Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

İlk cümleyi anlayamadım. Aile bütünlüğü tamamen Türkiye baskısı. Burada boşanmış ailelerin çocukları diğerlerin farklı değil. Bir baskı yok, sen boşanmış bir aile çocuğusun gibi

Yılların doygunluğu, tam anlamıyla ruh halim bu

Ayrıca sizin dışarıdan gördükleriniz bunlar, evlerin içini kimse bilmez. Şu anda bizi herkes örnek çift olarak gösteriyor burada. Siz dışarıdan öyle gözlemlersiniz ama ev hali çoook farklıdır
Kendisi teyzem olur yıllarca beraber yaşadım onlarla eniştem ve teyzem arasında seçim yapacamayacak kadar çok severim eniştemi

Ya çıldırtma bu nasıl bir zihniyet JCJFJFJFJDJDJDJJFJF tamam yurtdışılı kardeşim bana müsade. Ben köylüyüm

Ahhh
Türkiye'nin her bölgesini aynı kefeye koymak ne mantıksız!
doğuda bile asrın gençleri boşanIP kendi ayaklarının üzerinde dururken bizim yurtdışılı kardeşimiz bunu yapamamış üstüne 3 çocuk yapmış. Yavrular duysa nasıl tepki verirler. belki konu Sahibi çocuklarada eşini böyle anlatıyordur. adamlarında işi zor. baksana eli kötekli onu dinlemeyen biri olaydı susar otururdu , ehliyetim yok napim mecburum 3 çocukla derdi kim bilir

Online satış yapıp , para kazanmak mı ayakları üstünde duramamak

3 çocuk niye üzüyor sizi,yurtdışındayım no problem

Haklısınız biz 3. Sınıfız Türkiye’de yaşadığımız için

Peki ya bu tercihimiz ise?
Peki ya Türkiye’deki kriterlerim de “en az “ sizin yurtdışı kriterleriniz kadar ise ?
Buraya böyle büyük sözler yazmadan önce bir durup, düşünmek gerek.

Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum

nasıl ?
çocukmu bu adam yetiştirmeye çalılansınız
ne il yapıyor çok merak ettim.
7/24 sizin ve 3 çocuğunuzun rahatı için kendini paralıyor. maşallah diyorum . her baba yapamaz çünkü.

Kriterler ve gerçekler diyelim o zaman

nasıl ?
çocukmu bu adam yetiştirmeye çalılansınız
ne il yapıyor çok merak ettim.
7/24 sizin ve 3 çocuğunuzun rahatı için kendini paralıyor. maşallah diyorum . her baba yapamaz çünkü.
Paralamıyor, çalışıyor çünkü burada herkes yapıyor bunu, kışın çalışıyor yazın tatil yapıyor herkes

3 çocuk niye üzüyor sizi,yurtdışındayım no problem

arkadaş yurt dışında olunca babası ve annesi boşanAn çocuklar mutlumu okuyor anlamadım?
annesi ve babası boşanmış biriyim. her açıdan zorlukları var. ayrıca eğer eşiniz hakikaten boşanılacak biri olsaydı bir saniye beklemezsibiz.
rahmetli anam bundan 25 yıl evvel türkiyenin doğusunda boşandu. yani sizin bahsettiğiniz türkiye de

Doğu Batı ayrımı yapmam, Türkiye Türkiye’dir.

Bu arada unuttugunuz bişey varr burası sizin gittiğiniz yer ve en önemlisi sadece sizin evladınız sizin için önemli değil her anne için her baba için nerde yasıuor olursa olsun nerde olursa olsun meslegi işi gucu yası parası hatta saglıgı.. EVLADI KIYMETLİDİR. DEGERLİDİR GUZELDİR. BAZEN GERCEKTEN YORUM YAPARKEN SADECE HAYATTA TEK DEGERLİSİ OLAN SİZ TEK DERDİ OLAN SİZ VE EN ÖNEMLİSİ ZORDA OLAN SİZ GİBİ YORUM YAPMASANIZ MI DİYORUMM!!!! SİZE SIKINTINIZI YAZMISSINIZ TAMAM BURA BİR PAYLASIM AMA ALANI AMA SÜREKLİ ŞİKAYET ETTTİĞİNİZ EŞİNİZ İŞÜNDE SİZE YORUM YAPAN ARKADASLARADA Bİ ÜSTTEN ÜSTTEN BAZEN KASTI MAKSADI AŞAN CÜMLELER. ARKADASIM EVET BURA TURKİYE YASAM KOSULU ZOR AMA NE OLURSA OLSUN İNSAN MUTLU OLDUKTAN SONRA HER YERDE OLUR BENCE SİZ ÇÖZÜMÜ DEGİL SORUN YARATMAK DERDİNİZ OLMASIN. BİRAZ LÜTFEN EŞİNİZLEDE SORUN COZERKEN YADA KONUSURKEN MAKSADINO ASAN ÜSTTEN ÜSTTEN CÜMLELER KONUSUYORSANIZ İŞİNİZ ZOR. BENCE TEKRAR DİYORUM USLUBUNUZU TUTUMUNUZ BÖLE OLDUGU MÜDDETCE KARSINIZDAKİ İNSAN NASIL CÖZÜM İÇİN ORTAK YOL ARAYABİLİR Kİ...

Üslubum Burdur arkadaşım, beğenmeyen yazmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…