez diyemezde... ama eşinize böle yuklenme bi asagilamalar aynı tututmu eşiniz sizin için ardınızdan yapsa hosunuza gidermiydi bi düşünün derimm.

İşte öyle değil, çağ bilgisayar çağı, bir gün çocuklar bilgisayardan başka bir şey konuşmuyor olacaklar. Onlar için bile öğrenmelisin bence

İşte öyle değil, çağ bilgisayar çağı, bir gün çocuklar bilgisayardan başka bir şey konuşmuyor olacaklar. Onlar için bile öğrenmelisin bence
Arkadasim bu konuda haklisin. Dediklerine katılıyorum ama esim kadar hakim değilim, elbette bende az cok biliyorum ama bu yuzden eziklenmedim. Asagilanmadim.

Yıllardır burada olduğumu çıkardığınız yer neresi peki?
Sizin 1 senedir orada bulunduğunuzu ima ettiğiniz yer neresi peki? Konuyu açan sizsiniz, sizin havada bıraktığınız yerleri elbette çıkarımlarla dolduracağım.

Böyle kadınlarda var dedirttiniz helal olsun diyemicem size fakat yanlış yoldasınız. Yerip biçtiğiniz eşiniz çocuklarınızın babası.. Bu şekilde ilerleseniz o babanın babalığı bile kalmaz. Saygı yok olur kendisine karşı. Eş olarak görmüyosunuz belli ama bu kadarıda pes yani inanılır gibi değil .. Allah eşinize sabr versin umarım bu çok kendinizi beğenmişliğinizle bir yerlerde takılmazsınız.

Arkadasim bu konuda haklisin. Dediklerine katılıyorum ama esim kadar hakim değilim, elbette bende az cok biliyorum ama bu yuzden eziklenmedim. Asagilanmadim.
Aşağılamıyorum onu , size yazıyorum sadece. Sebeplerimi sıralıyorum. Ona sorsanız ne aşağılaması diyecektir

İnsan bi şeyden şikayetci ise ve değiştirmek ve değişmesini istiyorsa bence sürekli şikayet ederek hakaret wderek sürekli sitem bi çözümsüzlük haline girerek degil anlatarak orta yol bularak çözmeli. Neticede sizin aşagılama ve yargılarınız bana bu insan burda böle bi uslupla sorununu dile getiriyosa aynı ömür hayatı gecirdiği insana uslubu nasıldır diye sorgularım. Bence bu tutumla sizden çözümcü değil mızmız soruncu cözüm degil sorun odaklı biri olur. Bakıs acınızı değiştirin. Herkesin hayatta sorunu var neticede burası hayat cennet degil ama insan olarak cennetede cehennemede cevirmek biraz biz insanogluna baglı.

Kendimi yükseltmek değil ki amacım, onu size Sırasıyla anlatıyorum

Eee ama biz Türkiyedekilere soruyorsun konunu akıl istiyordun Türkiye kafasıyla da cevap alıyorsun.Oranın sitelerine gir diyecem o kafayla cevap al ama dil bilmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…