İnanın çok çaba gösterdim bir şeyleri koparmamak için ama cidden son noktaya geldim hiç düzelmiyor hiç saygısı yok.Ben olsam,eşim de onaylıyorsa hele,bundan sonra hiiiiiç görüşmezdim.çünkü asla sevmezler .bundan sonra hep böyle gider.ne gerek var görüşmeye.ezilmekten başka bir işe yaramıyor inan.bırak eşin yapsın gereken konusmayı.sen bebeğe odaklan.
Inanıyorum canım.ben de yaşadım benzeri şeyler.çoğu kadın da yaşamıştır.sen şanslısın ki eşin onları görmüş,nasıl insan olduklarını biliyor. Ve seni destekliyor.sen de burdan yürü.arayı aç.görüşme.İnanın çok çaba gösterdim bir şeyleri koparmamak için ama cidden son noktaya geldim hiç düzelmiyor hiç saygısı yok.
Eşimin arayıp kayinvalidem sperm sayın kaç çıktı diye soruyor ama ben tedavi gördüm ve ayrıca hadi o ayıp mahrem konu başka sağlık sorunlarim da çıktı onu bile sormadı arayıp nasılsın diye. Ahah ahah şehirler arası otoyolda olmasam inmez miydim benNasıl bir yol izleyeyim?
Sen gerizekalı mısın lan derim görümceye, kocamı da alır arabadan inerim.
muhtaç mıyım kayınbabanın arabasına.
Niye canını sıkıyorsun??
Ne gülüyorsun her şeye sen desene?
Bir de ağlamışsın. Kocan da seni neden savunmuyor?
Suç biraz da sende. Kaynana torun istiyor da aramıyor demişsin
Ne diyecek ki? Bence çok ayıp zaten sorması.
Nasıl bir yol izleyeyim?
Sen gerizekalı mısın lan derim görümceye, kocamı da alır arabadan inerim.
muhtaç mıyım kayınbabanın arabasına.
Niye canını sıkıyorsun??
Ne gülüyorsun her şeye sen desene?
Bir de ağlamışsın. Kocan da seni neden savunmuyor?
Suç biraz da sende. Kaynana torun istiyor da aramıyor demişsin
Ne diyecek ki? Bence çok ayıp zaten sorması.
Ben değil eşim söyledi zaten eşimden kaynaklanan bir sorun var benim sorunum kadın hastalıklarıyla ilgili değil vücudumla ilgili. Ayrıca söylemesini ben istedim bildiğiniz beni kusurlu görüyorlardi oğullarında sorun çıkınca sustu hepsi.bu terbiyesiz insanlara bide tedavi gördüğünüzümü söylediniz, seni daha çok üzsünler diyemi. eşin arkanda istersen görüşme demiş, daha ne duruyosun
Galiba bunu onlardan tamamen kendimi soyutlayarak yapabileceğim çünkü o kadar çirkinler ki size anlatamam nereden tutsam elimde kalir.Sen bişe yapabilecek olsaydın zaten o zaman yapardin yani böyle geldin böyle gidersin gibi duruyor ... Umarım kendini ezdirmemeyi ogrenirsin
3 aydır yüzlerini görmüyorum nasıl mutluydum ama bayram ya mecbur görüştüm ama bundan sonra ki bayramlar da el gibi gidip geleceğim!Canim kocan arkandaysa yemisim gorumceyi kayinvalideyi kayinpederi kayni salla gitsinn.. ne kadar az insan o kadar cok huzur. Arama sorma, aradiklarinda da acma. Bebegine odaklan, tedavilerini ol. Birak yesinler birbirlerini zaten uzaktasin. Ye ic keyfine bak..
Vallahi el gibi bile gitme. Soyle esine onlarla karsilasmak bebrk tedavimi olumsuz etkiliyor de. Bir sure kimseyi gormek ve konusmak istemiyorum de. Siz uzuluceginize ailesi uzulsun.3 aydır yüzlerini görmüyorum nasıl mutluydum ama bayram ya mecbur görüştüm ama bundan sonra ki bayramlar da el gibi gidip geleceğim!
Aynen öyle oluyor. Kimin sözü olduğunu animsayamadim ama şöyle bir söz vardı "Kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlar" diye ne güzel söz değil mi? Benim görümce de azan tiplerden ama miladim oldu bu olay:)allah sabır versin canım. beddua etmek de iyi değil de görümcene Allah kendi gibi bir görümce nasip etsin.
ama böyle insanlarla zaten iyi geçinmek mümkün değil.
neden alttan alıp ya da iletişime devam edip kendinizi yıpratıyorsunuz.
benim görümcemle ben de sıkıntı yaşadım o da dışardan iyilik meleği görünüp çok şeytanlıklar yapmıştı baktım anlaşabileceğim bir insan olamama konusunda ısrarlı. ve ben her defasında kendimi daha fazla yıpratıyorum eşime sen görüş ama ben de aynı sofraya bile oturmam diye direttim.
ben diretince eşimin bütün ailesi eşim de dahil aynı sofraya oturmak zorundasın demişlerdi. hatta emrivaki yapıp kızı eve getirttiler.eşime beni annemlere bırak dedim.
ayrılma noktasına geldik ama hepsi geri adım atmayacağımı, eşimin görüşmesine karışmayacağımı ama artık huzursuz olmak istemediğimi anlamak zorunda kaldılar.
biz yok eşimizin hakkı, huzursuz olmayalım diye diye onların davranışlarını pekiştiriyoruz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?