Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

Eee ama biz Türkiyedekilere soruyorsun konunu akıl istiyordun Türkiye kafasıyla da cevap alıyorsun.Oranın sitelerine gir diyecem o kafayla cevap al ama dil bilmiyorsun
Ayyy eveeet buldun açığımı, süpersin

Teşekkürler, ufkumun gerçekten açılacağı bir yorum, sevgiler

Çoğu üye aynı yorumu yapmış bakacak olursak. O zaman siz yanlış anlatıyosunuz derler . Sırasıyla olayı anlatmışsınız belli ama eşinizi gömmüşsünüz kendinizi yüceltmişsiniz. Ben yanlış okuyup anladım dicem ama yorumları tekrar okuyun . Yazık günah adama okurken üzüldüm haline

Konu sahibi 23 yaş cahil bir yaş değil.Zamanla kendinizi geliştirmiş olmanız sizi bencil ve sonradan görme yapmış.Eşinizi tanımıyoruz ama soylediklerinle onu aşagliyorsun bosansan çok mu mutlu olacaksın.3 çocukla dul kalmış oluyorsun sorumluluğun artıyor.

Teşekkürler, ufkumun gerçekten açılacağı bir yorum, sevgiler
Burda okadar kadın ve kızımız hayatıyla ilgili sorunn sıkıntı ve hayatından kesitler paylasıyor amacımız Ortak bi paydada birbirimize destek olmak. Kadını kadından başkası anlamaz anlayamaz. Zaten hayat sartları biz insanlar ve özellikle Kadınlar Kızlar için çok zor hemde Türkiye gibi bi yerde.. emin olun sizde ezip gecerek dagıtarak değilde daha ifade edici bi uslupla yapsaydiniz kimse sizi bukadar taşa tutmazdi emin olun. Neticede hayat ve insan oldugu müddetce ne sıkıntı ne üzüntu ne sevinç ne olum hiçbiri bitmeyecektır.

Gerçekleri farklı mı anlatmalıyım , ne yaptım yanlış bir bilsem? Kendisini kendisine aşağılamam kesinlikle, size anlatıyorum, Müceccim olmadığınıza göre size de bir şeyler aktarmalıyım diye düşündüm

Kesinlikle öyle biliyor musun, çok sığ bakılıyor orada bu konulara. Hadi yalan deyin örnekler verelim beraber

Turkiyede sizin yaptiginizin turkcesi bir dali tutmadan digerini birakmamak oluyor
Yani fizana da gitmeden once kafa yapinizi degistirmenizi oneririm.

İnan’ın aldığım cevaplarla doğru orantılıdır cevaplarım

Bu arada sen bana birini hatırlattın sürekli eşini şikayet eden o da iş konusunda bi onu yapıyor diyordu elini tırnağını giyimini ortamını neyi varsa sererdi ortaya sonunda boşandı adamdan ama noldu biliyor musun tekrar evlendi yeni kocasıyla eski kocası tip olarak aynı evet bakımlı ama ayyaş çıktı ve çalışmıyor da birde çocuğu oldu kadının boyu kadar çocuğu varken o kızla kadın eve bakar oldu çocuga da. Adam yurtdisinda şimdi ara sıra arar sorar 5 para yollamaz.Eski eşi de evlendi çok mutlu ve artık bakımlı kendi isyerini kurdu karısıyla ikinci baharını yaşıyor Sonuç şu beterin beteri var ve sevgiyle düzelmeyecek hiç bir şey yok

Doğrudur, bu örnekteki tek farkımız benim artık evlilik diye bir inanç motivasyonumun olmaması

3 çocuklu dul gibi yaşıyorsam zaten peki?

Ayrıca sizin dışarıdan gördükleriniz bunlar, evlerin içini kimse bilmez. Şu anda bizi herkes örnek çift olarak gösteriyor burada. Siz dışarıdan öyle gözlemlersiniz ama ev hali çoook farklıdır

Tabikide doğru olanı anlatıcaksınız ama hani anlatma şekliniz eşinizi ezikliyor gibi görünüyor olması bu kadar tepki almanıza neden oldu. Belki bunu kendisine aşağılamadan eziklemeden daha anlaşılır şekilde anlatsanız kendinizce olan sorun hallolur . O istediğiniz kişiliğe bürünür . Yani burda eğer çözüm aramak fikir almak istiyosak daha anlaşılır biçimde yanlış anlaşılmayacak şekilde antabilirsek daha olumlu ve işinize yarayacak yorumlar alırsınız .

o beğenmediğin türkiyede yaptın 3 çocuğu, hatırlatırım ve eşine çok acıdım, şimdiye kadar oldurmak isteseydiniz, Size herşeyi danışan adamcağıza bişeylerde yardımcı olurdunuz , çocuklarada yazık.. kendim için yaptım diyorsunuz. onlar bütün bir ailede yaşamayı hak ediyorlar.

Teşekkür ederim, tepkiler bazen sadece klavye kahramanlığı, pek umrumda sayılmazlar, saygılı cevabınız için çok sağolun

Doğrudur, bu örnekteki tek farkımız benim artık evlilik diye bir inanç motivasyonumun olmaması
Boşanmamak için neyi bekliyorsun gerekli şartları oluştur kendini gerçekleştir al karşına kırmadan konuş bitir gitsin sende yılların doygunlugu var bir çok şeyde bahanen şimdi kurtulacak bir ortam şans bulmuşsun ama nasıl yapacaksın bilmiyorsun vicdanın aklın koşulların müsaitse boşan gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…