- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi Bir seyler degissin artik
-
Bu dil dışında 3 dil biliyorum ayrıca ,Cidden okumayı da bilmediğiniz kanısındayım. Burada sadece 1 yıldır varım arkadaşım
Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorumAhhh şu insanlar sevgiliykende evliykende küçümsemeen aşagılamadan yormadan birrbirleriyle bi ilişkiyi bi vaktı bi zamanı gecirdiklerini unutmadan kırmadan yıkıp yok etmeden bunca zaman birlikte oldugunuz insanla yeri geldiğinde yuz yuze bakacak bi yuz bırakarak bitirmeyi bilseler hersey cokk daha farklı olacak. Acık ve net.
Nefret derken? Nefret yok ayrılma çabam var, gayet bir başkasına iyi bir eş bile olabilir. Bana değilKocandan nefret etmek icin 12 seneyimi bekledin?
Adami ezme ezmeeeeeeee
Belirli bi yaşa gelmis adami nasil yetistirceksiniz???Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum
Yazim tarziniza bir bakin. Oyle anlaşılıyor.Nefret derken? Nefret yok ayrılma çabam var, gayet bir başkasına iyi bir eş bile olabilir. Bana değil
Konunuzda belirtmiş misiniz bunu?? ‘Evlendiğimizde Türkiye’deydik, şimdi yurt dışındayız’ pekiCidden okumayı da bilmediğiniz kanısındayım. Burada sadece 1 yıldır varım arkadaşım
Bende eşinim demedim fakat msj okudum sürekli bi şikayet aşagılama politikasındasınız. Tamam duygularınız olmaya bilir hatta aynı evi hayatı paylaşmak istemeyebilirsiniz wn dogal hakkınız bunun için kimsede size bisey demez diyemezde... ama eşinize böle yuklenme bi asagilamalar aynı tututmu eşiniz sizin için ardınızdan yapsa hosunuza gidermiydi bi düşünün derimm.Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum
İşte öyle değil, çağ bilgisayar çağı, bir gün çocuklar bilgisayardan başka bir şey konuşmuyor olacaklar. Onlar için bile öğrenmelisin benceBelirli bi yaşa gelmis adami nasil yetistirceksiniz???
Benim esim bilgisayar konularina cok hakim bende çok anlamam ne yani beni bu yüzden eziklesin mi?
Yapmayın arkadasim. Her insan başka konuda yeteneklidir. Sizin yaptığınızı o yapamaz,ama onun yaptığı birseyi de siz yapamazsiniz. Bu böyledir.
Yıllardır burada olduğumu çıkardığınız yer neresi peki?Konunuzda belirtmiş misiniz bunu?? ‘Evlendiğimizde Türkiye’deydik, şimdi yurt dışındayız’ peki
Arkadasim bu konuda haklisin. Dediklerine katılıyorum ama esim kadar hakim değilim, elbette bende az cok biliyorum ama bu yuzden eziklenmedim. Asagilanmadim.İşte öyle değil, çağ bilgisayar çağı, bir gün çocuklar bilgisayardan başka bir şey konuşmuyor olacaklar. Onlar için bile öğrenmelisin bence
Sizin 1 senedir orada bulunduğunuzu ima ettiğiniz yer neresi peki? Konuyu açan sizsiniz, sizin havada bıraktığınız yerleri elbette çıkarımlarla dolduracağım.Yıllardır burada olduğumu çıkardığınız yer neresi peki?
Olabilir, nefret etmiyorum aslında, sadece ayrılmam için yeterli ve geçerli nedenleri peşi sıra saydımYazim tarziniza bir bakin. Oyle anlaşılıyor.
Aşağılamıyorum onu , size yazıyorum sadece. Sebeplerimi sıralıyorum. Ona sorsanız ne aşağılaması diyecektirArkadasim bu konuda haklisin. Dediklerine katılıyorum ama esim kadar hakim değilim, elbette bende az cok biliyorum ama bu yuzden eziklenmedim. Asagilanmadim.
Peki ayrilmak icin sebepleriniz var . Okuduk. Ayrilmamak icin sebepleriniz nedir. 3 cocuk mu?Olabilir, nefret etmiyorum aslında, sadece ayrılmam için yeterli ve geçerli nedenleri peşi sıra saydım
Kendimi yükseltmek değil ki amacım, onu size Sırasıyla anlatıyorumBöyle kadınlarda var dedirttiniz helal olsun diyemicem size fakat yanlış yoldasınız. Yerip biçtiğiniz eşiniz çocuklarınızın babası.. Bu şekilde ilerleseniz o babanın babalığı bile kalmaz. Saygı yok olur kendisine karşı. Eş olarak görmüyosunuz belli ama bu kadarıda pes yani inanılır gibi değil .. Allah eşinize sabr versin umarım bu çok kendinizi beğenmişliğinizle bir yerlerde takılmazsınız.
Eee ama biz Türkiyedekilere soruyorsun konunu akıl istiyordun Türkiye kafasıyla da cevap alıyorsun.Oranın sitelerine gir diyecem o kafayla cevap al ama dil bilmiyorsunÇocukları kendim için yaptım, onların da sorun olmadığını, hayatımı güzelleştirdiğini biliyor Ve görüyorum. 3 çocuğum var Ve benim güzellerim onlar. Yurt dışı kriterleri Türkiye ye göre daha yaşanılır boşanınca da. Tabi siz Türkiye de bunu anlayamazsınız, ne desem boş sizin için maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?